Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    14. Kolovoz 2016. 18:57

Mare ajd ti u bolnicu da te oni malo vide i pogledaju

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 19:04

tina sad sam se tusirala pa mi je lakse

bellaru vidjet cu kako ce mi biti ako ne bude bolje ici cu,ako bude onda cu cekati utorak

TPol
    14. Kolovoz 2016. 19:36

Da mare vidi sutra pa mizda se sta i pokrenulo od bolova 

Ok vjeverica nam je jos 2u1 👍🏻👍🏻

Ugolina joj kak je slatka u tom bodicu 

Evo ovo sam dobila od sveki sto je za sad obuc a kupila je i vecih stvari, bas je preslatko pa moram podjelit s vama ☺️
    (stavim slike u sljedeci post)

TPol
    14. Kolovoz 2016. 19:39

bilder uploaden

TPol
    14. Kolovoz 2016. 19:42

Bilder hochladen

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 19:51

Mare ajd nadam se da ce ti biti bolje i kad odspavas sa budes ko nova.

Tpol kako je sve slatko. Joj te curice imaju toliko izbora za obuci se a deckici siroti nista🙄

deeka
    14. Kolovoz 2016. 19:56

Mislila sam da ljudi pricaju bezveze al vec sam nakon 3 dana zaboravila kako je bit trudna. Trbuh spada, oticanje skoro nestalo i osjecam se poletno bez obzira sta sam tek rodila.

Moja cira je do ponoc pod svitlom. Stvarno se nadam da cemo sutra kuci. Danas smo i dojili i izdajali se jer je pod lampom pa ne smi figo izbivat iz krevetica.

Oce li koja rodit?? 

Ja se toliko uspanicila da necu znat pripoznat trudove da sam nakraj rodila zbog pucanja vodenjaka. Poznajem samo trudove s dripom. 

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 20:02

Tpol ovo je prekrasno,bit ce mala manekenka

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 20:04

Meni je malo lakse nakon tusiranja,a vidjet cemo kakva ce biti noci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.