Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    13. Kolovoz 2016. 22:25

Lijepo si to rekla🖒🖒 moj se zasro ko pi*** . Ma.valjda sve ima svoje prednosti i mane. Mozda sa.cetvrtim ce ici sa tobom😛

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 22:28

Deeka zdjelu za povratit?😨 
    Ajme ako ja ugasim mob znaci cure da mi stvarno nije dobro😱😱😱
    Jel ti onda neobicno stavit bebu na cicu a nisi svjesna da.je tvoja?😞

TPol
    13. Kolovoz 2016. 22:32

Evo i mene da niste same, al odoh vam spavat nesto mi se spava bas cudno i danas me nije bolio trbuh definitivno cudan dan hahha

Da i ja sam stalno na mobitelu bas me zanima kako cu bit tamo hahah .... 

Samnom ide mm i neka , nekako ako nesto zatreba rjesavat bolje da je tamo. 

Deka nadam se da sutra idete doma pa cete uzivat, ja mislim da cu se isto cudit da nista ne mrda u trbuhu 😮😮

Odoh probat zaspat 👍🏻 laku noc

Lucy16
    13. Kolovoz 2016. 22:38

Bellaru, i ja sam narucila iz malog andela pelene i isto su jako lose. Ne znam zasto je taj mali andeo tako razvikan. Puno su bolje iz dm-a. Drugdje nisam ni kupovala.

Sa mbom ide muz. Gadljiv je ali se nadam da ce izdrzati i stvarno zelim da mi pomogne tamo, bude potpora i podsjeti me na ono sto cu ja zaboraviti: disanje, zatvoriti oci kod izgona zbog pucanja kapilara, itd.... Ako nista dodati vodu, zdjelu za povracanje, tutu....

Bellaru, povracas od onog dolanina ili kako se vec zove. To daju za trudove, otvaranje, protiv bolova, ne znam tocno.

mare1989
    13. Kolovoz 2016. 22:46

Ja nisam povracala ni na jednom porodu

Neka ga sad s djecom doma,jer nema ih nitko drugi cuvat osim njega,a i meni je lakse kad znam da ih on cuva

mare1989
    13. Kolovoz 2016. 22:47

tpol laku noc

deeka
    13. Kolovoz 2016. 22:58

Evo ja obavila prvu stolicu od poroda, mislila sam da de to potrajat danima al ipak nije. 

Bellaru povracala od Dolantina. To je injelcija protiv bolova, a zapravo te omami i stvori ti muku

vjeverica8
    13. Kolovoz 2016. 22:59

Samo da se javim da znate da ne rađam. Zadala sam si posla preko glave, malo sam glupa  sutra sličan tempo, ali zato u ponedjeljak odmor 
    Budem se sutra osvrnula na aktualne teme 
    Kladim se u Mare da će ona prva! tko skuplja pare? 

mare1989
    13. Kolovoz 2016. 23:06

vjeverica 😚 nece Mare jos,neda se moja van nikako

ja se kladim na lucy😊😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.