Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    25. Srpanj 2016. 16:38

I ja cu uzeti dianatal gel ali jos nisam isla pitati u ljekarnu jel ga imaju i koliko je. Vjerojatno ga se moze naruciti. Sve zivo cu pokupovati i donijeti samo da sve prode sto lakse.

deeka
    25. Srpanj 2016. 16:43

Mare generacijo, hvala ti!! Hehe :) ;)

Lucy ja sam uzela u ljekarni, 45kn 5komada. Dosta skuplje nego u Dm-a, al tamo je polica prazna ima 2 miseca. Neznam jel ne narucuju ili me uvik neko preduhitri. 

Ja perem robicu i bas gustam. A sveki se ponudila sve ispeglat. Kako su slatke ove male stvari :) :)

deeka
    25. Srpanj 2016. 16:45

Ja sam u Dm-a uzela i vlazni toaletni papir, 10tak kuna. To mi je mama preporucila da je nju spasija kad je bila na operaciji maternice. Pa cu nosit i njega i rolu WC papira.

zabica25
    25. Srpanj 2016. 17:12

Le-Lo, čestitke do neba :)

deeka, super da si stavila ticker...sad si nam otkrila tjedne trudnoće :*

Lucy, dianatal košta oko 700 kn ali je pakiranje za dvije osobe pa pronađi nekog ako želi da podijelite troškove

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Abies
    25. Srpanj 2016. 17:13

Le lo cestitam na Sari! 

Jakovima sretan imendan!

Cure za rodiliste meni je bilo ok imat onaj papir za dasku. Ima u dm i mulleru. Nekih 5kn 10kom. 

Jucer nevrijeme. Naravno nisam trcala iskljucivat aparate i grom bubne blizu. Ode centralno. Petra sto je dobila novce (koje nismo odnjeli u banku) plus moj sastav novcanika otislo majstoru. (1800)

Sandrich grozno. Znam em te mesare i sute. Isprepadaju tko zna sto jesu i budu. Ne budi blesava kao ja prvi put i trazi da ti pet doktora sve objasni. Ne daj se!!!! 
    Crazy ajd ja sam presla 1500 ti bi mogla uranit malo prije te 2000. 😁
    Dalje nisam u toku. Necu citat zaostatke 😜  Cekam vas na bebama!!!

deeka
    25. Srpanj 2016. 17:31

Abies uzela sam ja u Dm-a isto te papire za WC skoljku. :)

deeka
    25. Srpanj 2016. 17:34

Zabice pise tamo na listi, ali eo napokon sam sila mao za laptop pa rekla sama sebi idem i ja stavit ticker da sam moderna :)

Di nam je bellaru danas, jel isla na moreeee? :)

Ja jos patim za morem, bris uredan, urin uredan, nisam otvorena, a ne da mi na kupanje :O :( ljuta saaaaam. Pitat cu je opet u cetvrtak haha :)

deeka
    25. Srpanj 2016. 17:43

Da pitam i ovde jel se vama ona zastita za krevetic moze otvorit s patentom ili cickom ili ste oprale zajedno sa spuzvom iznutra?
    Meni nema nista za otvorit, a na deklaraciji pise da se pere na 60

• crnatockica
    25. Srpanj 2016. 17:51

Le lo…Dorich…cestitke na vasim bebicama..💙💙❤❤...hrabro ste odradile ono sto nas jos ceka...odmarajte i brz oporavak curke💕

Lucy16
    25. Srpanj 2016. 17:52

Deeka ja sam zastitu oprala na 40 i nista joj nije. Jastuk i poplon isto. Al imam komplet iz vitapura. Ne znam jel to sta znaci pa je kvalitetnije, ali nije promijenilo oblik.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.