Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    06. Kolovoz 2016. 22:08

Vjeverice putuju 4 sata. Nebi da 10 putuju pa ce bit gladni.  😏
    Ma ja ako rodim prije (recimo nocas😊) ostajem tu sa vama do kraja kao vjeran drug😁 
    a mozes i ti samnom ranije (recimo nocas😁)

vjeverica8
    06. Kolovoz 2016. 22:13

Ma može, onda riješim problem ručka za sutra 

Kleopatra hvala što misliš na nas 

deeka
    06. Kolovoz 2016. 22:37

Bellaru tako bi i ja volila recimo nocas, a onda opet ne bi jos da se psihicki pripremim (iako mislim da ne mogu vise nego sta jesam)

Vjeverice ufff vidit cemo sve. Cini mi se da se i bebica vcr malo primirila, iako mozda i spava napokon. 

Ostajem i ja na temi dok ne ispratimo svih!!! :) :)

TPol
    06. Kolovoz 2016. 22:45

Bellar bome imas pravo bolje da ne cirkusiram s rakijom, ako bas nebude htjelo krenut reci cu mm da donese malo ili mi ubaci u kavu hihihi 
    Vjeverice pa sti si to kuvala? Kolko ljudi dolazi? Da u novom stanu ima i djecja soba al s uredenjem necemo zurit jer ce beba bit s nama u sobi sigurno prvih godinu dana.
    Deka kad opet imas pregled zaboravila sam 😬
    Ja isto ostajem ovde dok se sve ne porordimo
    Cleopatra lijepo da nas i ti obides slabo nas je ostalo

deeka
    06. Kolovoz 2016. 22:50

Tpol u ponedjeljak je samo ctg,,a uzv.i vaginalni pregled u cetvrtak. Tad cu bit 39+1 (ako dodem do tog hehe)

Lucy16
    07. Kolovoz 2016. 00:50

Vjeverice, dosli su Francuzi. To i je za njih rucak. Smjesteni su kod svekrve, pa ih muz pozvao da vide kucu. A onda ne mozes pozvati samo njih vec i sveki, pa sogora i sogoricu,...... Uglavnom....

Oni svi me jos tjeraju na setnje i aktivnosti jer bi da se porodim dok su tu.  Ja bas i nisam odusevljena time.

Danas cijeli dan na nogama. Noge naotecene, bole me leda, ali sam prestajala misu i setala dobar dio veceri pa nije ni cudno. Strah me da nije pocelo nesto a ja to ne prepoznam.

Poslije kupanja pocelo me peci dolje izvana sve. Ne znam od cega, isti gel za tus.i sve ostalo??? Od depilacije se vec odavno smirilo sve.

bellaru
    07. Kolovoz 2016. 07:48

Jutro curke

Mene dole mindja rastura da ne mogu hodat. Ima da je dole sad toliko siroko da mali sipadne van😩😩😩

Nocas sam sanjala da mi je ispao sluzni cep i da ja to nosim na toalet papiru i pokazujem okolo ekipi😁😁😁

Evo mama kuha bosanski lonac danas. Jedva cekam to jest.

Vjeverice jesi tu? Ja sam jos u komadu😊
    Deeka neces nikad bit spremna. Ja sam kao spremna onda me u jednom trenu lovi panika da ja to nebi jos ili nebi uopce. Al sam ustvari spremna. Bolje mi se onda tog prije rijesit jer sto duze to traje to ja vise panicarim.
    Tpol mozda bolje bez rakije u rodiliste da nebi bilo gle ove balkanke sa alkoholom😁
    Kleopatra hvala na potpori😁
    Lucy ti si u takvom stresu  da je to strasno😵 daj ono zatvori se u sobu i reci da te nesto boli i odmaraj. Nemoj bit luda. I ja bi htjela ovaj petak dobit euro jackpot pa nis od toga. Cuj oni bi da rodis dok si tu. Svasta. Nedaj se zezat i radi po svom jos ovo malo sta si trudna. 
    Kako pece? Kao nakon depilacije il vise steze?

vjeverica8
    07. Kolovoz 2016. 08:16

I ja jos u komadu, ali opet slabije spavala noćas...  Hmmm, ne sviđa mi se to 
    Jučer sam išla raditi šurlice za danas -to je jedna vrsta tjestenine tradicionalna na otoku Krku. Dok to zamijesiš i oblikuješ prođe koji sat  i narezala jedno 4 komada luka na sitno sitno za gulaš danas... I kuhala jučerašnji gablec, pa ručak pa večeru i eto ti cijelog dana u kuhinji... 
    Zato me danas čeka manje posla 
    Joj, ja bih rado popila koju rakijicu (voćnu, naravno) i prije i poslije a i tijekom poroda  vidim ja da je to jedini univerzalni lijek za sve - balkanska epi 

Ostale cure, kako ste?

Lucy, ovi tvoji Francuzi zvuče nenormalno sebični, pa neće dijete po narudžbi doći  uffffff

bellaru
    07. Kolovoz 2016. 09:01

Vjeverice vidim i tebi dosta a i meni dosta, ajmo mi vise to obavit. Dosta je.
    Ajme ti cijeli dan kuhas😨 meni se neda ni sendvic napravit.

E pa to prije poroda rakijica za hrabrost a za vrijem poroda da izdrzis i nakon poroda da sama sebi cestitas😁😁😁
    Al po dvi tri rakijice ne po jednu. Jedna ko nijedna😁

Lucy16
    07. Kolovoz 2016. 09:08

Jutro!

Probudila se natecena, prvi puta valjda. Noge malo i splasnule, ali ruke zato.... Prsti ko cevapi.

Ma nisu Francuzi tako losi, dragi su ljudi inace. To kazu tako. Svi znamo da to ne ide tako. Ali ja slaba sa zivcima pa me sve ljuti. Jucer bili na misi za blagdan Preobrazenja i zabavi poslije. Vidjelo me 200 poznanika, prijatelja, rodbine i svi maze trbuh i ispituju sve i svasta. Do  veceri sam ispizdila i rekla jednoj muzevoj kumi da mi puna kapa toga danas, kao da sam jedina trudnica na svijetu. Naravno, ispala sam odmah zivcana od hormona. Mora mene muz smiriti i tako to. Bljak..... Sad znam sta trudnicama nikad ne govoriti i ispitivati. 

Isto kao kad smo dijelili pozivnice za svatove, pa svi nude sok, a nitko nista za jelo ili wc. Ne mozes popiti na dan 4 l soka, a nista ne jesti i ne otici na wc. A nije ti bas ugodno kod svakog pitati za wc. Rekla sam da cu u buduce mladencima kad dodu pozivati nuditi to. 

Jos uvijek nikakvih bolova ni nista, osim leda ali to od stajanja jucer. I inace me kriza znala boliti. Trbuh stalno tvrd. Ctg to ocitavao kao trudove i do 40%.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.