Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 14:45

Mare1989 , nadam se da je implantacijsko , jer ako je onda sam trudna

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 14:47

Mare mene nije jos ovako nesto bolilo pa mi sad cudno a ako se ti sa tim boris vec duze😨😨😨😨  bas izmuci. Bas to. Da krene pravo. A ne ovak kao je a nije a boli i samo zajebava😣

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 14:48

Tina cestitam🖒

Lucy16
    14. Kolovoz 2016. 14:56

Bellaru, mama mi je malo panicarka. Boji se za mene da nesto nije u redu ili da ce mi biti tesko. Sestra je imala jako tezak prvi porod, poludjeli su mama i tata 20 i nesto sati cekajuci da cuju nesto.

Meni je donekle drago sto nemam te lazne i nista me ne boli jer bi me to jos vise izludivalo. Nadam se kad zaboli da ce to onda biti ono pravo.

Cekanje izluduje. 

Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 15:01

Hvala vam puno puno,naravno ujutro cu napraviti test i javim vam sve.

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 15:09

Mare a to je tak sveopcenito. Nista po tom ne znam. Mogu biti sigurna 100 % jedino da mi vodenjak pukne ili da dobijem toliko jake trudove u tocnim intervalima da ih iz svemira registriram. 😞

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 15:15

Lucy umiri mamu. Ti znas da je sve ok pa ju ti umiri i da neces imat porod ko sestra i da ces joj se javit. 
    Zato moja mama flegma svjetska😁 ona umiruje men😁
    Evo ja nisam imala te lazne do sad😨 
    Al da cekanje definitivno izludjuje😨😨😨 ono daj vise da krene i bok.

TPol
    14. Kolovoz 2016. 15:26

Eto ja napisala da ode spremat a zaspala ovde na kaucu hahaha .... Sad cu se valjda pokrenut, al prepone me tolko bole uhhh

Bellar a znat cemo valjda kad pocne hahah 

Lucy moja mama je panicarka pa sam rekla da joj necu rec uopce kad pocne porod, samo ce joj na kraju moj m poslat sliku . Ona sama je imala tezak porod samnom pa zato..... 

Eto cure da ste blizu mogle bi sve ovde malo kod mene pakirat pa bi nam oroslo vrijeme 😉😉😉😉😉

Tina javi nam sutra i adamo se da je to to 👍🏻👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.