bellaru ja bi htjela da mi rekne za par dana jer bi imala vremena sve doma organizirati,otici u kupovinu,pa djeci hrane skuhati i sve im pripremiti. Iako znam da ce mm sve se snaci ali eto mi zene se uvijek brinemo
Vjeverice podjeli info sa nama. Kazes ti ko da nisi trudna? Aj ti onda do 10 mj do mog rodendana😁😁
A ja da bas nije sutra nego prekosutra pa je 9.8😂 ma sta se mene tice stignemo jos i danas😁
A iz trbuha disanje? Inace je pravilno disanje udah nos izdah usta duze pogotovo ako se hoces smirit malo😁😁 al mislim isto tako da je pravilno disanje ( ne znam dal kod poroda) sa prsima a nepravilno sa trbuhom. Kao vecina mi ljudi ne znamo pravilno disat. Kako bi tek znala dok radjam😩
A bas tpol ce jos na kraju prije svih rodit😁
Deeka joj meni je drago da necu biti kad ce biti festa. Ovaj moj isto ne zna sta ce dal da radi festu il ne radi. Kaze nebi al kakvo je selo morat ce. Ja iskreno ne znam kog da uopce zove od mojih
Meni je to sve tako bezveze samo se hrpa budala napija na tvoj racun. Ko da vecinu njih briga sta sam ja rodila al glavno da bi se nasli uvrjedjeni da ih se ne pozove.
Nis ja nam drzim fige da nam na sljedecem pregledu kazu da ostajemo i da smo u roku 2-3 sata sa bebama u rukama😊😊😊 ah puste zelje pusti snovi...
Mare dobro kod tebe je malo drugacija situacija pa te kuzim a ja bi samo ko muha bez glave trcala u krug valjda 😩 mada mamo si sama rekla, snasao bi se muz i bez tebe al moras ti brinut . Mirnija ces bit ako slozis sama neke stvari.
Bellaru hvala lijepa ali ne bih u listopadu ja tajna je - postavi si sto ciljeva za taj dan i sve ih ostvari, nemaš vremena misliti o trudnoći
E da, iscjedak je i meni jači zadnjih tjedan dana - povremeno nađem i koji želatinozni komadić u njemu ali nekako ne mislim da je sluzni čep. Bijelo, žuto, prozirno sve su to nijanse
Trudovi ili vodenjak? Teška odluka, vodenjak je konkretan ali ne moraju nužno krenuti trudovi nakon njega pa induciraju porod... Radije bih svoje trudove
Bellaru moj planira pocastit par nasih prijatelja i moje i njegove pred kucom di nam je kamincic, kao takav je obicaj pa eto nek se vesele.
Ne mogu docekat pregled :)
Vjeverice i meni je zadnjih dana pojacan iscjedak.
E cure nemojte vi mene pozurivat hihihi 😛😛😛😛 ja imam vremena do 25og .
U utorak idemo po kljuceve i evo bas dogovoram neki plan s mm ali joj svako svoje prica haha al dogovorit cemo ipak kako sta 😀😀
Vjeverica super da se dobro osjecas👍🏻👍🏻 Znaci ipak bolje trudovi, onda navijam zw trudove
Deka ajd ko zna mozda je sutra bas taj dan 👍🏻👍🏻
Ma mi bi sve da se rijesimo sto prije,a na kraju ce nas nase bebice zezati😊 nece se dati vani😃
Rekla sam da mi nije nista vcr i sad osjecam ko da mi dole nesto pulsiraa???
Tpol vidit cemo.
Bas sam nestrpljiva. Par cura koje su bile blizu termina sa mnom su se porodile pa sad cekam kad cu ja vise!!
deeka tako se i meni zna desiti,dole pulsira kao srce da ti dole kuca😊
Sortiraj odgovore
Najstariji