Odem na wc i zena sta je sjedila prek puta mene sjedne na moje mjesto i dok sam se snasla netko dode na njeno. Sta je moje mjesto bolje??
Sad sjela iza vrata i necu ni cuti kad ce zvati dalje. Zovu preko reda, kako tko koga pozna. Netrudnice idu na uzv prije trudnica, bar imaju prednost jer one imaju neke brojeve.
A trudnice ni ne salju bas na uzv koliko sam vidjela. Ja cu reci da je moja dr.preporucila protoke iako nigdje nista nije napisala.
Javlja mi se iznenadna bol u krizima. Moram reci da me uhvatila panika.
lucy pozali se sestri da te jako bole leda i sve dole mozda te uzme preko reda,jos reci da si u terminu
Mare a noge standardno nakon kretanja i rada, a ruke i glava onako. zato su me bili i hospitalizirali da naprave dodatne kontrole. Al to je obicno povezano s visokim tlakom kojeg nemam pa su me morali pustit.
Vidit cemo u cetvrtak dalje.
Masha, nisam obavjestila dr oko tlaka jer je u petak radio samo do 12, a ja sam mjerila oko 14-15h dok vikendom uopce ne radi. Sutra imam ionako ctg kod mog dr pa cu mu onda spomenuti. Nisam htjela panicariti i trcati u bolnicu jer sam se ja dobro osjecala a i Marcel je lijepo lupko pa da me ne zadrze bezveze u bolnici.
Ako me sutra posalje u bolnicu mi je vec svejedno jer je soba spremna, sve pripremljeno, jedino mama jos nije spremna 😁😁 ali to nikad necu niti biti a vec jedva cekam da upoznam svog malog frajera 😍
Jutro cure! Evo ja neznam sto tolko spavam 😬😬 otisla sam u polnoc, dizala se 3puta probudila u 8 i opet zaspala do 11 😬 I tako vecpar dana , svasta
Ejic soba je prekrasna!
Lucy masuper se ti drzis , mene nskon odlaska u lidl koji je 6min id mene i natrag sve pocne bolit da moram opet na kauc, ali nasa nessah s foruma je radila do zadnjeg dana, crazy isto bila u super formi i sanjarka isto. Tak da je bas individualno
Nadam se da ces obavit sto brze pregled danas
Deka super za prehled znaci ipak se jos tipkamo 👍🏻👍🏻👍🏻
Vjeverica ne vozis vise sama? Ja imam strah jer me zna odjednom nesto ko ukocit pa nek me mm vozi na pregled sad u cet . A kljuceve dobivamo sutra yeye!!!
Mare ko zna mozda ces ti jos prva!!
Tpol ja isto kasno zaspem,pa se probudim oko 3h i onda zujim do 4h pa na kraju kad zaspem u 7h vec me djeca bude😩 bas nikako se naspavati.
Vidjet cemo sta ce reci doktor u srijedu,kakvo je stanje dole.
Tpol super da kljuceve dobijate sutra,taman da sve sredis prije bebe
Oka ljetnice.
Upravo sam došla doma iz TA. konačno sam se počela otvarati, 2 cm. U srijedu opet ako ne prije jer mene sve grci i frce.
Ctg super.
Plodna voda mliječne, odlično. Boljelo me kad me pregledaval s tom cjevcicom. Ali glavno da je sve ok.
Nikako da se popnemo na taj tobogan. Ili je danas koja na redu?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice drzim fige da krenes se i dalje sama otvarati da puno ne preneses😊
A najbitnije da je sve u redu
Zabice ti si na redu hihihi 😛 Super za pregled, kad opet imas?
Sad hocemol stic prije bebe vidit cemo jer kuhinju moramo kupit i ugradit al necemo stesat 👍🏻
Mare da mogu mislit tvoji klinci vec od 7 puni energije hihi
Sortiraj odgovore
Najstariji