Vjeverice jesi zasadila te "datulje"?😛
Jel mi vjerujete da ja nebi znala prepoznat na slici sta je datulja😞
Mozes ti i sad u shopping
Kupis si torbu recimo😁 ja sam sama sebi povodom moje trudnoce kupila torbu😁
Mare a da tebi to hopsanje po muzu ne radi kontraefekt?😁
Tpol puno ljudi te voli ha?😃 a vidis kako te sveki lijepo iznenadila! Bravo sveki🖒
Ja bila na rucku kod svekrve i svekra. Dosao od sogorice muz na godisnji pa svi bili na rucku. Ne da sam se prejela nego sam se prejela. Sva sreca svekrva ne radi slatko sa cokoladom nego uvijek nesto sa jabukama a ja to ne volim inace bi me morali kotrljat do doma😂
Zagrlila sam si bozu i cekam da se mali pocne micat. Valjda se uspavao od toliko hrane😞
Meni i dalje ispadaju komadici sluzi, al sada je prozirno/bijela/zuta. Sutra idem opet u TA. Ne znam koliko ce mi dopustiti da prenesem? Bojim se ako ne krene samo pa me budu inducirali. Nisam do sad brinula o tome, ali vidim da se nista ne dogada.
Lucy moze krenut u roku sat vremena nesto. Ne razmisljaj u narpijed. Tj uopce nemoj razmisljat o tom. Samo jos vise kocis sve
Bellaru, ne razmisljam previse. Uopce nisam ni svjesna da sam trebala roditi. Dobro se osjecam, muz me mazi i pazi, mogla bih ovako do Bozica.
Ali onda te netko pita kako nisi, kad ces, pa baci neki primjer nekog tamo i mislis onda svasta.
Tpol moji imaju britanke. Ucinilo mi se da je na prvoj slici duza dlaka pa nisam htjela pogrijesit u prepoznavanju😁. Izuzetno pametne mace.
Lucy razmisljaj da ces se preporodit bez te trbusine. A nema nista sladje nego zaspati uz bebu. I sve to minijaturno stvorio je tvoj organizam.
Ma sta te briga sta drugi kazu. Valjda si primjetila da tu nisi naletila na dva ista poroda. Ko zna kakvi ce biti nasi! Zato ja pokusavam ne razmisljat o svemu tome. Znam ako radjam vaginalno da cu bit i rezana i na dripu i da 50% nnecu dobit epi. Al sta sad. Jedva cekam samo da to vise prodje. Dosta mi cekanja😞
Lucy ja sam dva puta rodila ni slicni porodi nisu bili. Pusti druge sta pricaju. Do 42tjedna je ok da beba bude u trbuhu,meni kcer je bila 41+5 i sam porod krenuo. Induciraju ako nesto nije ok,ali nema potrebe forsirat porod ako je u redu sve.
bellaru i ja sam se sad najela kao prasica,samo sam sude u masinu stavila i legla u krevet.
Djeca se igraju,tako da imam malo mira😊
Abies i mice su bile dobre sa bebom? Jel tvoja sestra ih negdje kupila? Moja mama oce ovakvu macku al stvarno su drugacije, öjudi koji ne vole macke cak kazu kako je sladak 😬
Lucy kao sto mare kaze dva tjefna plus su skroz normalna tako da nece bez veze inducirat , mene hoce nakon 7dana zbog Secera. Al nadam se da ce samo krenut . Ili cu ja morat kao mare na muza hihih
Sortiraj odgovore
Najstariji