Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    07. Kolovoz 2016. 15:20

Mare ja inace ne volim povrce al u bosanskom mi je kelj mmmmm. Moze evo saaljem busom😊 evo taman kaze mama ima i punjene paprike😁 to bas i ne volim. 

Ti flegma a on u panici😁😁 e moze i meni ice coffee. 
    Ma mozda si se samo preforsala. Bome je sad zatisje neko...

Radjaona-psihijatrija..na osto ti dodje😁

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2016. 15:20

Joj crnac s raketom 😂😂😂
    I da zapamtih da je Marin sin bio pizdonja ahaha 😂😂 prejake ste!

Mogle bi vi sve do Velike Gospe s obzirom da su vas sve uhvatili završni bolovi 😎

Lucy prezivila rucak?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 15:27

E sanjarka da on je moj pizdonja hahah

bellaru moze i punjene paprike ja to sve obozavam. Lakse da ja dodem kod tebe i najedem se pa ako moradnem u radaonu bar da budem sita😂😁

bellaru
    07. Kolovoz 2016. 16:22

Deeka ja trbuh ne mogu pokrit vec mj dana i vise😂 pa nosim haljine i tunike

Mimica znaci i ti si mala od rakije ko nasa mare😁😁 
    Valjda su najvece brbljavice zavrsile bas u ovoj grupi pa imamo puno stranica a i cilj je bio 2000😁😁

bellaru
    07. Kolovoz 2016. 16:28

Sanjarka nebi bilo ni uredu da presisamo gospu.taman nam je svima do tad.  

Mare aj ti onda kreni pa ako rodis po putu svrati usput do mene da jedes pa dalje za bolnicu 😁

Meni je sad iscurio obilniji zuckasti iscjedak. Inace je bijel a ovo je nekao obilnije bilo. Jel to normalno il?

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 16:45

bellaru 😁😁

Sad sam popila ice coffe i sad mi je sve svejedno😉 mm je izmisljao rucak.

Bellaru ja jedan dan imam malo jace zut a nekad bude bijel. Ali zna biti nekad jaci nekad manji iscjedak.

Taman sam se ponadala da je prestalo boliti kad sipak opet pocelo

bellaru
    07. Kolovoz 2016. 16:53

Eh ja se vec ponadala da to neki pocetni znak🙈

A pa popila si ice caffee pa mozes rodit😁 
    Ma nas to samo zeza. Kao stalno nesto boli zateze ovo ono na kraju smo sve tu ujutro na broju

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 17:04

Ma zeza nas dobro,najgore kad vise ne znas kako se nastimat da legnes ili sjedis. Ja vec par noci slabo spavam,prvo me par dana zub zezo pa nisam mogla spavat,pa te kontrakcije. Zeljna sam da se posteno naspavam 😫🏨

bellaru
    07. Kolovoz 2016. 17:20

Ha meni znaju mame reci da se pozdravim sa spavanjem slj.par godina 😵 a to mi tesko pada jer sam velika spavalica.
    Al kad rodimo bar cemo se budit da se brinemo za bebu a ne radi pisanja, zuba, trbuha, bolova i ostalih sranja

deeka
    07. Kolovoz 2016. 17:57

Bellaru ne mogu ni ja, al ova je majica bila dobra prije par dana. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.