Sanjarka i tko je jos pitao, prezivjela, ali s nogama kao balvanima. I nitko mi nista nije htio pomoci!!!! Svi dosli na vrijeme, kad je vec sve bilo gotovo.
Od gostiju nisam ni ocekivala pomoc, jer kad mi dodemo u Fr sve je kao u hotelu i stbarno im ne mogu nista zamjeriti, ali sveki i sogorica su mogle malo podmetnuti leda. Sveki pomogla muzu speci rostilj i oprala par tanjura. Muz pospremio poslije jer kad mi je vidio noge potjero me u krevet. A veceras bi trebali u grad jos na Begine.
Jos dosle i muzeve babe i sve ono kao "joj, jadna ti, aj sjedni malo", a nitko da bi guzicu digno. Mrzim takve ljude, dvolicne. Sad bar znam tko je kakav.
Kako da mi najbrze splasnu noge??
Crazy, uzivaj u spavalici maloj, dok traje.
Bellaru, mene je sinoc peklo dolje izvana. Namazala djecju sudokremu i danas ok. Mozda sam iziritirala hlacama ili necim jer sam jucer dosta hodala, a koza je bez "zastite".
Lucy noge u hladnu vodu sa soli a onda na poviseno. Ako imas neki kremu (ja imam venomax) namazi i noge na poviseno .
Ta krema hladi i malo splasne od nje
Meni noge vise ni ne splasnu preko noci. Stalno su natecene😔😔
Lucy svaka ti cast! Kakve koze, mogle su ti pomoci sta ne vide da si trudna! Sad odmaraj i noge na poviseno. Drzi se!
i opet nam je zatisje na toboganu, sad kad se pocnete sve odjednom penjati imati cemo babyboom 😃
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Lucy svaka cast da si uspjela izdrzati ti sve.
bellaru i meni su stalno natecene,a zadnja dva dana me u lijevoj nozi u zglobu grcevi love sve jedan za drugim.
Bolovi me malo popustili ali me pocelo muciti stomak,ide mi se u wc a kad odem nista,vec dva sata tako.
Hocu roditi ne mogu vise 😭😭
Mare meni sogorica i sestra govore kad cu morat ic kakat a ne ide znaci da cu rodit🤔🤔🤔
Kleopatra i meni se cini da cemo sve odjednom na tobogan.
Cure ja vise ne mogu ni hodat covjece. Jos si mislim do termina 2 tj pa tko ce to. A sta ako prenesem?! Sama cu ga van izvadit
bellaru i ja jedva hodam.
smjesno je to sto pred sam kraj trudnoce vise ne mozemo,sto bi htjele da rodimo sto prije.
Ja sam se uvatila peglanja, noge me vec bole ali mi je dosadilo sidit na kaucu.
Moje noge su natecene cili dan al manje nego prije, a po noci malo splasnu iako otkad jedem neslano da su u boljem stanju.
Lucy bas su koze. Ok to sta vas docekaju kad dodete u Francusku sve na gotovo, lipo od njih, al jbt ti si sad zena pred porodom.
Meni su stvarno svi super sta se toga tice. Kad mi je bia rodendan prije misec dana, svi su mi pomagali!
Bellaru mene drzi nada nakon otvaranja da ce to ic ekspresno i prije termina. Samo se ne smin puno nadat, da se ne bi razocarala.
Najgore je ovo cekanje da se nesto pokrene!
Mare sad kad vidim kako je to tesko nisu mi jasni debeli ljudi. Ne mislim debeli sa 10 kg viska nego debeli sa 20-30-40 kg viska! Ja vise ne mogu gace obuc a da ne zelim plakat. Sva sreca pa je ljeto pa prebacim haljinu preko glave i nataknem natikace. Upucala bi se da moram carape obuc. A znam par tako debelih i sad vidim kako im je ustat, kretat se, oblacit, pa kako im se da tako zivjeti??😨😨😨 moja mama je deblja i isto joj muka kad mora tenesice zavezat i to😨😨
Deeka mene muci to sta se mora vise stvari poklopit da bi to tako ekspresno islo. Kao bit otvoren, imat trudove, beba spustema dole. E al cim nije jedno od tog vec ne ide ekspresno😵😵😵😵
Ne znam dali sam rekla kako sam dobila od jedne cure onaj gel Dianatal sta babica na samom porodu maze. Pa cu ga nosit sa sobom. Bas me zanima kakonce reagirat babica kad to dam i dali ce me mazat i dali cu imat koristi od tog
Sortiraj odgovore
Najstariji