Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    14. Kolovoz 2016. 13:06

Lucy a zasto je mama u panici? 
    Kad moras opet tamo?

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 13:13

Cure jel moze trud biti samo u jednoj strani kroza tipa desnoj il ide kroz cijela kriza?

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 13:19

Jja ta govna ne znam brojat😠

deeka
    14. Kolovoz 2016. 13:22

Bellaru nadam se da ta svantura pocinje vec dutra. Skuplja nam krevetic prasinu :/

Sanjarka znam da znas! Sad je jela pa cu i ja spavat dokad ona bude.
    Na temi mame cu se prikljucit kad budem kuci uz laptop. Lakse mi je!

bellaru
    14. Kolovoz 2016. 13:29

Deeka ma bude. Nece vas vise tako dugo drzat

Tina2901
    14. Kolovoz 2016. 13:33

Joj  evo mene opeeet.Napravila sam test prva crtica se vidi druga jedva vidljiva.Nemam stvarno iskustva s tim testovima. Znaci nemam pojma sto bi trebalo to znaciti.Onda sam opet napravila test i ista stvar: druga crtica se malo malo vidi. Joj izluduje me ovo.Imam cijelu kolekciju testova hehe.

TPol
    14. Kolovoz 2016. 13:48

Pozdrav cure ds se i ja ajvim, malo smo se duze izlezavalk, sva sam danas natecena , neznam do cega ovisi al ajd barem me trbuh ne boli sto me bas cudi 
    Danas sam zamjetila stvrdavanje trbuha to su kontrakcije? Svakih 10min al prestalo je, bol u ledima jos nemsm

Deka brzo vrijeme ide  sutra cete vec kuci 
    Mare izgleda da ces prva! 
    Bellar a ti muski moraju nas ljutit 😐😐 jadni oni su trudni i tesko im je haha. Super za ctg 👍🏻
    Lucy sigurno je najgore to iscekivanje ali kad gledas vec smo puno progurale
    zabice bas mi je drsgo zbog vas, samo uzivajte i mazite se 💕💕💕

Ja idem pakirat ormar ako sve bude po planu mozda bi u cetvrtak sve preselili!!!!  

mare1989
    14. Kolovoz 2016. 13:49

tina ako se malo vidi znaci da je pozitivan. Probaj ujutro rano jos jedan napraviti ili trazi da ides vaditi krv.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.