Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 19:49

Deeka sorry  trudnički mozak, hehehe
    Miska vjerujem da da, jedna čaša - muško, dvije - žensko 

CrazyPuppet
    25. Srpanj 2016. 20:15

Mishka ne znam, ja bih stvarno voljela da do vikenda krene. Sad me malo zabrinjava i taj ctg koji je na momente nizi od 120... sad sutra opet kontrola, al nesto je dr. spomenula da ce me negdje slat...
    A za čaše ne znam, bapske price...

Marigmar
    25. Srpanj 2016. 20:39

Di nam je bellaru, da se nije opasno naljutila pa sama otišla na more 😂
    Joj ja sam sad vec napeta, sve osluškujem znakove kada će mene krenuti kako je frendica rodila a isti smo datum malo mi je sve to sada realnije. Kaže da se bome puno beba rodilo noćas i danas valjda su čekale osvježenje iako ti kod mene na Trešnjevci danas nula bodova od kiše 😁
    Ne znam šta mi je ali apetit imam sve veći i veći, bas mogu jesti puno a sad malac dobiva samo na težini tak da fino će biti ako dočekamo termin, tak mi je sve fino bas neke okuse pojačane imam 😂 A jos mi je gore kaj sam doma vise manje zbog tih vrućina pa od dosade jedem, biti će vježbanja na jesen 😜

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 20:47

Crazy bit će to sve ok, da je frka već danas bi bila na dodatnim pregledima ili carskom! Smireno i onako kako si si posložila u glavi 
    Marigmar ovo za glad te potpuno razumijem!! Mene je žgaravica zaobišla i čini se da se želudac uspio izboriti za dobar položaj u trudnoći jer mi se apetit ništa nije smanjio...  dapače! slatkog mogu na tone jesti!!

deeka
    25. Srpanj 2016. 21:16

I ja sam luda za slatkim :) mogla bi cili ducan pojest :P

TPol
    25. Srpanj 2016. 21:23

A joj kod mene obrnuto, neznam sta da jedem i uopce mi se ne jede nista zdravo 😬😬 zapravo samo bi neki fast food a to ne smijem iako sam bila popustila pa juce pizzu a danas hot dog i sladoled 😬 Sad moram par dana samo cisto zdravo
    Crazy pa neznam jel to sto za brinut jer ovde znaci imas pregled u 35,36 tjednu u tek ctg na termin, tako da se nesto i dogada odakle covijek da zna? Javi sta sutra bilo

Marigmar
    25. Srpanj 2016. 21:37

Meni sve fino, i zdravo, i fast Food, i slatko, i voće i kaj je najbolje sve stignem kroz dan pojesti 😂 Najbolje je to sto sam od uvijek bila mršavica i nisam imala neki apetit zbog posla nisam jela po 12h taj da je za mene ovo preporod, jos kak sam prestala pušiti otkrila sve nove okuse 😜

mare1989
    25. Srpanj 2016. 21:49

Vecer curke drage

Ja sam isla u grad sa svojom princezom,isle smo cak i na sladoled 😊 da se mama malo popravi. Usput smo obavile zadnji shoping za bebu sto mi be falilo sitnice,seka je kupila dudicu za svoju baby seku😍😍 jos je svojim novcima platila💕
    Danas je mm i svekar pravili rucak najela sam se kao nikad toliko je dobro bilo😋😋

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 22:03

I meni se jede slatko nije samo vama 😝 
    Joj ta zderanja i bolesna glad u t! Uopce mi ne fale 😁
    Kad bolje razmislim trudnoca mi na niti jedan način ne fali a bila je relativno uredna sto bi bilo da nije tek....eh. 
    Iako osmijeh na licu kad sad znam koji frajer se skrivao unutra 😍

Bellaru garant otisla na more! 🌞

Crazy eto na samo ti sad ti problemi trebaju 😕 javi sta kazu sutra 

Miska neposlusno ti dijete od malih dana bit ce ti veselo 😉

Dorich super ti je prica ❤ prezivis nego kako 💪 i jos si budeš sva vazna posli što si bas ti uspila to sve prezivit ko da nitko nikad nije haha 😂 jelda? Bar je meni takav feeling bio ko da sam neki heroj lol

I jbg ostalo zaboravila šta ste pisali najbolja je Ugolina lipo citira svaki post koji želi komentirat i nema problema 😁

A da

Mare bravo za tvoju princezu 😍

Deeka nek si nam i ti moderna 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.