Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Srpanj 2016. 10:00

Tpol ja se budim sva natecena a jbt jutros su dva broja vece noge i ruke

Lucy ja i mm smo prvo 2god zivjeli skupa,pa tek kad se kcer rodila smo se vjencali.

CrazyPuppet
    25. Srpanj 2016. 10:04

Heeelooouuu
    Ja isto nisam spavala :-(
    Odvezla sad malog u vrtić, srce mi skoro puklo  :-( kako mu je prosli tjedan bio roćkas, a danas imendan odlucila sam pocastit ekipu u jaslicama, pa da mu danas ipak bude malo lakse. Sad mi se samo plače, baš mi fali moj mali štrumf :-(
    TPol ovo što si sašila je preedivnooo ♡♡♡
    Vjeverice i ja bih 4 ;-)
    Mi iako smo zivjeli skupa i prije braka, i u biti se nis nije promijenilo, ipak malo ozbiljnije dozivljavamo svoj odnos otkad smo u braku. A dijete je uvelike unaprijedilo i nas kao osobe i nas odnos. 
    Le-lo sretno danas! Mislimo na tebe!
    Miska cini mi se da i tvom muzu danas imendan, pa neka mu je sretan! :-)
    Bellaru, samo ti odi na more, ne moras se mene bojat ;-)
    Naoticanje kod.mene nesto malo...

CrazyPuppet
    25. Srpanj 2016. 10:10

Sandrich kako nam.se ti drzis? Drzimo fige da sve krene prirodno ♡
    Cure bez pritiska, to ce taman negdje bit za vikend. Do sad nam brbljanje nije tesko padalo :-)

deeka
    25. Srpanj 2016. 10:14

Ja se isto budim natecena, vise se ne pripoznajem i nezz kako normalno izgledam.
    Ja i mm smo bili skupa 9 godina, on stariji od mene 5 pa smo se ozeniki. Odlucili uzivat u braku godinu dana i taman negdi oko godisnjice se beba napravila hehe...inace ja sam napunila 27 ima manje od misec dana.

Isla po nalaze za bris...uredan je!!!! Jeeeee :) :) :) jos cekam urinokulturu do kraja tjedna :)
    Prijavljujem pregled u cetvrtak!!

mare1989
    25. Srpanj 2016. 10:21

deeka super za nalaze 

zabica25
    25. Srpanj 2016. 10:40

Kiša pada, trava raste....
    Baš je sad lijepo rashladilo. Bila ja sad u TA na pregledu, i dalje zatvorena,sve ok..samo je Hanči na CTGu spavala pa nema oscilacija, sutra ponoviti. 
    Noge naotečene kao baloni, osim u japanke, u ništa ne stanem. Plan poroda ja nemam, nek se sve odvija kako je suđeno.

Sanjarka, bome lijepi shopping. haha....da barbika ne bude sama :) 
    mare, komoda i kolijevka su baš slatke...joj... SRETAN ROĐENDAN sa malim zakašnjenjem..sve najbolje ti želim od  

bellaru, kaj se tiče horoskopa, mm je škorpion i predobar je kao osoba..osim da je tvrdoglav kao orah..ali nekad sam i ja takva..moj brat djevica - nemaran...ah..

Aurelija, dočekat ću ja svatove...kako ne..pa ipak sam kuma :)

TPol, ovaj tvoj rad je genijalan..svaka čast. Ja idem i na spavanac i ujutro se probudim naotečena.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

uykmyjh
    25. Srpanj 2016. 10:50

Hellou! Evo me!
    Ništa se ne događa, pročačkala me na pregledu ka životinju oopet, proplakala sam, preklinjala da stane bar na tren al ona zabila onu debelu ručetinu i vrti li da ga vrti! I nešto je komentirala "hmm ovo nije ni najmanje zrelo" i poslalo me u sobu. Ček jel to misli na cerviks ili šta? Super su mi kad ovako ništa ne govore. Još napisali ogromno slovo P na temperaturnoj listi i zaokružili, ja sva problidila i stresla se, mislila gotovo-to znači porod. Onda sam uvatila sestru na hodniku da mi kaže šta znači pa je rekla P-pregled.  Cila sam u grču danas, trudim se opustit al sve ide kontra toga 

miska
    25. Srpanj 2016. 10:53

Heloo ne znam dal sam sve popamtila, ja samo spavam ove dane ne znam koji mi vrag, akumuliram energiju 😂😂😂

Prvo Mare sretan rockas s zakasnjenjem, pa Crazy sretan imendan nasim Jakovima 😛
    Mene mama danas zove kao danas mu je imendan a ja onako ne danas, 25. je, ja skroz zaboravila da danas zelim rodit, a cini se i moja beba, sad neka ceka 1.8. 😂😂😂 
    Drzim fige lelo i sandric da napokon krene.

Lucy cini mi se da si ti pitala za plan poroda. Ja sam se bas prekjucer cula s jednom babicom iz rodilista pa mi je rekla da ako zelim, je danas nazovem i da cemo ga zajedno napisat. Zena je sama to sugerirala tako da mislim da je i njima to ok, a sad opet sve ovisi o osobi. 

Brak, djeca i godine...mislim da je to neiscrpna tema. Mi sluzbeno u braku jos nismo (bit cemo sljedece godine u 6 mjesecu) ali smo zajedno skoro 8, od toga 3 zivimo skupa. Meni papir sigurno nece promjenit nista, ali svejedno ga zelim, mozda i ne toliko papir koliko sami sakrament. 
    Djeca i godine, uvijek sam mislila da cu s 25 imat vec prvo ali eto produzilo se na vise od 2 godine od toga plana, i to nam je trebalo 18. ciklusa+ klomifenska terapija bez koje ni ne znam dal bi uspjeli, a kao mlada sam i imam vremena. Nikad ne znas koliko i da li ga imas, neke zene bez problema zatrudne s 40 a neke ni s 20. Ja bih isto htjela troje a sad sto bude biti ce, svjesna sam da nam mozda nece ic, a opet mozda sljedeca t bude iz prve. 

Ja ne oticem uopce i eto dosla na 60 kg, zatrudnila s 54, tako da se stvarno nisam nigdje zdebljala osim trbuha, pa ni nisam cula nikakve komentare o debljini, bas naprotiv svi se iscudavaju mojoj loptici 😂😂😂

Marigmar
    25. Srpanj 2016. 11:14

Joj sandrich bas mi je zao, a možda sada krene nakon tog cackanja Ko zna, držim fige.
    Evo ja jutros poslala poruku frendici sa kojom svaki dan pijem kavu da se nađemo ona treba roditi točno kada i ja kao ono kaže da je u bolnici porod krenuo 😊 Sad sam tek svijesna da sam stvarno pred porodom iako ona nosi curicu a ja imam osjećaj da će mene ovaj moj mali ipak do kraja držati 😂 Šogorici je termin bio prošli četvrtak nema pomaka ni malo a to joj drugo dijete, dečko, curicu rodila 20 dana ranije pa je očekivala da bude i malca al nešto se tim muškima neda i neda 😜

Marigmar
    25. Srpanj 2016. 11:27

Evo javila se frendica od 1h je na SD, kaže da joj prvo dali drip kad je došla, nije bila ni 5 cm otvorena pa sad mene zanima zašto joj sad daju epi nakon 10h mučenja a prvo drip, ne kužim ako li netko može objasniti? O čemu to ovisi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.