Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    22. Srpanj 2016. 11:01

Aurelija bas mi je zao sto si prosla bolan proces dojenja.Dobro je da si imala strucan tim da ti pomognu

uykmyjh
    22. Srpanj 2016. 11:07

A meni desna isto više nateče! 
    Fala vam cure, evo danas me nisu čačkali ni pregledavali, možda nas puste za vikend da odmaramo 
    Neka ga unutra do nedjelje pa onda može kako hoće >< Mora bit lav haha

zabica25
    22. Srpanj 2016. 11:13

bellaru, meni je desna više naoticala...a desna i ne bas....

Ella, profilna je baš slatka :) Kak ste lijepi

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bellaru
    22. Srpanj 2016. 11:14

Mare 😂😂😂 zenska se uzivila u pjesmu. Tak i ja. Tebi Treca sreca pa ce biti dobra beba😆
    Elle Slika je predivna😍😍😍😍
    Sanjarka to si i ja mislim da je samo pitanje kad ce mali poludit😁 mada kazu da su muski kao mirniji kad su mali a curice zivlje. 😕 
    Aurelija drago mi cut da ti ide sad dojenje i lijepo je cut da su se tako brinuli u bolnici i pomagali. Gdje si ono rodila?

Elle827
    22. Srpanj 2016. 11:49

Crazy, Sanjarka, zabica, Bellaru...hvala... to sam bila napravila sliku za curu koja mi je,posudila caboo da joj pokažem kako me spašava ta nosiljka i da joj zahvalim... ovo za profil sam morala smanjiti sliku pa se ne vidi da je u tome... uglavnom, ta nosiljka je super jer se lako namjesti i lako se beba izvadi iz nje, a meni ful olakšava jer mi se odmore ruke..a i lakše ga uspavam u tome..

Sandrich, super da je sve ok👍

Aurelija, drago mi je da nisi odustala unatoč problemima..i što si imala pomoć u bolnici...❤

'

TPol
    22. Srpanj 2016. 12:16

Pozdrav curke! 

Elle da bas ste slatki na profilnoj!! 
    Aurelija drzi se, vidim da si prosla najgore sad ce na bolje 👍🏻👍🏻
    Crazy ja obavezno stavljam puder jer mi je koza skroz  neujednacena. Stavim tekuci i obavezno u prahu on bas upije znoj, ako bas se jako uznojim onda jos malo tog u prahu 👍🏻 
    Zabice blago tebi kad imas lijepu kozu ja uvijek ko neki tinejder ali moram rec da mi je zadnja dva mjeseca bas dobro mozda je do prehrane 
    Bellaru ni ja se ne mogu ouno kretat nateknem i sve boli, a bas mi se seta 😕😕
    Mare 😂😂😂😂

Ovde je  danas takva sparina uzas

TPol
    22. Srpanj 2016. 12:17

E da zaboravih, imate li koji dobar savjet za rjesavanje uraslih dlaka??

mare1989
    22. Srpanj 2016. 12:20

Elle slikica je super😍😍 bas se bebac osjeca sigurno uz tebe😍

mare1989
    22. Srpanj 2016. 12:21

bellaru meni isto tako kazu a jos malo vam je ostalo😞 kao stvarno malo mi je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.