Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    13. Kolovoz 2016. 07:46

Moraš li joj vratiti te stvari ili su poklonjene? Ako ne moraš vratiti ja bih selektirala što je za Caritas a što za reciklažu i bok!

mare1989
    13. Kolovoz 2016. 08:03

Jutro cure

jos sam u duetu sa curom😊
    nocas me rezalo dole i trbuh uzasno bolio da sam mislila evo ga,na kraju sipak nakon par sati se smirilo

ja jedva cekam da spavam na trbuhu,ovo je vec postala muka sa spavanjem.Bradavice su kod mene ogromne,imat ce beba di da ulovi😉

bellaru sto nevalja samo baci,to je najgore ciste ormar pa smece daju drugima.

ja sam robicu koju sam poklanjala uvijek dobro pregledala i sto je bilo sa flekicom,malo poderano bacala a sto je valjalo sam poklonila.
    sad sam morala na novo robicu kupovati,jer sam od prvih dvoje sve poklonila jer nismo mislili vise djece imati😊

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 08:11

Pa malo zaboli al nista strasno.Jedino me uzasno stisce prema dole.

Ma ne znam ni dal se smije taj jastuk stavljat.

Neka samo ti njega angaziraj malo. Ti muski se opuste previse. Njima je bas lijepo. Odrade onaj bolji dio i briga ih.

A stvari, pa nemam pojma dal joj to moram vratit. Koliko znam nece imat djece vise. Meni je sestra dala svu robicu i to je sve novo sta je necak svega par puta nosio a neke stvari i sa etiketom. Nema mi smisla te stare stvari navlacit na bebu. Druga stvar da ja nemam. Al ni ovo malac nece iznosit😞
    A budem ja to fino u vrecu i na ormar pa nek stoji😐

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 08:32

Ja ako dajem nesto a malo je sjebano tipa tenesice il to a posto imam malu nogu mogu jedino djeci poklanjat obucu, onda kazem nosila sam ih ofucane su ako ih nece klinac nosit baci ih il daj ako imas kom dat. Tako i sa svim drugim. Glupo mi nesto bacit ako netko moze iskoristit ko tipa klinci tenesice za igranje sta nije bitno kakve su.

E najgore je to krene bolit pa se ponadas a ono 💩💩💩💩

Ja bila i u ducanu i pekari i setala cucka a sad zderem ko da jela tri dana nisam😁😁😁

Ugolina
    13. Kolovoz 2016. 09:11

Bellaru,tvoj pas me kostao nocne more  procitam jucer kak spava s tobom u krevetu,a ti imas argentinsku dogu,jelda?? A ja se jaaaaaakooooooo bojim velikih pasa,ali onako panicno se bojim.. Narocito tih nekih koji izgledaju opasno ( iako znam da su takvi najcesce bebice i maze).. I eto,uslo mi u podsvijest i odma sam sanjala svoj san sa psima koji uvijek sanjam i u snu takoder umirem od straha.. Nekoliko kuca od mojih doma gdje sam zivjela prije udaje,susjed je uvijek imao neke divlje bijesne pse koji su vecinom prepusteni sami sebi a ja sam morala proc kraj te kuce kad sam isla na bus,uf kad se sjetim svakodnevnog straha,iako nisu mogli nigdje izac..i inace,pol susjedstva tako s tim rotvajlerima divljima i slicnim psima da nisam znala dal da idem na bus desno ulicom ili na drugu stanicu lijevo ne znas gdje su bili gori ti psi.. A san uvijek sanjam na isti kalup,samo drugaciji psi i neki detalji,a to je da moram proc kraj te kuce,a ograda se otvorila, pa moram okolo preko polja... Hehe,uzas

Lucy16
    13. Kolovoz 2016. 09:20

Bellaru, i ja sam cula to bez jastuka i podic gornji dio madraca. Ja cu deku sloziti na deblje pa staviti pod madrac. Mada sam vidjela u Bubamari taj jastuk za spavanje za bebe. Mislim da nije nesto preskup, oko 100 kn, al sta cu kupovati svaku glupost koju izmisle. 

Ja isto u komadu bez apsolutno ikakvih naznaka da ce nesto krenuti. Mali je mirniji jutros pa je mozda to znak, ako se umire prije.

Mama me zvala, brine se jel sve ok. Jucer kad sam isla od dr.stali malo kod mojih, ali posto sam bila ljuta na muza jer je njemu sve bilo tesko jucer, vidjeli su na meni da nesto nije ok pa se boje da mi dr.nije nesto rekao lose. Ah, roditelji. Ne mozemo ih shvatiti dok sami ne dodemo na njihovo mjesto. Moji su stvarno pozrtvovni i dali su mi sve sto su mogli i pomazu kad god treba, a bolesni su i nije ni njima lako. Cijeli zivot tesko rade i nikad nisu uzivali nikakav luksuz. Pitam se hocu ja moci tako za svoju djecu??

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 09:40

Ugolina dali ti je netko usadio taj strah?  Da se razumijemo ja da vidim takvog nekog psa nebi mi bilo svejedno. Al isto tako i sa malim cuckima jer su ti najgori. Samo malog psa mogu nogom napenalit a musku argentinsku dogu il rotica tesko😁 jedna moja prijateljica ima jakooo veliki panican strah od svih zivotinja. Ona je zbog pauka na sred slavonske izletila iz auta. Kod mene je iznad kauca vidjela na stropu pauka i otrcala u kuhinju, cucnula i primila se za glavu. Znaci uzasan strah. Al ona kaze da joj je to mama usadila jer je mamu strah. Kad smo muz i ja prosle godine setali sa bellom po rivi i mala curica ju je isla podragat  a mama ju je povukla za ruku i rekla nemoj odgrist ce ti ruku😱😱😱😱😱 ja sam ostala u soku i doslo mi da mamu zatucem tamo pred svima. Isto tu jedna cura sta zivi blizu ja dodjem do nje na dvoriste i mala joj oce do bele doci a ona se pocne derat da neeeeeee da ce ju ugrist ja kazem pa zasto to govoris kaze ona jer je nju strah. Kazem joj ja jebote nemoj maloj zato strah usadjivat😱😱😱 
    Tako da nemoj svojoj djeci strah samo usadjivati. Gle da se ti sad pocnes druzit sa nekim tko ima cucka navikla bi da je pored tebe i navikla bi na tog psa i nebi te bilo strah. Al eto ja imam panican stah od dubine, mora, svega sta je u vodi. Cak me nekad panika lovi u bazenu da ce me nesto copit i onda moram panicno do ruba. Jedne smo godine isli gliserom od trogira do braca  i ja sam vec u splitu plakala i htjela iz glisera vam i pjesice nazad u trogir. Tako da kuzim strah😞 al bela bi te po noci u krevetu samo grijala i gurala capama sa kreveta😁

bellaru
    13. Kolovoz 2016. 09:49

Lucy sta onda se stavlja taj jastuk il ne?
    Necu ni citat uopce ono smrt u koljevci i ta sranja😱 kao od ceg se sve beba moze ugusit i sta ti ja znam.

Lucy kad dodju djeca sve ti se drugacije poslozi ako si imalo pametan. Sve zrtvujes za njih i njima pokusas sve pruzit a ako nemas onda ih odgajas tako da shvate da mama i tata nemaju za to sta ostala djeca imaju al im pruzis ono sta dosta djece nema- siguran dom i puno ljubavi i paznje. A djeca ce ti kasnije bit puno vise zahvalnija vjeruj mi. 
    Kad sam bila mladja uvijek sam imala puno svega i sta sam si god zamislila a sta mi je to znacila kad sam imala oca koji je bio prema svima nama doma nasilan i omalovazavao nas svaki dan . I do dvadesete godine sam zivjela u strahu svaki dan. 
    Tako da sam radje bez iceg nego zivjet u izobilju al na onakav nacin.

😉😉😉😉😉

Abies
    13. Kolovoz 2016. 10:01

Bellaru Treba biti poviseno. Al ako ce ti beba voljet na trbuhu onda ravno i zategnuto.
    U pocetku rucnik pod madrac. Kasnije taj jastuk. 
    U pocetku zbog bljuckanja pl vode. Pa bljuckanja mlijeka. Kasnije kad su veci kod bronhitisa opet treba uzdici glavu

Slika je super. Bella <3

vjeverica8
    13. Kolovoz 2016. 10:02

Lucy i mene muči hoću li biti dobar roditelj i moći se žrtvovati za svoju djecu...
    Bellaru žao mi je što si imala takvo iskustvo s ocem...  djeca bi se trebala osjećati sigurna u vlastitom domu! I slažem se sa svime što si napisala! 
    Btw presladak ti je i nećak i Bella!!  Faca joj je prejaka na slici, hehehe
    Ja mislim da sam sanjala datulje - inače nisam njihov fan, ali pojedem ih jer kao olakšavaju porod pa... no sanjala sam da sam probala svježe i da su mi bile tako fine da sam ih htjela zasaditi u vrtu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.