Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    14. Kolovoz 2016. 08:27

Jutro.
    Još niti jedna nakon mene? Dajte se pomaknite 
    Vidim da su oklade u pitanju koja će prva...ha ha..

Ja sm super, biti majka je nešto posebno. Uskoro ćete osjetiti. Hana je premedena, dojenje nam ide, boli ali ništa strašno. Ja svoje trudove u životu ne bum pozabila. To je užasno bilo. Meni se povracalo ali ne znam od čega jer nikaj nisam takvoga dobila.
    Valjda od muke.

Mi u srijedu valjda idemo doma ako buud svi nalazi uredni. Trbuh mlohav ali me to ni najmanje ne brine. 

Javite se čim prije s novostima

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 08:33

zabice drago mi je da si nam se javila. Super da Hana cica i da se snalazite.😚😚

Ugolina
    14. Kolovoz 2016. 09:02

Cestitam svim novim mamama!!!!

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 10:30

Sta radite cure?
    Kako su prosli pregledi?

Ja sam zakuhala tijesto za pizzu,sosu skuhala i sad lezim jer imam kontrakcije😩. Nisu strasne ali me umaraju jer nisu pravilne

deeka
    14. Kolovoz 2016. 11:22

Ne idemo danas kuci :(
    Mama opet place 

Nadajmo se da cemo sutra onda.lijeka nesto ima, ali cu se probat izdajat u toku dana da se ne upali. A njojj cemo davat nadohranu da to sta prije prode.

deeka
    14. Kolovoz 2016. 11:50

P.S. nismo se naspavali nocas jer cimi hrce ko luda :O

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 12:06

Eto da se javim pa vas kasnije citam kad se odmorim. Ctg uredu. Opet mi ocitava kontrakcije samo sta me danas bas i boli u krizima i naprijed. Radjaona prazna, bas sam si mislila kako bi bilo lijepo da me sad ostave dok nema nikog i dok nije guzva. Otisla do dolca, na kavu i kolac , u katedralu se pomolit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.