Uglovima, nemamo mi vremena roditi kad smo stalno tu ovdje je ekipa
Abies welcome back! Jesi se uspjela okupati bar koji put? Petra vec dva mjeseca ima
Bellaru danas me čak i gniježđenje neko ulovilo, prala sam prozore sutra usisavač i perem podove. Nakon toga stvarno treba roditi jer mi se ne da stalno ispočetka čistiti
Mare lavica, ali pazi jer nosiš i kćer možda lavicu, bit će veselo u pubertetu
Ovo prvo je trebalo pisati Ugolina
Tpol ne bih znala, meni bude cijeli tvrd.. Ali mislim da je to individualno
tpol kondiciju za keks uvjek imam
vjeverica ja vec danima cistim cisto
Imam mm i kcer rakovi,sin bik,ja lav jos ako bude jedna lavica bit ce veselo svi tvrdoglavi
Ugolina odbijamo se porodit. Nama lijepo tu u grupi😂
Mare ajd ajd zasit ce oni to na uze pa ce bit ko prije😁😁😁 sto vise djecice to bolje.
Tpol ako su masni daj.recept🙃 meni bude obicno desna strana napet al il gornja strana al ja mislim da se on to unutra gnjezdi pa da je zato dole trbuh meksi.
Vjeverice ja svako jutro kao sad cu sve sredit i drek. Danas mi sestra rekla nemoj samo za vikend neda mi ti se cistit kuca😃
Po tom onda ja necu rodit jos ohoho😁 preci cu u jesensku grupu😁
https://www.coolinarika.com/recept/nesquick-muffins/
Bellair dodaj si ti jos maslaca u smjesu hihihi
Jutrooooo!
Moje spavanje gotovo! Cak sam see fino naspavala
Jesmo svi na broju?😃
Nemoj da je netko otisao bez pitanja!
Skuzila sam da se budim za wc svaka 3 sata.
Razmisljala sam kako jedva cekam naravo prvo da vidim svoga sina, ali od ovih stvari jedva cekam da spavam na trbuhu, da zapalim jednu uz kavu, da popijem malo vise alkohola i da hodam normalno a ne ko da sam posjetila u riu africku atletsku grupu.
Skuzila sam da su mi bradavice ogromne. Uzas😞
Htjela sam pitat , kupila sam jednu posteljinu i jednu dobila.i u svakoj imam taj mali ravni jastucic. Dal to stavljam bebi pod glavu ili ne? Znam da je mojoj sestri govorila patronazna da uzdigne dio madraca gdje ide glava. Pa sad dal stavit taj jastucic pod glavu il plahtu il uzdignut madrac?
Znam da smo vec pricali o tome tu jednom al dobila sam.punu vrecu stvari od jedne zenske kao za bebu. Njena su djeca vec velika i sad ja imam puni vrecu prastarih stvari raznih velicina koje ne mislim stavit na svoju bebu😏 inace sam onaj tip poklonjenom konju ne gledaj u zube...al ovo....ne zelim bit nezahvalna al ne znam sta cu sa.ovim😐
Eto ja se raspisala😁
Cekam da se mare javi posto je rekla da.imam osjecaj da bi mogla nocas? Il danas?
Ja i moj podstanar na broju i isto smo spavali noćas za razliku od jučer
Također se veselim čarima netrudnog tijela
Ja nemam jastuk nijedan, nek dragi razmišlja kako da malo ukosi madrac, moram i njemu zadati malo posla
Kod mene bradavice i nisu baš neke, mislim da ću imati problema zbog njih, jer kad ih stisnem budu ravne... Ili šeširići ili će se popraviti kad mlijeko nadođe
Bellaru kod mene bonaca nikakve bure nema imaš ti šta lažnih?
Sortiraj odgovore
Najstariji