Jutro ljetnice 😘
Ja neznam al meni ove dane i nije nesto strasno vruce. Nocu spavam bez problema.
Vjeverice meni se u nijednoj t nije uopce spustio trbuh. Valjda jer sam niska nema kud 😂
Bellaru tko ljutio?
Lelo sretnoooooo danas ❤
Sandrich?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ti više nisi trudna, kaj bi tebi bilo vruće?? da, vidiš, garant nisam viša od tebe. Nema ni meni trbuh kuda
Lucy i meni je 30 psihološka granica, u biti mi je već 28 bila... Ja sam uvijek razmišljala o ranoj udaji i više djece a ne želim radjati u 40-ima. Još je mm 7g stariji od mene...
Jutro curke, nisam ni ja soavala, vruce, i znojim se isto plus sve me boli tak akd moram na wc skoro pa jaucem hahhaha sta ce bit kod poroda 😂😂😂
E pa sanjarka blago tebi :)
Vjeverica kolko ti imas god?
Lucz da razumljivo da tako mislis jer drugo je kad moras sve sam placat a drugo kod roditelja, meni je to doslo odma s 20 , zajdnicki zivot pa sve obaveze s tim, tak da smo se nekako vec uhodali ali uvijek mislim kolko se moglo ustedit da nismo zivili zajedno al to nebi bilo izvedivo radi vise razloga 😬
Mare mogu mislit kako uziva tvoja curica 💕💕
Bellaru aj na more nije daleko 😛
Vjeverice koliko je to vise djece? 😅
Hahaha mene jos deru hormoni ja spadam medu vaše do daljnjeg 😄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tpol uživam u zadnjim mjesecima 29. godine, punim 30 krajem god...
Sanjarka troje bih svakako htjela, a četvrto ako budem uspjela hendlati ovo troje nemam još nijedno pa mogu svašta pričati
ja sam iz velike obitelji pa mi je to lijepo
Meni su samo malčice prsti na rukama otečeni, ali osjetim da me malo bole kosti/zglobovi u prstima (ručnim i nožnim)...
Evo gledam ticker, jos 27 dana, eto moje psihološke granice zato mi se sve i skupilo zadnja dva dana
Moram svaku rečenicu u svoj post napisati da dođemo do tih 2000 str, ova Crazy bas se ne da
Hihi vjeverica da moramo do 2000 doc pa da crazy moze u miru rodit al ona ce to brzo
Ja se vec probudim s ogromnim rukama i nogama posle splasne, i bole zglobovi, al opet otecem kad se krecem
Sortiraj odgovore
Najstariji