Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    07. Kolovoz 2016. 19:13

Lucy bas bez veze, mogle su svekrva i sogorica barem pomoc , nisu one gosti 

Mene isto sve boli tesko se ustajem, kad se pro udim znam da moram na wc muka mi ustat jer znam da sve boli, a poceo me i zeludac bolit jer nekako se bebuljica nabije s guzom skroz gore
    Ja bila na sladoledu s mm , bas mi pasalo , jedva cekam cetvrtak pregled da vidim kako beba napreduje 

Bellar deka ja racunam da ce sve ici jako polako pa eto barem se mozda iznenadim ako bude brzo, al racunam 14-16sati najmanje

TPol
    07. Kolovoz 2016. 19:14

P.s. Za natecene noge nema drugo nego dignut ih i mirovat

deeka
    07. Kolovoz 2016. 19:22

Bellaru ajde ispunjavam 2 od 3 tvoje tocke (otvaram se i beba se spusta)

Tpol tako sam se i ja pripremala ali sad se sve nadam da ce to bit brze :)
    Cak sam u fazi da prihvacam i drip samo da se rjesim sta prije. Vidit cemo kolika ce bit hrabrost kad dodem tamo

Lucy16
    07. Kolovoz 2016. 19:33

Deeka, kod tebe vec sve krenulo, a ja na redu prije tebe, pa ni trunke pomaka. Mozda me samo strefi iznenada i brzo zavrsi. Nadam se.

Bellaru, ja sam ovaj tj imala zatvor i to kad moras, a ne ides znaci da ces rodit, ja sam onda trebala roditi. Ali jos nista! 

Mare, strpi se jos malo. Brzo ce to. I ja si narucila dinanatal i platit cu ga 730 kn. Nadam se da nece biti uzalud bacen novac. Mada bi platila ne znam koliko da znam da ce sve proci u redu i da ce biti izdrzljivo. Samo se molim da bude onoliko tesko koliko ja mogu izdrzati. Bezbolno biti ne moze.

Lucy16
    07. Kolovoz 2016. 19:34

*dianatal

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 19:40

Ja u srijedu imam tek kontrolu pa cu vidjet sta ce reci na pregledu.

bellaru
    07. Kolovoz 2016. 20:01

Tpol ti bi polako pa ce tebi brzo a mi bi brzo pa cemo valjda dva dana radjat
    Deeka a nije isto to sta se beba sad spusta i da udje u porodjani kanal! Koliko sam skuzila? Neka me netko ispravi ako grijesim.
    Lucy Bog ti da onoliko koliko mozes trpit. Bez brige izdrzat ces. A taj gel...bas me zanima...ta cijela kutija je kao za dva poroda a ova cura podjelila sa jos nekom curom al je ova moja na kraju morala na carski pa joj ostalo i dala meni. Moja ginicka je rekla da je to super stvar a sad...tko zna kako ce i babica reagirat kad joj to dam

Ovako mi sogica danas opisala. To ti je ko da moras ici jako na wc i kad rodis ti je ko da ti velika lopta kroz guzicu izlazi😂😂😂😂

I ja u srijedu. Ctg a ne znam dal ce mi pregled radit🤔 valjda hoce?!😵 srijeda mi se cini takooo dalekoooo

deeka
    07. Kolovoz 2016. 20:10

Bellaru mislim i ka da nije isto, al aj pusti me nek se nadam hehe. Meni je ctg ujutro.
    Valjda ce tebi u sridu i pregled obavit, tribali bi kad je sve to sad pri kraju.
    I meni opisuju da je to ko da moras na veliku nuzdu ic.

Sad kad radimo pa pocnu krvarenja, nadoknadit cemo sve menstruacije u ovih 9 miseci :O

deeka
    07. Kolovoz 2016. 20:12

*rodimo

Jel ko zna tehnike disanja?

TPol
    07. Kolovoz 2016. 20:18

Ja jos nisam imala ctg rade ga tek na dan termina 😬 Tako da u cetvrtak samo ultrazvuk 

Ja bi volila da mi pukne vodenjak pa nekako onda znam na cemu sam, a ne da dolazim u bolnicu pa da me salju kuci pa vamo pa tamo 😐 Al kako bude 

Sta se tice disanja nama babica rekla nema potrebe da vjezbamo jer cemo sve zaboravit tak i tak hahha neka totalno pozitivna hahha al rekla je kao da hocemo nesto pomirisati znaci dubok udah kroz nos i pustit zdrak kroz usta 

Nekako imam osjecaj da cemo sve u isti dan posto smo blizu s terminima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.