Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    08. Kolovoz 2016. 10:01

Kako boli ko da si rezana??😱😱😱😱

Abies
    08. Kolovoz 2016. 10:01

Hello! 
    Cure sretno na pregledima. Jedva cekam da zatvorimo ovu temu i da smo svi na bebama
    Lucy krvarenje - nema pravila prvi put jako, drugi put jedva. Ako ti chicco smeta za izlaz iz bolnice, stavi obican.

CrazyPuppet
    08. Kolovoz 2016. 10:18

Ola piskarala, jedva vas pohvatat :-)
    Ejić sobica je predivna!  
    Lucy bas ruzno sto ti nitko nije htio pomoci. Kad nas šogi pozove na rucak, ja bih dosla sat vremena ranije da pomognem, i kasnije bih sve pospremala. Ok.od kad sam bila trudna, vise ne... al inace mi je to neka osnovna kultura... 
    Drzim fige da si sto prije na redu.
    Izlazak iz bolnice - haljina - neka šira pa ju remenom stegnes iznad trbuha ;-) jer ne znas kakva ces bit kad budes izlazila... hlace ne preporucam. Krvarenje je.individualno, a ispod haljine se ni pelena ne vidi :-)
    A za dolazak u bolnicu, bez obzira na to što si svaka od vas priželjkuje, iz iskustva vam zelim da dođete sa svojim trudovima, otvorene 5-6cm, i da cim uđete da vas zalije vodenjak ;-) i gotove ste za par sati ;-)

CrazyPuppet
    08. Kolovoz 2016. 10:21

I e da, ima da do 2100 str jedna krene rađat ;-)

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 10:22

Crazy ja sam tako dva puta dosla 6prstiju otvorena i za 3-4h gotova

Ja sam sebi pripremila haljinu,stezne gacice i to je to.

Masha
    08. Kolovoz 2016. 10:31

Bokic cure...ja sutra imam pregled pa sam se sredjivala.bljak. lucy ne mogu vjerovat da ti nisu pomogli. Bas su supcici. Ejic, jesi dok obavijestila o tom tlaku. Fakat je visok. Bellaru ja sam nes curkala par dana...a sad cemo vidjet. Mene svaku vece susnu oni pripremni..pa se nadam da ce bar otvarat. Sve boli i dalje. Crnac s raketom svrati svaki dan i noc.

vjeverica8
    08. Kolovoz 2016. 10:33

Bellaru vlakom idem u zg, tako mi je najlakse  onda tramvaj pa bus do sd  nude se da me voze, ali ovako je zabavnije 
    Ja sam isto pripremila haljinu za izlazak, nekako mi je najsigurnija i najkomotnija opcija.
    Crazy kaj 2100, ima da do 2080 neka rodi 
    Do 2100 ima da smo sve gotove s toboganom.
    Mojoj kumi kojoj sam i ja kuma će svirati ti Begini na svadbi.. Nisam ih nikad slušala uživo...
    Abies i mi jedva čekamo da se prebacimo 

deeka
    08. Kolovoz 2016. 10:39

Ctg sacrsen kaze dr.
    Pogledala me i vaginalno, jos sam na 3cm, opet pregled u cetvrtak i uzv.
    Rekla mi da je bolje da rodim do termina da ne oticem vise i da bi bilo bolje da imam svoje trudove jer sam prvorotkinja. Sve mi mirise na indukciju :O

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.