Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    07. Kolovoz 2016. 22:57

deeka vjerujes da nemam pojma 😲 cak sam isla gledati ima li ista dole od straha

deeka
    07. Kolovoz 2016. 23:00

Haha i ja stala pred ogledalo al nitko ne izlazi :)

deeka
    07. Kolovoz 2016. 23:09

A sta rec...meni je svaki novi osjecaj razlog za paniku. A ako pridem termin, mislim da mm nece moc zivit sa mnom tih dana :O

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 23:15

moj vec sad ludi😁 jos sam mu danas rekla da imam trudove,jadan pita jesul pravi ili lazni reko jebeni😂😂 boli me sta ja znam.kakvi su. Kao da nikad nisam rodila😁😁

deeka
    07. Kolovoz 2016. 23:19

hehe ti si svog vec pocela maltretirat :) ma ustvari i zasluzili su, oni su ih napravili, a na zeni jadnoj je sve ostalo 

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 23:23

A moram malo 😉 nece biti sa mnom na porodu pa nece ni znati sta propuste,kakve bi sve romanticne stvari izgovorila😁😂

ejic
    07. Kolovoz 2016. 23:29

Cure, evo i ja prezivjela dan 😉 Od kako sam ustala, do sad sam bila u pokretu. Peglala nasu robu 2 sata, oprala zavjese za Marcelivu sobu i opeglala, rijesila rucak, sreca da su kod nas bratic i cura mu i da su mi pomogli ocistit podove. Jos smo zavrsili neke sitnice oko Marcelove sobe i evo rezultata:
    Mogla bi cijele dane provoditi u njegovoj sobi 😍

Pricate oko datuma poroda, ja sam imala plan 5.8 pa da zajedno slavimo rodendan ali moj frajer zeli imati svoj datum 😈 Sad imam isti osjecaj kao Bellaru, ko da imam jos par mj vremena 😉

Oko cekanja, ista sam postala kao i Vjeverica. Svaki dan si zadam po 100 obaveza (60 ih ne obavim 😁), ali mi tako vrijeme brze prode i ne razmisljam o porodu vec o rezultatu cijele trudnoce i samog poroda 😉

Lucy, bas mi je zao sto ti svekrva i sogorica nisu pomogle ali kao sto kazes, sad bar znas njihova prava lica.

Ja imam u utorak opet ctg ali ne znam dali i pregled. 
    Sad me zadnjih par dana pocelo sasvim nisko onako ostro probadati, ko da me neko zareze s nozem, u predjelu trbuha ali i u guzici. Jel moze biti da sam svojom aktivnoscu nesto potaknula? To mi se dogada samo kad se smirim recimo jucer navecer kad sam legla da odmorim, za to vrijeme dok radim nesto, ne osjetim nista.

Mjerila sam i tlak jos parput tokom vikenda. Kad je vruce oko podneva mi opet visoki (oko 160-170/90-100), a navecer kad se malo ohladi padne na nekih 140/80. Nisam sad radila paniku oko toga jer je Marcel bio bas aktivan u pauzama od posla, ali cu to spomenuti dr u utorak.

Toliko od mene, odoh sad spavati. Laku vam noc zelim 😘

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 23:36

ejic soba je prekrasna 😍 bas lijepa i opustajuca boja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.