I ja cu uzeti dianatal gel ali jos nisam isla pitati u ljekarnu jel ga imaju i koliko je. Vjerojatno ga se moze naruciti. Sve zivo cu pokupovati i donijeti samo da sve prode sto lakse.

Mare generacijo, hvala ti!! Hehe :) ;)
Lucy ja sam uzela u ljekarni, 45kn 5komada. Dosta skuplje nego u Dm-a, al tamo je polica prazna ima 2 miseca. Neznam jel ne narucuju ili me uvik neko preduhitri.
Ja perem robicu i bas gustam. A sveki se ponudila sve ispeglat. Kako su slatke ove male stvari :) :)

Ja sam u Dm-a uzela i vlazni toaletni papir, 10tak kuna. To mi je mama preporucila da je nju spasija kad je bila na operaciji maternice. Pa cu nosit i njega i rolu WC papira.

Le-Lo, čestitke do neba :)
deeka, super da si stavila ticker...sad si nam otkrila tjedne trudnoće :*
Lucy, dianatal košta oko 700 kn ali je pakiranje za dvije osobe pa pronađi nekog ako želi da podijelite troškove

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Le lo cestitam na Sari!
Jakovima sretan imendan!
Cure za rodiliste meni je bilo ok imat onaj papir za dasku. Ima u dm i mulleru. Nekih 5kn 10kom.
Jucer nevrijeme. Naravno nisam trcala iskljucivat aparate i grom bubne blizu. Ode centralno. Petra sto je dobila novce (koje nismo odnjeli u banku) plus moj sastav novcanika otislo majstoru. (1800)
Sandrich grozno. Znam em te mesare i sute. Isprepadaju tko zna sto jesu i budu. Ne budi blesava kao ja prvi put i trazi da ti pet doktora sve objasni. Ne daj se!!!!
Crazy ajd ja sam presla 1500 ti bi mogla uranit malo prije te 2000. 😁
Dalje nisam u toku. Necu citat zaostatke 😜 Cekam vas na bebama!!!

Zabice pise tamo na listi, ali eo napokon sam sila mao za laptop pa rekla sama sebi idem i ja stavit ticker da sam moderna :)
Di nam je bellaru danas, jel isla na moreeee? :)
Ja jos patim za morem, bris uredan, urin uredan, nisam otvorena, a ne da mi na kupanje :O :( ljuta saaaaam. Pitat cu je opet u cetvrtak haha :)

Da pitam i ovde jel se vama ona zastita za krevetic moze otvorit s patentom ili cickom ili ste oprale zajedno sa spuzvom iznutra?
Meni nema nista za otvorit, a na deklaraciji pise da se pere na 60

Le lo…Dorich…cestitke na vasim bebicama..💙💙❤❤...hrabro ste odradile ono sto nas jos ceka...odmarajte i brz oporavak curke💕
Deeka ja sam zastitu oprala na 40 i nista joj nije. Jastuk i poplon isto. Al imam komplet iz vitapura. Ne znam jel to sta znaci pa je kvalitetnije, ali nije promijenilo oblik.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji