I moja torba ide samnom. Trebali bi nekakve oklade bacit tko ide slj a tko zadnji pa da bude jos zanimljivije 😁😁
Gdje su nam curke?? Mare na kraju cemo se ti i ja dopisivat do 9 mj tu 😂
Ja podojila dijete i sad je vratila u foto. Kaka ko velika :)
To za sebe i mamu haha :)
Jos ne mogu shvatit da je to moja beba. Nekako svaki cas ocekujem da ce mu bubnit po stomaku, a ono nista.
Dao bog da.tipkale dok radjale znaci da nije tako jako strasno. Moja sestra inace ko da joj je mobitel narastao u ruci. Telefonira non stop na mob i dopisuje se i surfa al kad je radjala ni do mobitela joj nije bilo. Kad sam usla u box do nje rekla mi je da idem van😱 ako joj do moba nije bilo onda znam da joj je bilo koma😨😨😨😨
A ne znam. Muz ne zeli al je sestra rekla da ona hoce pa se nadam da ce ona. Al citala sam vas cure da bi neke muzevi zivcirali sad si ja mislim sta ako ce mene sestra😁😁 al neka je samnom. Uvijek mi je kroz sve super potpora pa se nadam da.ce bit samnom.na porodu.
Mare a ide sa tobom netko?
Deeka ajme to si i ja misli da necu biti svjesna uopce da je to moja beba😨
Ja idem sama
I prva dva sam poroda sama bila,bas nikako nisam htjela da muz ide,njemu svejedno.
Shvatit cu valjda kad dodemo kuci i krenemo po svojim pravilima.
Nije ni meni do moba bilo, ugasila sam ga cak. A mm je isa sa mnom, cijeni me i bez toga, ali bome vidija je koliko sam se napatila tamo.
A i dosa mi je dobro za pozvat sestre i doktore, dodat vode, zdjelu za povratit itd.
Sortiraj odgovore
Najstariji