Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    06. Kolovoz 2016. 20:21

Pridruzujem se bolovima  😬😬😬 ali vrijememi id brzo jer se zabavljam tu s nekim pakiranjem i sve se nadam uselit prije neg beba dode 😐 Al to je malo nerealno 
    E da rekla mi jedna cura da je za mlijeko super popit malo rakijice cim se rodi da to potice mlijko

deeka
    06. Kolovoz 2016. 20:50

Zabice volila bi i ja da se rjesim vise toga. Sad kad budem ovako setala jos 20 dana :O

Tpol zato mare i pije rakiju non stop, naucila iz vlastitog iskustva hehe :)

bellaru
    06. Kolovoz 2016. 21:30

Mare 😂😂😂😂😂😂

Tpol kako mislis cim  se rodi?  Sta nosis rakiju sa sobom u box?

Deeka ajme nemoj ni govorit jos 20 dana😨😨😨😩😩😩😩 mislim ja znam da bi mi to jos odgadjale, frka ovo ono. Al sve nam je to neizbjezno pa nam je bolje cim prije. 

Mene koliko me strah toliko bi sto prije.

Abies
    06. Kolovoz 2016. 21:31

Lucy bas tm 👎
    Kako cure vele plasticno sudje, goste zaposli oko svega, jednima nek rezu luk... A kad se najedes povuci se prileci da ti nije najnaj. Samar svima!
    Mare raketa 😀 odlican opis, jaci od crnca

Masha
    06. Kolovoz 2016. 21:31

Bokic cure. I u mene bio crnac s raketom. Sve boli. Malo se steze...kad napunim punih 37tt odoh opet u djir. A mm mi kaze da cu rodit ovaj tjedan. Al trbuh mi se popeo, ne spustio. Tak mi bar izgleda.
    Lucy, bez stida i srama kupi taj plasticni bestek i tanjure digni noge u zrak i zaboravi da si u svojoj kuci. Tak bi ja.

bellaru
    06. Kolovoz 2016. 21:43

Masho crnac sa raketom😃😂😂😂😂😂😂😂

Lucy ja nebi ni prisustvovala tom dogadjaju. Pokupila bi se negdje😁 al to sam ja ....

vjeverica8
    06. Kolovoz 2016. 21:57

Nikako vas pohvatati, danas sam valjda 80% dana provela u kuhinji, što za današnja jela, što za sutrašnja  i onda mi sad jave svekići da se vraćaju s mora sutra, a ne prekosutra a ja nisam pripremila dovoljno hrane. A bed mi je da im ne pripremim nešto jer putuju preko 4 sata i bit će gladni...
    Ali Lucy vidim tebi je još gore... Slažem se za plastičan beštek i tanjure, bar malo manje posla... Jesu stigli oni prijatelji/rođaci (zaboravila sam što su) iz Francuske? Možda mogu pomoći?
    Deeka tebi se pošteno spustio trbuh, neka, neka. A i otvorena si tako da će to brzo kod tebe  Ako te Mare ne prestigne možda si i prva na toboganu.
    Vidim sve kolovozuše čekaju pun mjesec, hehehe  Nekako nam baš ne ide taj tobogan...
    Za bolove suosjećam, danas sam toliko u poslu da ni ne kužim bolove...
    Tpol držim fige da uspijete useliti prije bebe! Hoće li malena onda imati svoju sobu tamo?
    Ejic duguješ nam slike bebinog kutka, pamtim ja 
    Bellaru nemoj ti još roditi, tko će nas tu zabavljati  Ti i ja smo terminuše, ne možeš prije mene, mi idemo skupa! 
    Crazy nek je mali spavalica 
    Abies jel sin uživa na moru? Je li Petra uspjela bar nožice umočiti? 

Meni su se polako počeli javljati ljudi da vide kako sam - ali svi su nekako nenapadni, nitko ne pita jesam li rodila već kako se držim, hehehe 
    Jedva čekam pregled u ponedjeljak, možda nešto saznam o svom prozoru!

kleopatra1606
    06. Kolovoz 2016. 22:02

Drage trudnice redovito Vas citam ali bas i ne stignem pisati 😁.
    Jos malo i vase bebice stizu. Koja nam je slijedeca na toboganu?

😘 svima i nadam se da se brzo vidimo na drugoj temi a ovdje cemo nadam se i zadnju trudnicu svi zajedno ispratiti .

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.