Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 13:50

TPol,jesam dakako  i to se nakupovala ranih testova . Planirali smo bebu jer smo imali spontani pa nas je to stvarno jako pogodilo tako da radimo na bebi.Sta je najgore svakih 10 min trcim u wc na malu nuzdu.Evo taman se spremam napraviti jos jedan test pa vam javim.Napravit cu koliko god treba.Nadam se da nece bit ko i prvi put. Pusaa

Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 13:53

Hvala vam puno evo ja nestrpljiva zelim sad napraviti test ali cu ga napraviti ipak ujutro.Javim vam poz

mare1989

bellaru moraju muski ljutit mozda nesto i pokrene😉

Moj je danas nevjerojatan😍 ja jutros govorim da me stomak boli ali da sam zakuhala za pizzu i sosu napravila,pa cu i bolonjez. A on sto ne legnem sve ce on napraviti,na kraju je napravio klincima dorucak i eno vec 3h ih zabavlja dok ja u sobi lezim i uzivam u tisini

mare1989

bellaru moraju muski ljutit mozda nesto i pokrene😉

Moj je danas nevjerojatan😍 ja jutros govorim da me stomak boli ali da sam zakuhala za pizzu i sosu napravila,pa cu i bolonjez. A on sto ne legnem sve ce on napraviti,na kraju je napravio klincima dorucak i eno vec 3h ih zabavlja dok ja u sobi lezim i uzivam u tisini

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 14:04

Mare pokrenut cu ja njemu jednu iza uha! Bas ti je dobar muz. Moj tako dobar bude ugl kad zasere nes😁 
    Tpol pozuri sa tim pakiranjem da nebi bilo😃

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 14:06

Hahah bellaru tako bi i ja nekad mom pokrenula jednu iza usiju.al eto ni sa njima ni bez njih

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 14:17

Bas to ni sa njima ni  bez njih

Ja to probala malo brojit pa  kao na 10 min.  Al sad malo slabije kao boli. Ne znam. Pa evo opet malo jace. Al samo na desnoj strani kriza. Krene polako pa jako pa slabi.

Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 14:36

Joj ja ne znam bi li se veselila ili bila tuzna.Naima pojavio mi se nekakav smedi iscjedak ali u vrlo maloj kolicini. Sad ne znam ako sam trudna da nije spontani ili da imam taj iscjedak zbog prosirivanja maternice ili je jednostavno menstruacija sto znaci da nisam trudna.Stvarno vise ne znam.Jako se bojim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.