Ahahahha mare...
Cure hvala na podršci, evo bila malo legla pa me posteno izmlatio sad moremo dalje s ovim većim u đir.
Elle predivna profilna ♡
Mare jel jos boli zub?
Crazy malo je popustio,stomak me uzasno boli od jutrosnjeg hodanja pa vise o zubu ni ne razmisljam
Ola žene, evo ja u pokretu od ranog jutra istina ne pješice vec sa dragim sa kombijem se drndala po gradu bome u ZG i dalje gužva nema tu ljeta i mira kao prije.
Sto se tiče naknada pa jbt. Ovaj Bandić na kraju najmanje daje, kad vidim ovo 2000,4000 za prvo dijete mislim si kaj se on onda bahati, bitno da fontane gradi Ko lud a mizeriju od 1800 kn daje za dijete. uvijek sam mislila s obzirom da plaćamo najveći porez i prirez da imamo najbolje beneficije ali očito sam u krivu 😡
Marigmar ma jos kad sam procitala ovo za hranu u zg vrticima, strasno, sto reć.
Kod nas je prije bilo 3000 za prvo, 5000 za drugo itd... no onda je dosao ovaj kriminalac Kalmeta, uveo nam prirez i smanjio naknade za bebe... sad je za svako 3000...
Glavno da ima graha u Maksimiru za prvi maj da se penzici mogu dzabe najest i onda glasat za te kretene...
Grad Pula je davala 500kn bon u apoteci pa majketi sta cu apoteci kupovat nisam blesava.Ne znam da li se sta promjenilo
Jutro komadi 🌞
Sta se radi? Mi cekamo seku da se vrati iz dućana pa cemo malo prodjirat do mora.
Danas 6. dan menge nije jos stala naprotiv pojačala u odnosu na jucer 😠
Lucy nece ti bit do pranja kose u rodilistu. Ako bude savova jedva ces se i otusirat. Kosu u rep i briga te tih par dana prezivis.
Crazy ma vidis kako je on malu lijepo nabubao jutros nek i dalje samo buba 😘
Marigmar palac dolje za Zg stvarno bezveze
Elle predivni ste mi vas dvoje 😍😍
Zabice a mogu jedino slikat ravnu kosu nisam se previse osisala hehe
Bellaru odlican ti je nećak. Takva bila i moja mala al posli mi sve naplatila 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
bellaru super za necaka takva je bila moja kcer,prava dobrica,ali zato nam je sin sve naplatio sto je seka bila dobra.Sad se razmisljamo kakva ce biti seka,da li ce biti dobrica ili pizdonja ili mozda cak gora
Drage moje, nisam vas zaboravila, ali posljednjih 7 dana je bio emocionalni roller coaster za mene, s puno suza i neprespavanih noći. Moj život se vrtio samo oko cica, dojenja, izdajanja, masiranja, nisam stigla ni primit mobitel u ruke. Nisu me ni iz bolnice pustili zbog tvrdih cica i opasnosti od mastitisa, tolko grdo je bilo Sve sestre i doktori na odjelu su stalno dolazili k meni i ispitivali me, pomagali, sestre izdajale dok nisam sama mogla itd. Evo sada 7 dana nakon poroda mogu reći da smo izdržali najgore, bol i navala mlijeka je popustila i napokon smo počeli uživati u dojenju, vrijedilo je! Cure moje, ne odustajte prelako, većina vas neće morat prolazit to što sam ja prošla i ako sam ja izdržala, možete i vi!
U zaostatku sam 30 stranica, sigurno ima vec koja nova beba... Idem čitat zaostatke
Crazy zasto ti smetaju pjegice? Opcenito curama? Ja ih imam ljeti i meni je to bas slatko😆
Sortiraj odgovore
Najstariji