Abies, moj muz kad mi vidi gol trbuh iscudava se sta je njegov spermic u stanju napraviti. Uvjeren je da je to samo do njega.
Mislim, fuckas sta moje tijelo radi 9 mjeseci za to cudo. Bitan je njegov jedan spermic.
Mare kazem ti radis kontra efekt sa skakanjem po muzu😁 ajme zamisli da sad dodjes do 41+5😱😱😱
Abies dobra ta neka macka!
Je i mi smo s nasim mackom bas zadovoljni, nikad nije nista unistio, ne voli se previse mazit voli bit najvise s nama , ako smo u sobi onda dode nama , ako smo za stolom popne se na stolicu, uglavnom super pasmina 👍🏻
Jestel vidjele ovaj video? Bas je simpatican
https://youtu.be/YzKvTFdkatw
bellaru i meni se cini da radim kontra😊 ne daj Boze sad toliko jedva i ovo izdrzajem. Jeeeedva cekam roditi
Mislim da je o tom videu lucy pricala maloprije. Ja sam ga dobila od nekog kad sam zatrudnila. Predivno😍😍😍😍😍
Ne mogu vas uopce popratit koliko ste stranica napisali.
Mi smo jos u bolnici, Aurora je pod fotosvetlom zbog zutice, a ja placem kad je vidim onako malu i nemocnu. Ako bude nalaz krvi uredan ujutro, sutra cemo kici. Ako ne, onda valjda ponedilljak.
Kolostruma ima, mlijeko tek pocinje, neznam kad bi trebalo to bit to? Sestre su ovde za nista!!
Ne moze slika preko mobitela?
Sortiraj odgovore
Najstariji