I ja cu uzeti dianatal gel ali jos nisam isla pitati u ljekarnu jel ga imaju i koliko je. Vjerojatno ga se moze naruciti. Sve zivo cu pokupovati i donijeti samo da sve prode sto lakse.
Mare generacijo, hvala ti!! Hehe :) ;)
Lucy ja sam uzela u ljekarni, 45kn 5komada. Dosta skuplje nego u Dm-a, al tamo je polica prazna ima 2 miseca. Neznam jel ne narucuju ili me uvik neko preduhitri.
Ja perem robicu i bas gustam. A sveki se ponudila sve ispeglat. Kako su slatke ove male stvari :) :)
Ja sam u Dm-a uzela i vlazni toaletni papir, 10tak kuna. To mi je mama preporucila da je nju spasija kad je bila na operaciji maternice. Pa cu nosit i njega i rolu WC papira.
Le-Lo, čestitke do neba :)
deeka, super da si stavila ticker...sad si nam otkrila tjedne trudnoće :*
Lucy, dianatal košta oko 700 kn ali je pakiranje za dvije osobe pa pronađi nekog ako želi da podijelite troškove
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Le lo cestitam na Sari!
Jakovima sretan imendan!
Cure za rodiliste meni je bilo ok imat onaj papir za dasku. Ima u dm i mulleru. Nekih 5kn 10kom.
Jucer nevrijeme. Naravno nisam trcala iskljucivat aparate i grom bubne blizu. Ode centralno. Petra sto je dobila novce (koje nismo odnjeli u banku) plus moj sastav novcanika otislo majstoru. (1800)
Sandrich grozno. Znam em te mesare i sute. Isprepadaju tko zna sto jesu i budu. Ne budi blesava kao ja prvi put i trazi da ti pet doktora sve objasni. Ne daj se!!!!
Crazy ajd ja sam presla 1500 ti bi mogla uranit malo prije te 2000. 😁
Dalje nisam u toku. Necu citat zaostatke 😜 Cekam vas na bebama!!!
Zabice pise tamo na listi, ali eo napokon sam sila mao za laptop pa rekla sama sebi idem i ja stavit ticker da sam moderna :)
Di nam je bellaru danas, jel isla na moreeee? :)
Ja jos patim za morem, bris uredan, urin uredan, nisam otvorena, a ne da mi na kupanje :O :( ljuta saaaaam. Pitat cu je opet u cetvrtak haha :)
Da pitam i ovde jel se vama ona zastita za krevetic moze otvorit s patentom ili cickom ili ste oprale zajedno sa spuzvom iznutra?
Meni nema nista za otvorit, a na deklaraciji pise da se pere na 60
Le lo…Dorich…cestitke na vasim bebicama..💙💙❤❤...hrabro ste odradile ono sto nas jos ceka...odmarajte i brz oporavak curke💕
Deeka ja sam zastitu oprala na 40 i nista joj nije. Jastuk i poplon isto. Al imam komplet iz vitapura. Ne znam jel to sta znaci pa je kvalitetnije, ali nije promijenilo oblik.
Sortiraj odgovore
Najstariji