Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    13. Kolovoz 2016. 11:09

Tako je bellaru svako ima svoj kriz.

ajmo cure vedrije teme

Hocel ove bebe van ili nece,pa mm ce mi da zove sluzbu za zastitu mm

kleopatra1606
    13. Kolovoz 2016. 11:13

img hosting

znaci ljubav najveca! Pas je jos beba, tek je godinu dana napunio ali s bebom je najnjezniji na svijetu! Znam da ce me neki osudivati sto psu dam da njuska dijete ali svatko odgaja na svoj nacin . :) 

Bellaru  slika je odlicna!  <3 necak je pravi bomboncic

Raspisale ste se nesto zadnjih dana, jedan dan ne pratis i imas podosta stranica za procitati.
    Sto se tice dizanja uzglavlja, moj beban spava samnom u krevetu tako da spava na ravnom i tvrdom. U kinderbetu ima onaj mali tanki jastucic ali tamo je bio svega 2-3 puta i to preko dana. :O Rekla sam da nikada nece spavati samnom u krevetu, ali jednostavno tako mi je lakse. :)

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

mare1989
    13. Kolovoz 2016. 11:15

kleopatra maleni je presladak i super da ga pas voli.

CrazyPuppet
    13. Kolovoz 2016. 12:02

Ola cure!
    Slike su vam pre preslatke! ♡
    Ja obozavam pse, moj mali ih non stop mazi di god ih spazi, ja samo pazim da ga u igri ne gricne pa da ih se kasnije boji. Macke isto volim, ali sam alergicna :-( 
    Ma nikakvih pretjeranih igracaka klincima ne treba, moj ih doduše ima tonu, al štoš kad svi nose. S pola njih se uopce ne igra. Bitni su mama i tata i da se.osjeća voljeno i sigurno. Jedino tako će izrasti u sretnu i samosvjesnu osobu. 
    Spavanje na povišenom... niti je prvi a niti sad drugi. Beba spava uz mamu na krevetu, navodno da je to bolje za njih, a meni nekako prirodnije i praktičnije. S mjesec dana će u kinderbet, a s dvi godine u sobu s bracom.

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 12:42

Ugolina
    13. Kolovoz 2016. 12:43

Moja je preko dana cijeli dan s nama u boravku,tu spava i cica i igramo se (naravno kada lezi,inace ju nosim po potrebi i kada smo uopce doma),a nocu sam ju naucila na kindac,a ja spavam u krevetu kraj nje u njenoj sobi,s tim da si priblizim kindac skroz do kreveta.. U bolnici je bila spavala na boku i povisenom tako da ju tako stavljam i dalje..sada ju vise ne nadem naravno u istom polozaju   muz spava u boravku jer odbija odlazak u nasu spavacu dok ja ne spavam tamo s njim  valjda cemo jednoga dana opet zajedno spavat,hehe.. Nije da smo posvadani nego smo se dogovorili da je tako najbolje za dijete, a i mene da ne hodam s jednog kraja hodnika na drugi i da budem kraj nje da svaki sum cujem..Kindac nije u spavacoj jer nemamo mjesta..a ne zelim uciti dijete da spava s nama k krevetu..prvenstveno jer jako divlje spavam i strah me,nitko se u cijeloj prici nebi naspavao, a druga stvar,ne zelim da spava s nama do desete godine ko moj buraz sa starcima..tesko je poslije odviknuti dijete.. Ljubavi,mazenja i njeznosti joj nis ne fali i ovako..

mare1989
    13. Kolovoz 2016. 13:20

bellaru hshhah😁😂

Ja sam sad isla u setnju s mojom bandom i mm ajme kao da sam maraton presla.

Opet mi u uhu pritisak i soba mi se okrece😵 pa nemam vise snage nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.