Nije ni ova moja bas jeftina.
Stavit cu ja na 60 ka sta pise, a ako se unisti, vratit cu im je u ducan!
Le-lo čestitam!!! Ti i Sara sad se mazite i pazite Brz oporavak želim!!
Dorich hvala na ovom iskustvu, zvuči dosta dobro žao mi je samo što te ginekolog prestrašio ujutro s kilažom... Možda su ti dali drip i Dolantin da se beba spusti, Dianatal baš i ne daju jer ga moraš sam donijeti na porod ako želiš.
Deeka plan poroda je ok ako ga znaš obrazložiti i argumentirati. Ako ne onda sumnjam da pomaže... Moja navlaka od madraca se skida pa sam oprala samo nju bez madraca..
Crazy nemoj mislit da te požurujem, no treba isprazniti taj srpanj da kolovoz krene nastupati sretan imendan sinu ti
vjerojatno tebi teže pada njegov odlazak u vrtić nego njemu...
Abies žao mi je za centralno
Miska i tm sretan imendan!! Druga Mila je stigla danas negdje oko podne u Varaždinskom rodilištu
Sandrich uf što te mrcvare tamo, jojjj... Još samo malo treba izdržati...
Sanjarka daleko je i drugi porod od mene, tko zna što ću već nakon prvog misliti
Danas sam ljuta na hrvatski telekom baš sam nabrijana zadnjih par dana, dobro da mi muža nema
Pozdrav!
Deeka super profilna ♡
Dorich svaka ti čast dobro si ti to izdržala! Uzivaj sa svojom princezom ♡
Lucy ja imam guzicetinu velicine 42/44... mebi one to-to mama mrezaste jednokratne taman L velicina. Imas u bubamare i bipe i u svim malo vecim supermarketima... cijena oko 25kn...
Ja bila na ctg-u opet je na donjoj granici kad mali miruje, cim se pocne ritat odmah bude oko 130-140. Sutra opet kontrola i color doppler, dakle protoci, uzv da procjenimo tezinu i otcorenost. Ak se desi na porodu da mu ctg bude nizak eto i mene na carski...
E da i hvala na imendanskim cestitkama. Evo.lakse mi sad kad je dosao.kući ;-)
Žabice imam ja fore do nedjelje, ak ne krene onda cemo pozurivat ;-)
I opet ja zamijenila Zabicu i Vjevericu, pa ovo je vec stvarno zabrinjavajuće!
Crazy hvala!
Vjeverice mislim da je Lucy pitala za plan poroda, ne ja. :)
Crazy, s tim gacama problem sto opet moram voziti u Sk u shopping, a ne mozes znati velicinu dok ne otvoris. I sta cu sad s tim? Sumnjam da ce htjeti primiti nazad.
Ako koja zeli te gace, velicine 46/48 mogu joj poslati. Otvorene su, ali nisu koristene!! S tim da ja nosim hlace 40/42, pa te velicine nisu realne!!!!
A s planom poroda se bojim da cu im odmah prisjesti. Ok, imam i ja prava, ne smiju mi raditi sto zele, ali bojim se da im tako odmah na pocetku ne postanem antipaticna pa ce i one prema meni biti takve. A opet zelim da se uvaze neke moje zelje i potrebe.
Sandric strasno je sto ti rade, buni se zeno pa ne moze s tobom ko sa kravom! Reci nekome od svojih da ti donese ricinusovo pa mozda krene!
Lelo cestitke velike, uzivajte sad
Hvala svima za imendanske cestitke, poklon koji sam ja htjela ocito nece dobit, drugi pon mu je rockas pa mozda bude bolje srece 😊😂😂
Vjeverice super za imenjakinju, ova moja je vec sad neposlusna, a lijepo smo se dogovorile 😜😜
Crazy meni se vidi da cemo i ja i ti u kolovoz, ja sam evo na drugoj litri ananasa, lopta stalno skakuce skupa samnom, palacinke sam jutros pekla, jedino da jos probam s tepisima 😂😂😂
Btw razbila sam dvije case danas, dal ta druga onda ponistava ovu prvu i ono "bit ce musko"!???
Sortiraj odgovore
Najstariji