Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 09:03

Jutro ljetnice 😘

Ja neznam al meni ove dane i nije nesto strasno vruce. Nocu spavam bez problema.

Vjeverice meni se u nijednoj t nije uopce spustio trbuh. Valjda jer sam niska nema kud 😂

Bellaru tko ljutio?

Lelo sretnoooooo danas ❤

Sandrich?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 09:11

Sanjarka ti više nisi trudna, kaj bi tebi bilo vruće??  da, vidiš, garant nisam viša od tebe. Nema ni meni trbuh kuda 
    Lucy i meni je 30 psihološka granica, u biti mi je već 28 bila... Ja sam uvijek razmišljala o ranoj udaji i više djece a ne želim radjati u 40-ima. Još je mm 7g stariji od mene...

TPol
    25. Srpanj 2016. 09:32

Jutro curke, nisam ni ja soavala, vruce, i znojim se isto plus sve me boli tak akd moram na wc skoro pa jaucem hahhaha sta ce bit kod poroda 😂😂😂
    E pa sanjarka blago tebi :) 
    Vjeverica kolko ti imas god?
    Lucz da razumljivo da tako mislis jer drugo je kad moras sve sam placat a drugo kod roditelja, meni je to doslo odma s 20 , zajdnicki zivot pa sve obaveze s tim, tak da smo se nekako vec uhodali ali uvijek mislim kolko se moglo ustedit da nismo zivili zajedno al to nebi bilo izvedivo radi vise razloga 😬
    Mare mogu mislit kako uziva tvoja curica 💕💕
    Bellaru aj na more nije daleko 😛

Sanjarka88
    25. Srpanj 2016. 09:34

Vjeverice koliko je to vise djece?  😅

Hahaha mene jos deru hormoni ja spadam medu vaše do daljnjeg 😄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 09:35

Tpol uživam u zadnjim mjesecima 29. godine, punim 30 krajem god... 

TPol
    25. Srpanj 2016. 09:35

P.s. Dal se probudite vec natecene? Ja da

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 09:38

Sanjarka troje bih svakako htjela, a četvrto ako budem uspjela hendlati ovo troje  nemam još nijedno pa mogu svašta pričati  ja sam iz velike obitelji pa mi je to lijepo 

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 09:40

Meni su samo malčice prsti na rukama otečeni, ali osjetim da me malo bole kosti/zglobovi u prstima (ručnim i nožnim)...

vjeverica8
    25. Srpanj 2016. 09:44

Evo gledam ticker, jos 27 dana, eto moje psihološke granice  zato mi se sve i skupilo zadnja dva dana 
    Moram svaku rečenicu u svoj post napisati da dođemo do tih 2000 str, ova Crazy bas se ne da 

TPol
    25. Srpanj 2016. 09:52

Hihi vjeverica da moramo do 2000 doc pa da crazy moze u miru rodit al ona ce to brzo 
    Ja se vec probudim s ogromnim rukama i nogama posle splasne, i bole zglobovi, al opet otecem kad se krecem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.