Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    13. Kolovoz 2016. 10:04

Bellaru, obican jastuk ne stavljati valjda. Mada su svi djecji jastuci skroz tanki ali kao beba ne zna maknuti ako joj nesto padne preko lica. Taj za spavanje je napravljen na koso, gornja strana je visoka jako, a donja tanka. Dobijes isti efekt kao da stavis nesto pod madrac i nakosis ga prema dolje. 

A to sve sto se moze dogoditi, ne smijem ni razmisljati jer cu tek onda biti u panicnom strahu i necu moci normalno funkcionirati. Nekad je bas bolje sto manje znati mada meni nekad ne da mira pa ja citam i gledam sve i svasta. Kao one snimke s poroda.

Mi smo prozivjeli rat, ostali bez svega, kao dijete bas nisam imala svega. Nekad nismo imali najosnovnije, ali sam znala i to znam i dan danas da na roditelje uvijek mogu racunati i da ce oni sve rijesiti.  U bilo cemu i kada god. Oni su mi neka zastitna mreza i osjecam se puno sigurnije dok znam da su tu. U zadnje vrijeme su losijeg zdravlja, pogotovo mama ali ne odustaju.

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 10:08

Eto vidis da i sama znas sta cjenit i sta je bitno u zivotu . Mozda kad smo manji nam je materijalno bitnije al kasnije ako sazrijes u glavi shvatis da je to najmanje bitno

ejic
    13. Kolovoz 2016. 10:16

Deeka, Zabice cestitam vam!!!! ❤💞💓😍

Deeka, da mi nismo pitale za dopustenje i samo se gurnule ispred reda 😈

Zabice, ti si stvarno to expresno obavila 😮

Cure, evo mi danas idemo kuci 🎉🎊👪
    Jucer sam bila bas neka pod utjecjem hormona. Prijepodne toliko stresa da sam tek u podne prala zube iako sam od 6 ujutro bila budna, a posljepodne kad je mm otiso kuci sam zamalo pocela plakati jer sam i ja htjela s njim a nisam smjela 😢 Ali evo, nas Marcel streberski nakuplja kilazu, ja se skoro do potpunosti oporavila pa smijemo prije ❤

Mame, jel vi uvijek cujete nocu svoje bebe kad placu? Danas nocu je u jedno doba poceo plakati a ja toliko cvrsto zaspala da ga nisam cula. Cak me i cimerica budila ali nije uspjela. Probudila sam se tek kad je poceo vec vristati 😢
    Strah me da mi se to doma ne dogodi i da ce dugo plakati 😔😔

TPol
    13. Kolovoz 2016. 10:20

Jutro cure! 

Bas ste se raspisale dok ja spavam, probudila sam se u 7 popila kavu s mm, on je otisao da sastavlja u novom stanu a ja opet zaspala. Sad se idem ustat i otic do njih da im odnesem one muffine i da vidim sta rade hahah dal to ide po planu ili ne 😬😬 kontrola hahah 

Bellar bas mi zao zbog tvoje situacije dok si bila mala :( a pas je presladak, volim pse ali sam ljena da ih setam po vani pa zato sam nabavila macka 😬 Sta im sliku, a ima neki karakter ko pas. Necak ti je presladak i jos kazes dobar pa dijete za pozeljet hihi 
    A sta se tice straha to su roditelji krivi uzas, nista ne daju djeci, ja sam dirala sve mogue zivotinje a moja sestricna jadna vristala cim vidi bilo kakvu zivotinju bas radi roditelja 

vjeverica i lucy ja nekako mislim da kolko god damo od sebe dijete uvijek ima nesto za prigovorit hihi jer nismo savrseni 😬 Al posto cemo dat najbolje sta mozemo to je najbolje. Ja mislim barem tako, kad pocnem razmisljat o toj temi. 

Mare nista ha? Ni kod mene 😬😬

Moja zlocestinja 

TPol
    13. Kolovoz 2016. 10:24

Ejic super da idete kuci bit ce sve super i bolje kod kuce! Mozda ga nisi cula ako si popila nesto protiv bolova? 

Lucy ni mi nismo imali, cokolada je bila luksuz ali kao sta kazes znala sam da mogu u drugim stvarima racunat na njih, matrijalne stvari nisu nista za cas ostanes bez njih, bolje vise vremena peovodit s djetetom nego ganjat pare ....

mare1989
    13. Kolovoz 2016. 10:40

tpol nista ali uzela sam jutarnju dozu mm😈😜

bellaru ja sam imala strogu mamu,uvijek neki uslovi,ucjene,zato sam s 19god otisla zivjet s mm jer nisam vise mogla podnijeti to sve. Jos je gora bila kad je brat imao prometnu u kojoj su nam poginuli najbolji prijatelji a on jedva ostao ziv. Tek sad ona vidi koliko je nepravedna bila prema meni,tek sad pocela da cijeni moju zrtvu u tom periodu.

lucy bit ces super mama,ja sam se bojala kakva cu biti mama. Ali evo mama sam dvoje djece i nekad je jako tesko.

bellaru tvoj necak i pas su bas slatki😍

tpol tvoja macka je carica

ejic meni se znalo desiti da ne cujem djecu kad su bili bebe,iscrpljenost i umor

Lucy16
    13. Kolovoz 2016. 10:51

Hvala, mare.  Nadam se. Radim s djecom pa ne mogu biti prema njima stroga, zamisli kakva cu biti tek prema svojima. 

Puno je vaznije djeci usaditi neke bitne stvari nego im pribavljati sve materijalno. 

Znaci moguce je ne cuti svoje dijete dok place??? Ja mislila da je to nemoguce. Al zato i tata spava kraj njega pa ce ga on cuti. 

Lucy16
    13. Kolovoz 2016. 10:56

Evo sam se rasplakala. Sestra mi stavila na fejs video gdje se beba iz trbuha obraca mami kako ju cuje, da ce se uskoro vidjeti, da ce prvi puta osjetiti maminu kozu, drzati ju za prst, a mama ce drzati njegovo srce...... 

Ajme......

Lucy16
    13. Kolovoz 2016. 10:59

Tek sad me lupilo ono nesto. A ovaj moj kao da zna, lupa stalno.

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 11:04

Ejic ma nece ti se to doma desit.  Bez brige, a cimerice te nije dobro prodrmala . Kad doma dodjes bit ce ti lakse.😚😚

Tpol nema tu sta bit zao. Svak ima neki svoj kriz u zivotu a tako ja ovo i vjerujem da sam danas zato takva osoba kakva jesam . 
    Odi ti u kontrolu ko zna sta oni tamo rade😛

Meni su mace slatke kad su male al inace nisam ljubitelj jer ih ne mozes zdresirat ko psa oa skacu i na stol i sve😏a bas ti je lijep macak!! 

Rekla sam sestri ako moje dijete nece biti tako slatko da se mjenjamo😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.