Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Kolovoz 2016. 14:36

Hej trudnjace 😊 hajde hajde i mi mame smo uz vas i jedva cekamo da dodete ne bebe 😉

U nas vrijeme koma. Al super je bas se lijepo dise 😉
    Jedino sto ce se junior unervozit doma jer ne moze vani a obozava ic vani.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    06. Kolovoz 2016. 14:44

Mare joj i moj. Kad radim nesto morsko nece u kucu uci uopce. To moram radit kad znam da ga nema cijeli dan il kod mame u kuhinji.
    Tpol meni seka kaze da za izlazak iz petrove ( ne znam.za druge bolnice) treba kapica. Ja ju pripremila. Ovo sa flasicom i dezinfekcijom u bolnici te nisam bas skuzila?
    Deeka sta je sveki kuhala? I jel sve u torbi? Ja moram jos japanke i punjac za mob.

deeka
    06. Kolovoz 2016. 14:58

Bellaru u sveki danas juha od rajcice i cufte s pire krumpirom.

Moram danas dovrsit torbu, bilo je sve spremno ali onda sam razdvojila sve u dvi torbe kad sam isla u bolnicu i sad moram ponovno nadopunit onu prvu. :)

Sad ce mm stavit zavjese u sobu i imam po sobi jos nekog posla i onda cu pripremit torbu do kraja. 
    Nema trudova pa mogu lagano hehe :)

Dan je bas za spavanje i odmor, jedva cekam zimu!! Dok vani puse, u kuci toplo....:)

bellaru
    06. Kolovoz 2016. 14:59

Evo  cure ako.vas zanima koliko ste otvorene

http://www.bebac.com/vesti/kako-da-saznate-koliko-vam-je-grlic-otvoren-bez-ginekoloskog-pregleda

🙈🙈🙈🙈🙈🙈

mare1989
    06. Kolovoz 2016. 15:52

Tpol djeca jedu ribu ,jedino kcer ne voli nikako krompir ni u kojem obliku

bellaru moj samo ne voli ribu tj ne voli cistit je pa zato ne jede,a sve druge morske plodove voli.Ali on kaze nije rucak ako nema mesine,razumijem ga jer radi cijeli dan i treba ga nesto odrzati.

Meni je sveki u Bosni nasla cipkanu kapicu  4kn kostala

bellaru
    06. Kolovoz 2016. 16:30

Cure boli me jako desna strana trbuha. Beba se mice i sve al me ovo boli dosta. Ne mogu se ni sagnut ni nista.  Ne znam jel to normalno il nije

Lucy16
    06. Kolovoz 2016. 16:59

Tako sam ljuta da mi se place!!! 
    Muz pozvao sutra goste na rucak, a mene nije nista ni pitao. I sad moram spremati rostilj za 11 ljudi!!!! Nedavno uselili u novu kucu, znaci imam blagovaonski stol i stolaca za 6 ljudi, suda i besteka za 6 ljudi jer nisam odmah kupovala hrpu toga, kao s vremenom cu. Znam da ce se naci mjesta i suda za sve, ali to mi ne treba 5 dana prije termina, a nitko to ne kuzi???!!!!!!

Lucy16
    06. Kolovoz 2016. 17:05

I taman uglancala kucu i kad sutra prodefilira 11 ljudi i jedan dvogodisnjak kroz nju, morat cu opet ispocetka. 

Najradije bih bila sama u svoja 4 zida. Jos mi i noge dosta naoticu. Jedva natikace navucem.

bellaru
    06. Kolovoz 2016. 17:09

Mare a ne znam to sam jucer mislila al osjetim ju kako se mice. Onda si mislim da nisu crijeva. Nemam pojma.  

Lucy muz pozvao pa muz i nek rinta. A ti noge u zrak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.