Vjeverice kad dolazi tm? Da ispucas tu nabrijanost 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako stvari stoje sad za vikend, a možda i tek idući tjedan dosadno mi je bez njega, inače radi po cijele dane ali bar je navečer doma...
E da, otišla po nalaz brisa, nema streptokoka wuhuu!!!
Mislim da u trudnoci jedem manje nego inace. I vec sam pisala o tome, uglavnom nezdravo, a malo toga hranjivog i pametnog. Nista mi se ne jede. Da mi spremis ne znam sta. A ni ne mogu puno pojesti, nema mjesta valjda. Jutros opet napuhnuta, ne znam od cega??
Jedino sto sam jela malo vise voca nego inace. Voce slabo jedem, al sam se sad izgustala u jagodama, breskvama, tresnjama, bijelom grozdu.
Ja cu u cet dr.i tad punim 38 tj pa cu vidjeti hoce me staviti prvi puta na ctg. Ni u TA me nije slala jos. Ne znam kako nekima rade ctg ranije i plase ih, a drugima nista. Kako da mi znamo jel sve ok?? To svaki dr.po svome kao i u svemu.
I moram obaviti depilaciju do cetvrtka. Pripremam se skinuti sve voskom, prvi puta. Bit ce i to grozno. Ne znam ni sama. Kad raste poslije brijanja, isto svrbi. A i moram brijati onda svaki drugi dan. Sta je pametnije??
Lucy za brazilsku depilaciju tj. Da ti skinu sve najbolja je šećerna pasta, nema urastanje dlaka i jako dugo traje, bolje od voska, vosak je jeftiniji ali njega koristi za noge. Međutim ja se ne usudim sada u ovom stupnju trudnoće ici na brazilsku niti ista vec uzmem od dragog mašinicu i sve pošisam na nulu a dolje niže obrijem sa britvicom, od mašinice mi ne izbijaju pristići a dok rastu svrbi isto i od šećerne i od britvice i od mašinice. Iako šećerna pasta bi ti mogla biti dobar uvod za porod bome kad potegne neke dijelove sve zvijezde vidiš 😂
Jutro cure, kako ste mi danas?
Ja nemam nekih posebnih zahtjeva za papnje sad u trudnoci, svi mi kazu da sam se osim trbuha cak malo stanjila.
Znam da sam do sad bila ful skulirana oko svega, al onaj jucerasnji ctg me totalno izbacio s tračnica, cijelu sam noć imala noćne more, sto za bebu sto za moju seku, i sve se nesto brinem i neki crnjak me uhvatio. Porodiljni ce mi isto bit samo onaj minimalac :-(
Vidit cemo popodne kakvi su protoci, trudnice smo poznate po tome da iz muhe radimo slona, al štoš kad je to tvoja bebica i brineš se...
Idem se malo mazit s bebicom u trbuhu, i nadat sve da je ipak sve ok.
Cmokić
Jutro!
Mali mi se raskasljao. Hm, bazen, klima (nafrlje u vrticu 😔). Taman za mediteran.
Vjeverice super da je nalaz cist. Iscekujes tm pa ti jos teze. Ne mozes ubrzat sat.
Lucy depilacija. Meni to muka. Imam jake dlake i kad sam cupala samo bih inficirala noge. Britva i adio. A je da rastu. U rodilistu to ni ne vide 😜
Crazy, sigurno je sve u redu. Ne bi te pustili doma da nije. Poslala bi te za bolnicu da je nesto zabrinjavajuce. Drzi se.
Marigmar, nemamo masinicu, muz se isto brije britvicom. Sporo mu raste pa se ne brije po par dana. Da sad idem kupovati nesto, ne pada mi na pamet. Znam da ce boljeti. Najbolje da onda ostavim pa nek one u rodilistu naprave sto hoce.
Lucy thanx, ma znam da vjerojatno nije nis strasno al štoš sad s menom... :-D
E a ovo za brazilsku, nisam nikad probala al mislim da bi bilo gore nego porod. Ja bih se sva raskrvarila... nebi mogla hodat 2 dana
Jutro cure!
Crazy i ja mislim da je nesto da bi te ostavili, nemoj se plasit nego misli kako je sve ok.
U mene je isto depilacija britvicom jer me sve ostalo boli, koza mi je u trudnoci osjetljiva uzasno!
Ja sam nocas sanjala da sam rodila sedmorke!! :O
Jutro cure
Crazy sve je ok s bebicom,on je mali zilavko koji zeza sviju okolo 😍😚
Vjeverica super za nalaz
Ja sam cijelo jutro u pokretu,djeca su otisla na more s bakom i didom pa sam se ja ulovila ciscenja. Cak sam i kofer spakovala😊
Mame koje ste rodile koliko pelena za bebu da ponesem,glupo mi cijeli paket nositi.
Sortiraj odgovore
Najstariji