Mare1989 , nadam se da je implantacijsko , jer ako je onda sam trudna
Mare mene nije jos ovako nesto bolilo pa mi sad cudno a ako se ti sa tim boris vec duze😨😨😨😨 bas izmuci. Bas to. Da krene pravo. A ne ovak kao je a nije a boli i samo zajebava😣
Bellaru, mama mi je malo panicarka. Boji se za mene da nesto nije u redu ili da ce mi biti tesko. Sestra je imala jako tezak prvi porod, poludjeli su mama i tata 20 i nesto sati cekajuci da cuju nesto.
Meni je donekle drago sto nemam te lazne i nista me ne boli jer bi me to jos vise izludivalo. Nadam se kad zaboli da ce to onda biti ono pravo.
Cekanje izluduje.
Hvala vam puno puno,naravno ujutro cu napraviti test i javim vam sve.
Mare a to je tak sveopcenito. Nista po tom ne znam. Mogu biti sigurna 100 % jedino da mi vodenjak pukne ili da dobijem toliko jake trudove u tocnim intervalima da ih iz svemira registriram. 😞
Lucy umiri mamu. Ti znas da je sve ok pa ju ti umiri i da neces imat porod ko sestra i da ces joj se javit.
Zato moja mama flegma svjetska😁 ona umiruje men😁
Evo ja nisam imala te lazne do sad😨
Al da cekanje definitivno izludjuje😨😨😨 ono daj vise da krene i bok.
Eto ja napisala da ode spremat a zaspala ovde na kaucu hahaha .... Sad cu se valjda pokrenut, al prepone me tolko bole uhhh
Bellar a znat cemo valjda kad pocne hahah
Lucy moja mama je panicarka pa sam rekla da joj necu rec uopce kad pocne porod, samo ce joj na kraju moj m poslat sliku . Ona sama je imala tezak porod samnom pa zato.....
Eto cure da ste blizu mogle bi sve ovde malo kod mene pakirat pa bi nam oroslo vrijeme 😉😉😉😉😉
Tina javi nam sutra i adamo se da je to to 👍🏻👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji