Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    07. Kolovoz 2016. 09:18

Jutroooo

Bellaru tako i mene uhvati razmisljanje, ali svakako se bolje rjesit toga vise, naravno sra brze i bezbolnije :)

Lucy nitko ne razumi trudnicu pod hormonima osim druge trudnice. 

Meni nije jasno zasto svak ima potrebu mazit neciji trbuh??

Vjeverice naradilase ti bome. Ja zadnjih 5 dana doslovno sve 4u zrak. Pocistila sam sve, a kuhanje sam prepustila drugima! :)

Sta ste rekli u torbu za radaonu? Ulozak, gacice, rucnik, voda?

deeka
    07. Kolovoz 2016. 09:19

Btw prominila jucer plahte, a sad ubila komarca na njoj! Sad me to zivcira :O

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 10:35

Dobar dan curke

Kakvo je stanje kod vas?

Meni jutros svekici otisli kuci😩 i sad mi ostalo hrpa vesa,posteljine,ciscenja uzas. Od 7h jutros nisam stala,a nisam ni pola zavrsila.

Leda me odvaljuju i beba je mirnija danas nesto.

CrazyPuppet
    07. Kolovoz 2016. 10:41

Pozdrav okruglice!
    Lucy bome razumijem te u potpunosti. Dobro Bellaru kaze, reci da te nesto boli i odi u sobu. Ne treba ti to forsiranje sad pred kraj. I sto komentara ovo ono i pipanja trbuha i "kad ćeš više"... odje** sve po spisku...
    Deeka ahaha, i mene bi to izludilo :-) fuj komarci! Operi sad do veceri je suha na ovom vjetru.
    A vidi ovih alkoholicarki... sram vas bilo :-P
    TPol, mene bas zanima kakav će biti tvoj porod, obzirom da imas bolnicu kakva se ovdje samo sanjati moze. Tebi a i svima ovdje zelim sto ljepsi porod :-)
    Ja jos ne.mogu doć k sebi jer sam u soku sto mi ova beba spava! Nakon muka s prvim, ne mogu se snaći hehehe ;-)

deeka
    07. Kolovoz 2016. 10:50

Crazy i to jos donja!! Evo skinila sam i sad cu cekat da se opere i posusii...ufff

deeka
    07. Kolovoz 2016. 10:51

Mare i moja je mirnija od sinoc, mozda mi se javila 2 puta...sad sam pojela 2 kocke cokolade, i odma je poludila :D

zabica25
    07. Kolovoz 2016. 11:02

deeka, ja ti u torbi za rađaonu imam svašta: gaćice, vode, nešt za jesti, ručnik za nakon klistira, uloške, fotić, odmah sam umetnula i nekaj za sobu jer mi nije sve stalo u ovu veću. Nek se nađe :)

Meni je baš zlo. Počelo me u križima trgati, rezati, grčevi..ah da ah...nadam se da me sutra ostavljaju i da to riješim :) 
    Već jedva čekam upoznati Hančicu  Kuham, ne mogu dugo stajati na nogama, povraća mi se...u glavi mučno.
    Ne znam tko je stavio onaj link za otvaranje (crta na uzici). Ja sam u petak skužila da se meni nešto raširilo i peče. Po tome, počela sam se otvarati. Zamislite da mi sutra vele: Ooo, pa vi ste otvoreni za roditi :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

deeka
    07. Kolovoz 2016. 11:25

Zabice neka te ostave, ionako je tvoj red, a i datum nije los. :)

Meni sve stalo u veliku, al mogla bi ovu dopunit :)

mare1989
    07. Kolovoz 2016. 13:15

Sta radite trudnice drage?

Ja sam napokon sjela,sve sam oprala,ocistila,slozila i sad jedino mogu da placem od muke i bolova

Masha
    07. Kolovoz 2016. 13:19

Ja uopce nemam torbu za radaonu. Nit sam prosli put imala. Tamo sam lezala dva sata poslje poroda i otisla u sobu. A dok je porod trajao nije mi trebalo nist. Samo muz. E mene toliko svi sluze da mi je bed. Samo lezim i tipkam po mobu a mm i njegova teta rade, kuhaju, peglaju. Maloj sam dosadna ko noc. Tu i tamo poigramo memo, potapanje brodova ili se malo ljubimo. Zabavu trazi drugdje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.