bellaru ne znam da li pomaze nisam probavala
mene evo nesto opet ulovile kontrakcije,e pa stvarno hocu u utorak kad dodem na kontrolu da me samo u radaonu sprase 😂😜
Mare imas lijepe zelje.😃 i ja si to prizeljkujem pa nikako. Sutra idem.na ctg jedino nebi da.nesto nevalja sa.otkucaijma pa da zato ostajem
ja u utorak imam ctg i pregled😊 jer sam otvorena tri prsta pa da pogleda da se jos nisam otvorila.
bit ce bellaru sve ok na ctg-u
ja sam si sad narucila svedsku pelenu i neke fensi tetrice na stranici "mali andeo butig" mm ce me u top strpati hahaha
Ja sam ti na sajmu beba i mama kupila te mali andjeo al malo su mi previse supljikave nekako😞
A ja u srijedu idem na pregled. Pa mi to nije jasno zas sutra ctg a sri pregled ne sve odjednom u srijedu.
Ja bila 2 prst otvorena. To valjda 3.cm. valjda sam isto sad vise. Jel.moguce da sam otvorena tipa 6 cm il 7 il 8 il9 a da nemam trudove i da ne znam da sam toliko otvorena?
masha meni jako tesko pada sto su bili zabranili keks. Ali sam mm rekla slobodno nek gleda filmove za odrasle ili smo neke druge stvari probavali.
bellaru moguce je svasta,bilo bi dobro da se otvaras i da makar malo boli. Ne valja kad ne boli
ja sam narucivala od njih onaj jastuk za dojenje i one male tetra kao krpice,sad sam opet te narucila. Tetra pelene imam od prvih dvoje,jer sam bila kupila jako kvalitetne i jos ih imam i kao nove su
A pa boli stalno nesto😁
A nista sutra na ctg pa me.salju doma pa opet u srijedu.
Al dobra im taktika....na sve cekas.po 3 sata pa ako to ne pokrene trudove ne znam sta ce😃😃
Ja kupila te njihove tetra i u ikei a ove su mi bas nekako rijetke...a njih sam najvise kupila😞
ja sam eto prije skoro 6god kupila tetra pelene,jako skupe bile 12kom i dan danas ih imam,kao nove su. A ove sam uzela krpice kao sminkerske znas u kolica ili pod glavu i na rame.
Ja cu u utorak isto se nacekat ali sta da radim tako je to. Ici ce mm i kcer sa mnom i odma cu kofer u auto staviti pa nek se nade.a sin ce ostati sa mm bratom.
Sortiraj odgovore
Najstariji