TPol,jesam dakako i to se nakupovala ranih testova . Planirali smo bebu jer smo imali spontani pa nas je to stvarno jako pogodilo tako da radimo na bebi.Sta je najgore svakih 10 min trcim u wc na malu nuzdu.Evo taman se spremam napraviti jos jedan test pa vam javim.Napravit cu koliko god treba.Nadam se da nece bit ko i prvi put. Pusaa
Hvala vam puno evo ja nestrpljiva zelim sad napraviti test ali cu ga napraviti ipak ujutro.Javim vam poz
bellaru moraju muski ljutit mozda nesto i pokrene😉
Moj je danas nevjerojatan😍 ja jutros govorim da me stomak boli ali da sam zakuhala za pizzu i sosu napravila,pa cu i bolonjez. A on sto ne legnem sve ce on napraviti,na kraju je napravio klincima dorucak i eno vec 3h ih zabavlja dok ja u sobi lezim i uzivam u tisini
bellaru moraju muski ljutit mozda nesto i pokrene😉
Moj je danas nevjerojatan😍 ja jutros govorim da me stomak boli ali da sam zakuhala za pizzu i sosu napravila,pa cu i bolonjez. A on sto ne legnem sve ce on napraviti,na kraju je napravio klincima dorucak i eno vec 3h ih zabavlja dok ja u sobi lezim i uzivam u tisini
Mare pokrenut cu ja njemu jednu iza uha! Bas ti je dobar muz. Moj tako dobar bude ugl kad zasere nes😁
Tpol pozuri sa tim pakiranjem da nebi bilo😃
Hahah bellaru tako bi i ja nekad mom pokrenula jednu iza usiju.al eto ni sa njima ni bez njih
Bas to ni sa njima ni bez njih
Ja to probala malo brojit pa kao na 10 min. Al sad malo slabije kao boli. Ne znam. Pa evo opet malo jace. Al samo na desnoj strani kriza. Krene polako pa jako pa slabi.
Joj ja ne znam bi li se veselila ili bila tuzna.Naima pojavio mi se nekakav smedi iscjedak ali u vrlo maloj kolicini. Sad ne znam ako sam trudna da nije spontani ili da imam taj iscjedak zbog prosirivanja maternice ili je jednostavno menstruacija sto znaci da nisam trudna.Stvarno vise ne znam.Jako se bojim
Sortiraj odgovore
Najstariji