Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    14. Kolovoz 2016. 17:45

Jao cure meni je toliko lose,povraca mi se,muka mi je,kontrakcije nepravilne,glava kao da imam temp. Uz to sve place mi se jako. Razmisljam da se spremim i u bolnicu da me pregledaju jer me ovo iscrpljuje maksimalno

Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 17:50

Mare ja bih se na tvom mjestu spremila i otisla, no proc ce

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 17:52

tina hvala,jos malo i proci ce,ali sam danas posebno slomljena

Lucy16
    14. Kolovoz 2016. 17:59

Mare, tako je meni bilo jutros prije pregleda. Nocas sam slabo spavala, jutros neka vrucina, hladan zboj me oblijevao da sam isla mjeriti temp. Mislila sam da ce krenuti danas. Poslije ctga me glaca bolila jer sam morala lezati na ledima, a to sad nikako ne mogu. 

Kad sam dosla doma odspavala sam malo i sad je bolje. Cekam da se gosti spakuju i odu veceras i idem u svoju kucicu i svoj mir.

Iscjetka je bilo na papiru. Sad ga vise nema. Pricekat cu jos. Pretprosli puta mi je rekla da je malo sukrvice normalno. Ovo me preplasilo jer je svijetle boje, do sad je bilo vise smeckasto.

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 18:01

lucy odspavala sam i ja ali mi samo gore,mrzim biti nemocna

Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 18:26

Mare,kako si sad?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.