Hello!
Cure sretno na pregledima. Jedva cekam da zatvorimo ovu temu i da smo svi na bebama
Lucy krvarenje - nema pravila prvi put jako, drugi put jedva. Ako ti chicco smeta za izlaz iz bolnice, stavi obican.
Ola piskarala, jedva vas pohvatat :-)
Ejić sobica je predivna!
Lucy bas ruzno sto ti nitko nije htio pomoci. Kad nas šogi pozove na rucak, ja bih dosla sat vremena ranije da pomognem, i kasnije bih sve pospremala. Ok.od kad sam bila trudna, vise ne... al inace mi je to neka osnovna kultura...
Drzim fige da si sto prije na redu.
Izlazak iz bolnice - haljina - neka šira pa ju remenom stegnes iznad trbuha ;-) jer ne znas kakva ces bit kad budes izlazila... hlace ne preporucam. Krvarenje je.individualno, a ispod haljine se ni pelena ne vidi :-)
A za dolazak u bolnicu, bez obzira na to što si svaka od vas priželjkuje, iz iskustva vam zelim da dođete sa svojim trudovima, otvorene 5-6cm, i da cim uđete da vas zalije vodenjak ;-) i gotove ste za par sati ;-)
Crazy ja sam tako dva puta dosla 6prstiju otvorena i za 3-4h gotova
Ja sam sebi pripremila haljinu,stezne gacice i to je to.
Bokic cure...ja sutra imam pregled pa sam se sredjivala.bljak. lucy ne mogu vjerovat da ti nisu pomogli. Bas su supcici. Ejic, jesi dok obavijestila o tom tlaku. Fakat je visok. Bellaru ja sam nes curkala par dana...a sad cemo vidjet. Mene svaku vece susnu oni pripremni..pa se nadam da ce bar otvarat. Sve boli i dalje. Crnac s raketom svrati svaki dan i noc.
Bellaru vlakom idem u zg, tako mi je najlakse onda tramvaj pa bus do sd
nude se da me voze, ali ovako je zabavnije
Ja sam isto pripremila haljinu za izlazak, nekako mi je najsigurnija i najkomotnija opcija.
Crazy kaj 2100, ima da do 2080 neka rodi
Do 2100 ima da smo sve gotove s toboganom.
Mojoj kumi kojoj sam i ja kuma će svirati ti Begini na svadbi.. Nisam ih nikad slušala uživo...
Abies i mi jedva čekamo da se prebacimo
Ctg sacrsen kaze dr.
Pogledala me i vaginalno, jos sam na 3cm, opet pregled u cetvrtak i uzv.
Rekla mi da je bolje da rodim do termina da ne oticem vise i da bi bilo bolje da imam svoje trudove jer sam prvorotkinja. Sve mi mirise na indukciju :O
Sortiraj odgovore
Najstariji