Ja bi volila doc na pregled i da mi rece to je to, ostajes u bolnici i da to krene :)
Bojim se da videnjak necu ni skuzit :O
A to sigurno da se sve zaboravi, triba u onom svom ludilu pratit babicu sta govori pa cemo uspit. I lude su uspile hehe :D
Onda ajmo izabrat neki datum? :D
deeka i ja bi volila da dodem na pregled pa da kaze otvoreni ste i za koji dan cete roditi a vjerujem kad dodem da ce reci zatvoreni ste
E ja sam si mislila kad sam bila proslu srijedu kad me pitala dali osjecam trudice ( kako se ona izrazila) da je to to. Imam trudove i ne osjetim ih i ostavit ce me kad ono kifla🖕
A disanje....nesto sssss pa šššš pa dahces ko pas (abies bila napisala neki dan)
Mare dobra si da ti kazu za koji dan. Ja to nebi. Ja bi radje da kazu ostajete odma. Onda bi bila ko na iglama sve te dane i u stresu.
Ja bi rado da pola tog prespavam pa se probudim i rodim😁😁😁
Ajd moze 9.8😁😁😁
Pun mjesec je tek 18.8 a to nam je dugo cekati😁 pise na ringeraja stranici da kad rjesis neki osobni problem da to potice porod pa lucy ti bi mogla kad odu francuzi😀😀😀 tpol kad preseli
Bellar heheh e ovo je bas utjesno, jer dam htjela izabrat 25.8 taman nekako par dana posle termina i mislim da cemo se vec tada uselit haha pa ako je tocno onda ja cekam do 25og, vas dvije i Mare mozete ranije heheh a i veje rica prizeljkuje ranije
ja ako moram birat datum nek bude 20.8 taman na 5-tu godisnjicu braka. Iako se ne bunim ako bude ranije
Evo napokon vas pročitah 😃
Ja jučer i danas kao da nisam trudna, osim povremenih bolova sve napravila što sam htjela 😃 ručak mi je ispao odlično i baš sam zadovoljna jer sam te šurlice sad prvi put radila.. Ima prostora za napredak u estetici ali fine su bile
Kud baš 9.8. Bellaru? 8.8. zvuči puno bolje
Na kraju će Tpol prva rodit
Ja svaki dan imam neki novi problem za rješavat, neću nikad roditi..
Lucy jesu bolje noge?
Mare nadam se da te ovi laznjaci otvaraju pa da bar imaš koristi od njih...
Deeka jel i tebi paše 8.8.? Gardeland, here we come!!!
Ja sutra imam prvi ctg, a nadam se i vaginalnom pregledu nakon 2 mjeseca
Disanje - udah kroz nos, izdah na usta duplo duži od udaha mora biti. Čula sam disati iz trbuha, staviti ruku i osjetiti pomicanje trbuha gore dolje.
Ostalo ne pamtim što se pisalo..
Jesenske bebe također čitam, nađem dobre neke info tamo
vjeverica super da ti je rucak uspjeo😋
Nadam se da ce te sutra detaljno pregledati😉
Vjeverice meno zvuci svaki dobar, al aj ako ne bude 8.8., nek bude 11.8. (taman da me ostave nakon pregleda).
Tpol ja navijam sebi za ovaj tjedan, dugo mi cekat do pumog mjeseca. Dosadiko mi bit trudna i ljencarit sad u zadnju, zelim neku obavezu!
Mm sve planira kako ce proslavit rodenje kceri, sta kupit i spremit za goste, a ja jadna cu biti u bolnici daleko od svih. Ufff
Bellaru i ja bi volila da rece dr.ostajete odma.
Evo sveki prognozira ovaj tjedan, a moja sestra sutra :)
Ja se trenutno osjecam ko da imam jos par miseci
Sortiraj odgovore
Najstariji