Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Srpanj 2016. 13:44

Crazy malenom ljepotanu sretan imendan

miska i tvom dragom sretan imendan

deeka
    25. Srpanj 2016. 13:57

Evo ga, uspila sam :) :)

Le-Lo čestitam!!!

Sandrich to je nase divno st rodiliste? Ko mesari :O

Ufff ova lista se drastično smanjuje..ja imam osjecaj da cu pric termin bar 5 dana :/

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 14:25

Deeka predivna profilna!  😍😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    25. Srpanj 2016. 14:35

Le-lo cestitke!!!! 

Sandrich, drzi se. Ja mislim da bi ju mlatnula nogom da me tako pregledava. Ne mogu vjerovati. Zato ne dam nista prije vremena pa nek produ i 42 tj.ako treba.

Skinula plan poroda s Rode i ispunila. 

Saznala da oni gosti dolaze upravo za termin da bi vidjeli bebu. Ne znam dal bi mi to trebalo imponirati ili me zivcirati?? Ja mozda ni ne rodim u tom tjednu. A danas ima svakakvih cuda gdje mozes poslati sliku ili video. A ionako dolaze svake god za Bozic i preko ljeta. Vidjeli bi ga za par mj ionako. Ne znam. Al nisam zadovoljna.

deeka
    25. Srpanj 2016. 14:48

Sanjarka hvala 

Lucy malo bezobrazno od njih al sta je tu je, ili se pomiri s tim ili ih ne pustaj u kucu! :)

Dorich
    25. Srpanj 2016. 15:55

Hej drage moje!:)
    Sjetih se da nisam napisala svoje iskustvo s poroda, pa reko ajd da napišem par riječi ako nekog zanima.:) Koristim priliku kad mala spava a i baš mi fali forum:D
    Uglavnom, cijela mi je priča počela oko pola 6 ujutro kad me počelo nešto stezati u donjem dijelu leđa i to me probudilo. Nisam se baš osjećala dobro a u pola 10 sam imala pregled kod svog ginića. I zovem ja njega, reko mislim da je to to, a on kaže dođite vi da ja vidim. I tako ja na javni prijevoz:D i u busu glumim poker face dok me šarafi svakih desetak minuta. On mi kaže ajde se vi polako spakirajte i u bolnicu al nemojte trčati. I tako muž izašao s posla, odveo me u bolnicu i paf - 6 centimentara otvorena. Inače, ginić mi je ujutro procijenio težinu male na 4600 g. To (što se pokazalo pogrešno, mala je imala manje od 4 kg) je meni baš utjecalo na porod, cijelo sam vrijeme bila u strahu kako ću rodit tako veliko dijete itd. Unatoč toj procjeni, u bolnici su se odlučili da idemo prirodno i tako me odveli u boks. Došao muž i ajmo...problem je bio što se malenoj glavica nije spuštala pa su mi dali neki gel (dianatal?) i to je pomoglo. Najgori dio mi je bio kad su mi rekli da prodišem trudove i ne tiskam, a poriv za tiskanjem je ajme! Super je da mi je taj zadnji dio cijeli u magli, i rezanje i sve zajedno:D Jako mi je drago da je mm bio sa mnom, nisam niš mogla pričati s njim ali sam ga se pošteno nastiskala. I mogu vam reć da sam inače tiha, al bome me se čulo haha. Kaže meni mm, tebe se jedinu čuje, a ove do mene pod epiduralnom. Lako tako!
    E da, i velika pogreška je bila što sam priznala da sam išla ujutro na wc jer mi nisu dali klistir. Baš je super kad cijelom iskustvu još pridodaš i kakanje pred nepoznatima. Jupiiii
    Ali na kraju je došla naša malička pa je super bilo s njom se maziti dva sata:)
    Sori ak sam odužila ali eto možda nekom bude nešto korisno:)
    Haha i da, nemojte ko ja tvrdit da se možete sami otuširat i onda kolabirat 5 puta pod tušem i na putu do sobe.
    I cure nemojte se ničeg bojati, ja imam i niski prag boli i trtaroš sam a preživjela sam!

mare1989
    25. Srpanj 2016. 15:58

deeka profilna je prekrasna

lucy i meni stizu gosti kad mi je termin,ali ja se radujem jer dolazi od mm tetka koja je glavna medicinska sestra u bolnici u njemackoj😊 bilo bi super da me ulove trudovi kad su oni tu jer bi ona isla sa mnom u bolnicu😉

mare1989
    25. Srpanj 2016. 16:01

dorich svaka cast mm👍
    i tebi super si izdrzala porod. Sad uzivaj u svojoj bebici😍

Marigmar
    25. Srpanj 2016. 16:26

Dorich bravo, kada tebe slušam to ispada vrlo lako i jednostavno, dobar stav 👍🏻 uživajte sada

Lucy16
    25. Srpanj 2016. 16:35

Dorich, lijepo si ovo opisala i ohrabrujes nas koje smo isto trtarosi. Drago mi je sto imas dobro iskustvo poroda. 

Ja danas kao obavila zadnji shopping za bolnicu. Uzela dva grudnjaka u mulleru po 70 kn i ajd dobri su. Razliciti brojevi, ali kao da je ovaj manji veci od ovoga veceg broja.

Uzela jednokratne gace 46/48 i male mi!!!!!!   Sogorica mi dala jedno pakovanje u vrecici bez kutije pa nisam znala koji su br. i te mi kao male. Ja uzmem danas najveci br.i to ispadnu iste kao njene. I sta sad?? Imam tri pakovanja malih gaca. A veceg br.od toga muller ni nema. Ne znam kako stoji dm s tim??

Registriram se u bipo klub preko neta i odem danas u bipu po mustelu na 30% kad ispadne da nisam uclanjena u bipo klub!!!  Pa za sta sam se onda registrirala??? I prodavacica na blagajni umjesto da mi tamo ponudi clanstvo da mogu iskoristiti popust, ona suti. Ja platim punu cijenu i poslije ih piram na fejsu jesam li mogla dobiti odmah clanstvo i popust na blagajni i kazu da jesam?!!! Sad mi je zao sta joj nisam sve ostavila na blagajni i rekla da necu nista. A 400 kn ostavila.

Bilo bi bolje da nisam nikud isla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.