Bellaru necu meni se ne zuri haha al nije se ni ejic zurilo pa nas je sve prestigla 😬😬😬
Tina ja sam radila tako kao ti taj rani u jutro 7dana nakon sta je kasnila i bio je slabo vidljiv al ipak je znacio pozitivan test 👍🏻👍🏻 A moj simptom je bio sta sam morala 10puta po noci u wc i bolilo me iza u kicmi i ispod ruke zljezde .....
Mare i to je simptom da ces rodit 👍🏻
Imam iscjedak sluzi od svjeze krvi, znaci svjetlo crvene boje. Do sad sam od pregleda znala imati smeckasti iscjedak. Pregledavala me mlada dr.na praksi koja je bas dugo "prckala" dok nije zakljucila stanje.
Drugo nista. Sad bas pocinjem puno razmisljati o tome. Ovih dana me to nije diralo toliko.
2u1, danas u gužvi cijeli dan (dođite na happy brownies )! Koliko god ja radila ili ne radila, kretala se ili ne kretala, mali jednostavno ne kuži da mu je vrijeme za izaći
Odoh na misu, javim se predvečer
Tina,hehehe ti si tak uzbudena da si sve zaboravila od prve trudnoce?
Poslala sam slikicu na mame tamo,a sad da i vama pokazem najslade bice na svijetu.. I uskoro cete i vi dobit svoja najslada bica i sve ovo ce pasti u zaborav
Zanima me imate li neke blizance u rodu jer moze bit(a i ne mora) da imate i vi prilike za blizance.Kako u kojih,no i to se dogada.U nekih je to nasljedno.Evo moja prijateljica je blizanka pa i ona ima blizance.Tako da ne znam,mozda se u nekih potrefi
Sortiraj odgovore
Najstariji