Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    08. Kolovoz 2016. 10:43

Odem na wc i zena sta je sjedila prek puta mene sjedne na moje mjesto i dok sam se snasla netko dode na njeno. Sta je moje mjesto bolje??

Sad sjela iza vrata i necu ni cuti kad ce zvati dalje. Zovu preko reda, kako tko koga pozna. Netrudnice idu na uzv prije trudnica, bar imaju prednost jer one imaju neke brojeve.

A trudnice ni ne salju bas na uzv koliko sam vidjela. Ja cu reci da je moja dr.preporucila protoke iako nigdje nista nije napisala.

Javlja mi se iznenadna bol u krizima. Moram reci da me uhvatila panika.

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 10:46

lucy pozali se sestri da te jako bole leda i sve dole mozda te uzme preko reda,jos reci da si u terminu

deeka
    08. Kolovoz 2016. 10:56

Mare a noge standardno nakon kretanja i rada, a ruke i glava onako. zato su me bili i hospitalizirali da naprave dodatne kontrole. Al to je obicno povezano s visokim tlakom kojeg nemam pa su me morali pustit.
    Vidit cemo u cetvrtak dalje.

ejic
    08. Kolovoz 2016. 11:16

Masha, nisam obavjestila dr oko tlaka jer je u petak radio samo do 12, a ja sam mjerila oko 14-15h dok vikendom uopce ne radi. Sutra imam ionako ctg kod mog dr pa cu mu onda spomenuti. Nisam htjela panicariti i trcati u bolnicu jer sam se ja dobro osjecala a i Marcel je lijepo lupko pa da me ne zadrze bezveze u bolnici.
    Ako me sutra posalje u bolnicu mi je vec svejedno jer je soba spremna, sve pripremljeno, jedino mama jos nije spremna 😁😁 ali to nikad necu niti biti a vec jedva cekam da upoznam svog malog frajera 😍

Masha
    08. Kolovoz 2016. 13:08

ejic

Masha, nisam obavjestila dr oko tlaka jer je u petak radio samo do 12, a ja sam mjerila oko 14-15h dok vikendom uopce ne radi. Sutra imam ionako ctg kod mog dr pa cu mu onda spomenuti. Nisam htjela panicariti i trcati u bolnicu jer sam se ja dobro osjecala a i Marcel je lijepo lupko pa da me ne zadrze bezveze u bolnici.
    Ako me sutra posalje u bolnicu mi je vec svejedno jer je soba spremna, sve pripremljeno, jedino mama jos nije spremna 😁😁 ali to nikad necu niti biti a vec jedva cekam da upoznam svog malog frajera 😍

Ejic. Nisam od onih ludih forumasa ali tvoj tlak u ovoj fazi je jako ozbiljan. Bez obzira na simptome sto ne osjetis. Obavijesti doktora. Ja se samo nadam da imas neki glupi tlakomjer koji ti ne mjeri dobro. Cure, jesam ja luda? Nemojte mislit da zelim stvarat paniku, ali tlak 170/100 je jako opasan
     Moju su sogoricu dvaput porodili i za manji tlak od tog u 36tt. Oprosti ak te uzrujavam. Pusa

TPol
    08. Kolovoz 2016. 11:30

Jutro cure! Evo ja neznam sto tolko spavam 😬😬 otisla sam u polnoc, dizala se 3puta probudila u 8 i opet zaspala do 11 😬 I tako vecpar dana , svasta
    Ejic soba je prekrasna! 
    Lucy masuper se ti drzis , mene nskon odlaska u lidl koji je 6min id mene i natrag sve pocne bolit da moram opet na kauc, ali nasa nessah s foruma je radila do zadnjeg dana, crazy isto bila u super formi i sanjarka isto. Tak da je bas individualno
    Nadam se da ces obavit sto brze pregled danas
    Deka super za prehled znaci ipak se jos tipkamo 👍🏻👍🏻👍🏻
    Vjeverica ne vozis vise sama? Ja imam strah jer me zna odjednom nesto ko ukocit pa nek me mm vozi na pregled sad u cet . A kljuceve dobivamo sutra yeye!!!
    Mare ko zna mozda ces ti jos prva!!

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 12:12

Tpol ja isto kasno zaspem,pa se probudim oko 3h i onda zujim do 4h pa na kraju kad zaspem u 7h vec me djeca bude😩 bas nikako se naspavati.
    Vidjet cemo sta ce reci doktor u srijedu,kakvo je stanje dole.

Tpol super da kljuceve dobijate sutra,taman da sve sredis prije bebe

zabica25
    08. Kolovoz 2016. 12:19

Oka ljetnice.
    Upravo sam došla doma iz TA. konačno sam se počela otvarati, 2 cm. U srijedu opet ako ne prije jer mene sve grci i frce.
    Ctg super.
    Plodna voda mliječne, odlično. Boljelo me kad me pregledaval s tom cjevcicom. Ali glavno da je sve ok.
    Nikako da se popnemo na taj tobogan. Ili je danas koja na redu?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 12:28

Zabice drzim fige da krenes se i dalje sama otvarati da puno ne preneses😊
    A najbitnije da je sve u redu

TPol
    08. Kolovoz 2016. 12:44

Zabice ti si na redu hihihi 😛 Super za pregled, kad opet imas? 
    Sad hocemol stic prije bebe vidit cemo jer kuhinju moramo kupit i ugradit al necemo stesat 👍🏻
    Mare da mogu mislit tvoji klinci vec od 7 puni energije hihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI