Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    08. Kolovoz 2016. 01:07

Ja idem sutra u TA na kompletan pregled pa cu vidjeti na cemu sam.

Bila na koncertu. Noge kao ciabatte al dobro. Zadnja vecer festanja.

Jos nismo kinderbet slozili. Nadam se to sutra, al muz mora na neku sahranu pa ce izgubiti pola dana. Htio bi i drva sloziti do poroda da se moze poslije posvetiti nama. Bas se vidi da je nestrpljiv i jedva ceka.

Svi mi se cude sta sam toliko aktivna. Neki vec pitaju jesam u bolnici. A da mi noge nisu naotekle i leda ne bole od stajanja ne bi mi nista bilo.

Svatko je drugaciji, ali kad citam ostale ja se ne mogu previse pozaliti na trudnocu. Mucnine i zgaravice su bile teske. Ali sve u svemu ok. Jos prizeljkujem i takav porod.

Koliko jako se krvari kad se ide iz bolnice da znam sta si pripremiti za obuci??

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 08:23

Deeka mare srce vam je u mindji?😂

Meni moj jucer digo tlak. Ne znam dal je do mene i hormona il je on zadnja dva dana posebno glup😠😠😠
    Al mislim da nije sve do mene i hormona, nesto je i do njega sigurno😁
    Ejic sobica je prekrasna😍 
    Sad odmaraj😊 dosta ti je visok tlak. Nemoj se zezat sa tlakom😞😞😞

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 08:55

Cure koje idu danas na pregled sretno!! 
    Lucy kakvi su bili begini?
    Krvari se kad se ide u bolnicu???

Meni moj muz kaze da vise landram od kako sam trudna .da  Inace mi se neda sa kauca ustat.

vjeverica8
    08. Kolovoz 2016. 08:58

Jutro cure, ajmo izvještaj, tko je još u komadu? Ja, ja, ja!!! 

Ejic soba je predivna!!! Tlak ti je nešto viši, zadržavas li vodu, jel ti oticu noge ili ruke?
    Bellaru iako ne znam što je, uvjerena sam da je on kriv 
    Deeka, Mare, kako puls?
    Tpol znači ključevi uskoro? Super!! 
    Ja na putu za zg, kava s frendicom pa pregled  mali se razbacuje po trbuhu 

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 09:18

Vjeverice sama se vozis na pregled?
    Uzuvaj na kavi i sretno na pregledu.

Naravno da je on kriv. Nisam valjda ja😀

Moj se tako nekako nasadio unutra da imam osjecaj da mi nogom odvaljuje rebro😩😩

Evo meni danas 38 tj😨😱 kad sam bila 8 tj sam si mislila isusee koliko jos dugo imam. Kad ce mi trbuh pocet rast !

ejic
    08. Kolovoz 2016. 09:22

Hvala cure! I meni je sobica predivna! Ima jos par detalja oko dekoracije koje cu jos ovaj tjedan zavrsiti (ako ostanem 2u1 😉).

Vjeverice, uopce ne zadrzavam vodu, a naoticu mi samo prsti na rukama tjekom noci i noge ako tokom dana pretjeram sa stajanjem ili hodanjem, inace ne.

Lucy16
    08. Kolovoz 2016. 09:38

U bolnici uzasna guzva. Trudnice i netrudnice idu zajedno na uzv i pregled, valjda po redoslijedu dolaska. Uzas. Necu biti gotova do 15h.  Najbolje sto ova na ctgu ima dva kreveta, a uzima po jednu. Ili je aparat u kvaru. I trudnice stoje na ctgu??? Jel to zdravstveni razlog ili?

I neki stari dr.je. Ne volim da bas starci kopaju po meni. 

Bellaru, nisu me Begini odusevili. Nisu bas napravili štimung. 

Noge i jutros natecene. Mislim da nece vise ni splasnut dok ne rodim.

Tko zna, koliko jako se krvari kad se ide iz bolnice?? Ne znam da cu moci s chicco uloskom hodati u hlacama ili necim da se ne vidi.

mare1989
    08. Kolovoz 2016. 09:52

Jutro cure

Ja sam jos u komadu

vjeverica tako imam neki osjecaj kao da je srce dole

Jutros me prepone bole i dole me uzasno boli kao da je zarezano pa pece rez stvarno od kud svi ti bolovi cudni

Cure koje imate preglede sretno

bellaru
    08. Kolovoz 2016. 09:56

Stoje na ctg?  Ne znam, mozda se tako nekom beba mice?
    A tako svejedno jel star il mlad kad kopa po tebi😞 mozda je senilan pa ce brzo zaboravit sta je vidio😜
    Ma ni meni vise noge ne splasnu. Mozda malo al sad idem spavat i budim se natecena🙁
    A nisam bila na njihovom koncertu, nit me bas zanimaju. Ni ne slusam ih. Zak im pise pjesme a njega ne mogu organski smislit.
    A ovo za krvarenje pri izlasku iz bolnice je individualno. Netko vec drugi dan nakon poroda stavi vir male uloske a netko duze i jace krvari. Tak da...neces znat do izlaska😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.