Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    25. Srpanj 2016. 07:27

T pol ne znam ni ja 😂😂😂🙈🙈🙈 

Lucy nebih se slozila sa tobom ovo za 30-e. Moja sestra je ganjala karijeru i nije ni razmisljala o ovome drugom dok se nisam ja udala prije 3 g onda se godine iza i ona udala sa 38 i ostala odma trudna i rodila sa 39. Hrpaaaa njenih prijateljica nije udano, Nema decka, djece...valjda takva generacija. 
    Druga stvar je ovo kao tpol sta je morala pozurit radi zdravstvenih razloga..
    Nema smisla da se udajes jer eto imas 3 banke. A pogotovo da radjas radi toga. Meni se sa brakom nije apsolutno nista promjenilo osim prezimena i imala sam novi  lijepi prsten. A ostalo sve isto sranje drugo pakovanje.

mare1989
    25. Srpanj 2016. 07:30

Jutro cure

Tpol ostaju do srijede,pa onda idu za Bosnu par dana pa ce opet doci.
    A cura svako jutro ima rutinu cim ustane sjedne za stol i ceslja se,pa se dotjeruje. Uziva bas u stolu😍 Stavili smo joj na galeriju i sad je to njen kutak jos smo joj obecali da cemo joj napraviti na galeriji njenu sobu pa sad sva cvijeta

Abies
    25. Srpanj 2016. 07:32

Jutro
    Tpol suuuupeeer!
    Godine i beba. Meni rekli do 30 ne zuri. Tako je i bilo. Poslozilo se faks posao malo zezancije. A kad pogledam nije lose ni ranije. Djeca velika i samostalna, a ti jos mlada.
    Bellaru uzmi bratica (doktora) na more pa ce svi bit na miru i sutiti.
    Kad pomislim puno se rodjendana slavilo tu. Iskljucujem bebe. Dogodine jednu ogromnu tortu trebamo!
    Sandrich hug!

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 07:52

Dobro jutro!!! 
    Tpol ovo je pre predivno!!  joj kako bih ja gustala u tim haljinicama da čekam curku,ovako sam još racionalna  lijepa je odjeća i za dečke, ali haljine su haljine 
    Bellaru neće ti Crazy dati neopravdani ako odeš ne more, ne moraš se nje bojati, slobodno idi 
    Mare mislim da su tm i svekrva osvojili titule naj ovdje na temi  baš je to lijepo!!
    Sandrich, Le-lo (i Miska) sretno danas!!! 

Ja sam užasno spavala noćas.. Navečer je mali krčio sebi put glavom u smjeru juga a onda su me po noći nekoliko puta probudili bolovi u jajnicima  do sad me to nikad nije probudilo i bolilo me za plakati.. Ne znam jesu li to ti famozni lažni trudovi ili šta?!? Svaki put bih ustala i otišla na wc pa bi se kasnije smirilo.. Trbuh mi je još visoko pa sumnjam da će tako brzo nešto krenuti, ali ako ovi bolovi budu cijelo to vrijeme bit će mi veselo  
    Znam da ste već pisale ali prije prvog poroda koliko vam se ranije spustio trbuh?

Marigmar
    25. Srpanj 2016. 08:08

Vjeverica sad si me sjetila, tak se frendica moja požalila doktorici prije dva tjedna isto u 36 tt da ju bole jajnici i pokaze ona di a doktorica umre od smijeha i kaže gospodo draga vama su jajnici ispod cica gore visoko 😂😂😂
    A ovo kaj vas boli to je sve normalno i pustilo ju je, sve se to isteže i proteze 😜

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 08:11

Marigmar 😂😂😂

mare1989
    25. Srpanj 2016. 08:14

Vjeverica i ja sam jucer imala takve bolove dole nisko. Stomak mi je dosta tvrd,ja se sve bojim da meni ne krene sve to ranije,pa mislim se nek ceka jos dva tjedna pa nek krene 😊 ajme majko ko ce docekat termin

deeka
    25. Srpanj 2016. 08:34

Jutro cure!
    Ja nezz za vas,l meni je nocas bilo vruce ko u paklu...tek sam oko 7 dosla sebi, a tad vise nisam mogla spavat. Ja ovu vrucinu vise ne mogu izdrzat :/

Lucy16
    25. Srpanj 2016. 08:48

Sinoc oprala kosu i sad opet sva mokra od znoja!!!  Pa ne mogu vise tako. Sta s tim znojenjem?? Ja se prije nisam znojila toliko. Znam, hormoni, ali ovo je za popi...... 

Jos me, hB, nista ne boli.

Jucer ispunila plan poroda i pristanak za maticne stanice. Jel pametno dati im plan poroda? Hocu ih tim odmah nazivcirati na pocetku? Kao, zahtjevam nesto, a ne znam nista o tome.

Lucy16
    25. Srpanj 2016. 09:00

Bellaru, ja kazem za sebe, meni je 30 bas bila neka psiholoska granica. Zavrsila faks, zaposlila se, bili zajedno 7, zaruceni 2 god i ono, bilo je sta cekati vise, imas vec 30!!??? Ne znam kad su stigle, ali jesu. Za bebu smo isto cekali 1.5 g. Kao necemo odmah, ali on vec ima 33 i kaze necu imat djecu s 50. Jos smo u maloj sredini, gdje su svi imali djecu ranije. Djeca nasih vrsnjaka vec idu u skolu, imaju prvu pricest i sl. Mi smo " stari par". 

A promijenilo se je nesto u braku jer nismo prije zivjeli zajedno. Ono, imas svoju placu za sebe, zivis s mamom koja kuha, odes u grad i ne razmisljas kad se sutra moras ustati, imas vise slobodnog vremena i novca. Sad plati rezije, skuhaj, pocisti kucu, operi robu, odi u nabavu.... Nije bas isto kao prije braka. To ne znaci da se ne volimo i da nismo zeljeli brak, ali dosle su nove obaveze, a najveca je na putu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.