bellaru super da je ctg uredan.
mene pice kontrakcije ali nista konkretno da bi rekla da idem u bolnicu.😩
Nova sam ovdje! Imam kcerkicu od 3 god i trenutno radimo na bebu.Znaci keksamo se ko' zecevi haha.Imala sam spontani pocetkom 2015. U 8.tj..Menstruacija mi je trebala doci 7.8 no kasni mi tjedan dana.M mi je inace redovna znaci svakih 28-29 dana.Nemam nikakve wow simptome samo su mi cice nabrekle i bole me uzasno. Ima li netko slicnu ovakvu situaciju pomozite!
Ja se isto kladim da mare ide sljedeca!
Mare evo mene konstantno boli u krizima😣 sinoc sam se sa muzem posvadjala i plakala sam i onda me pocelo sve bolit i danas mi cijeli dan lize dupe sta mi ide jos vise na zivce pa me valjda zbog tog opet sve boli. Od zivcanoce😠
Sva sreca nikog u radjaoni nije bilo jer da sam cula kako se neka dere tamo usrala bi se ko grlica.
Al cu se zato sad usrat ko grlica doslovno jer sam.pojela u pekari sendvic pa kolac pa kavu pa sladoled pa mineralnu😁
Deeka labadusa se.zove onaj kamp il plaza il sta vec! I izdrzat ces ti jos jedan dan a onda krece avantura doma sa princezom malom.
Zabiceee o zaboravit ces i onda ces na drugom porodu pitat jbt kako sam ovo mogla zaboravit
No treba vremena da to ispari iz mozga.
Deeka znam kako ti je i ja sam cmizdrila ko beba. Fige za sutra! 😘
Bellaru super da je ctg ok 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod mene stanje isto. Ctg ok. Ocitava nekakve trudove, pita me dr.jel osjetim. Reko ne. Cerviks za clanak prsta, 1 pp. Sve ostalo isto.
Ne znam kad ovaj moj misli van. Mama mi vec u panici, boji se. Svi me ispituju. Ne znam sta da kazem. Morat cu i ja skocit na muza pa mozda krene, mada uopce nemam volje za to sad.
Sortiraj odgovore
Najstariji