Evo riješila ručak, sad mi se ne da pospremat kuhinju.. budem malo kasnije
Ejic idete doma!!! ma vi ste to vrhunski odradili
Tpol kako je kontrola prošla?
Mare ti si neumorna! Kad kažu da seksualni život nakon djece pada u drugi plan, samo pitajte Mare kako se to radi
Kleopatra bit će to jedno lijepo dugo prijateljstvo
Bellaru drugari
Ja jedva čekam u neki shopping za sebe kad si vratim staro tijelo natrag!! Baš baš
Tpol koja je to pasmina?
Moja sisterica je poludila za mackama. Beba i macka ispao ok spoj
Ja preferiram pse
vjeverica ja jedino jedva cekam da se naspavam dok sam na stomaku. Jedva cekam da odem u wc a da se ne brinem hoce li dole nesto drugo ispasti od ocekivanog😉
E ovako kontrola je dobro prošla hahah , sve ide po planu iako ima dosta posla . Svekar je stvarno vrijedan sastavio sve elemente .... Sutra će oko ormara jer ne smijemo bušit nedelja je i ponedeljak praznik, odma bi bila pobuna stanara . Svekrva me iznenadila kupila za bebu hrpa slatkih stvarčica od 1m-1godine, do sad nije ništa kupovala pa sam se sad lijepo iznenadila plus sve je slatko!
Vjevwrica ti si bas vrijedna 👍🏻
Kleopatra bebac ti je presladak i pas , ja svoju malu odma vodim prijateljima koji imaju dva psa tak da se odma privikava
Puno ljudi me voli
Mačke al ja volim to sto su svojeglave hehe
Abies to je Britanska kratkodlaka mačka , a sad da li je baš čista vrsta neznam jer smo ga kupili jeftinije i bez papira tako da može bit da nije bas čistunac
Ja sam se brinula malo kako ćemo beba i
Mačka ali ovde puno Austrijanaca ima po dvije mačke i bebe to njima sve normalno , jedino naši ljudi malo rade cijelu paniku oko toga
Ispravka : puno ljudi ne voli macke jer su svojeglave ( a ne puno ljudi me voli hahaha )
Zasto ovaj forum nema "edit post".? 😡
Kleopatra awwwwww😍😍😍😍😍😍 predivni su!! Ma mogu tee osudjivat al taj pas ima ciscu slinu od ljudi i cisci je od vecine ljudi. Kad vidim da se neki zmazanac priblizava necaku i hoce ga dirat po licu ja dobijem slom zivaca😨 radje da ga pas polize🙄 al to je samo moje misljenje tak da....🖒🖒🖒
Ugolina brat spavao sa starcima do 10 g?😱 ma mene isto frka da ne mlatnem bebu dok spavam jer muz kaze da njega mlatnem. A isto da ne naviknem da je u krevetu pa da kinderbet bude za ukras i da ne zeli spavat u njemu tako da cu ga ja sigurno od pocetka u kindac stavljat po noci.
Sortiraj odgovore
Najstariji