A joj Lucy ne mozete to prebacit negdje drugdje ? Totalno razumijem da nije ti sad do toga , i jos sve to 😬😬 pa zar ne moze rec da ti nije dobro?
Lucy, moj savjet ti je da lijepo zamolis zene koje ce vam doci da ti pomognu. Mi smo isto imali zadnjih nekoliko vikenda punu kucu i svi su bili razumljivi da ja vise ne mogu stajati satima na nogama da sve sama pripremim i jos dvorim svakog tako su se zene same nudile da mi pomognu. Ja smatram da to nije sramota u nasoj situaciji.
A za ciscenje nakon gostiju, gurni muzu usisavac u ruke i neka i on malo pomogne, ipak ih je on pozvao 😉
Lucy slazem se s curama, njega zaposli za cuscenje nakon, a druge zene bi tribale pripomoc.
Ja bi poludila, mene je pocelo zivcirat cim vidim koga da se priblizava kuci pa svrati. Jer svekar mi je bolestan pa ga svi dolaze vidit pa onda usput svrate i do nas.
deeka, pa ti ćeš prije mene..tvoj se trbuh lijepo spustio :)
Meni mama veli da će to biti tek za 10 dana.
Crazy, može na 3500? Haha....ma ne žuri se Hani nikamo..
Lucy, lijepo reci mužu nek on roštilji i sve ih smjesti vani...nemoj unutra jer će biti nor house!
Mi smo danas roštiljili jer je mojima godišnjica
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
zabica sretna godisnjica tvojima💐
lucy kao sto cure kazu on ih je pozvao on i cisti,mozda cak da odes i kupis plasticne tanjire i bestek,poslije samo sve pobacas u smece.
bellaru tko zna kako se beba nastimala pa te boli.
Moja ovih dana ocito voli lupat po maminom mjehuru. Ali ne znam zasto ova leda toliko bole? Nit lezat nit sjedit.
E bas to plasticne tanjure i case i bestek.
Mare ma nemam pojma. Al bas sam koma. Sestra me zeza da mi je to to. Tako sam ja njoj rekla pa je tu noc isla rodit. Ni ja ne mogu sjedit.
Ma ja plasticno sve i kasnije u smece,em si trudna i pred porod i ne treba ti dodatna zezancija. A nakon tolike guzve lucy rodit ces iduci tjedan😉
bellaru ja imam osjecaj da se raspadam,hodam kao da mi je raketa proletila izmedu nogu😂
Mare to se kaze ko da te crnac guzio😂😂😂 e i ja se tako osjecam.
A pisala bi svakih 5 min. Taman bi si pelenu stavila jer ne mogu toliko ustajat
Sortiraj odgovore
Najstariji