Cure jel moze trud biti samo u jednoj strani kroza tipa desnoj il ide kroz cijela kriza?
Bellaru nadam se da ta svantura pocinje vec dutra. Skuplja nam krevetic prasinu :/
Sanjarka znam da znas! Sad je jela pa cu i ja spavat dokad ona bude.
Na temi mame cu se prikljucit kad budem kuci uz laptop. Lakse mi je!
Joj evo mene opeeet.Napravila sam test prva crtica se vidi druga jedva vidljiva.Nemam stvarno iskustva s tim testovima. Znaci nemam pojma sto bi trebalo to znaciti.Onda sam opet napravila test i ista stvar: druga crtica se malo malo vidi. Joj izluduje me ovo.Imam cijelu kolekciju testova hehe.
Pozdrav cure ds se i ja ajvim, malo smo se duze izlezavalk, sva sam danas natecena , neznam do cega ovisi al ajd barem me trbuh ne boli sto me bas cudi
Danas sam zamjetila stvrdavanje trbuha to su kontrakcije? Svakih 10min al prestalo je, bol u ledima jos nemsm
Deka brzo vrijeme ide sutra cete vec kuci
Mare izgleda da ces prva!
Bellar a ti muski moraju nas ljutit 😐😐 jadni oni su trudni i tesko im je haha. Super za ctg 👍🏻
Lucy sigurno je najgore to iscekivanje ali kad gledas vec smo puno progurale
zabice bas mi je drsgo zbog vas, samo uzivajte i mazite se 💕💕💕
Ja idem pakirat ormar ako sve bude po planu mozda bi u cetvrtak sve preselili!!!!
tina ako se malo vidi znaci da je pozitivan. Probaj ujutro rano jos jedan napraviti ili trazi da ides vaditi krv.
Sortiraj odgovore
Najstariji