Hahaha, ma uopće nije. I ja sam mislila da je kad sam ga dobila ali pogledala sam tutorial na youtube-u i iz prve skužila kako ga staviti. Sastoji se od dva dijela. Prvi se oblači ko majica pa onda malog staviš unutra. Drugi dio nije neophodan, pogotovo ako su vrućine...
Kako se uopce prenosi ta bestija? Nisam je srecom nikada imala pa na znam puno o njoj. Joj jesmo jadne mi zene, svaki vrag se zaljepi za nas a muskima nikad nista.
Ja na pocetku trudnice imala ureaplasmu, od kud i kako nemam pojma. 😖
A za antibiotike prije poroda, mislim da to ide za streptokok.
E da Vjeverice, moja drzi do 15kg, dakle najvise od svih na trzistu... one ko ruksaci su do 9kg jer imaju one plasticne kopce... evo ti moj mali sa 2god ima 13kg... teoretski bi ga jos moglo drzat
Ne zelim uopce ni mislit da to sve ide samo spolnim putem jer bi ovog svog mogla na spavanju udavit a covjek neduzan 😝😖
Lucy ja svoju indukciju cistim normalno detrdentom za sude i vec 5g je ko nova
Ja cu isto uzet taj caboo od organskog pamuka ali isto polovni jer imam i maramu pa neznam sta ce bit bolje al obavezno ide to samnom u bolnicu.
Bellar sredit ce to onda antibiotik 👍🏻 al da nije svejedno uvijek neke komplikacije
Ma padne ti imunitet u trudnoci da organizam lakse odrzi bebu, pogotovo na pocetku. I onda se sve ljepi... a sve te bakterije su i prirodno prisutne u organizmu, samo onda znaju podivljat. Nitko od nas nije sterilan, pogotovo ne među nogama, i ne treba puno da sve to uđe u rodnicu.
Karlafi imala sam i ja ureaplasmu prošle godine, bome imao ju je i mm pa samo oboje pili antibiotike. I ona se teško rješava - nekad se ni ne može skroz iskorijeniti nego samo smanjiti na najmanju količinu (10 na 3). Ne ide sve spolnim putem
Crazy ovaj moj je elastični pa zato ne podnosi veću kilaže.. ma nije bed, ionako već sad gledam što ću nakon toga uzeti ima toliko predivnih nosiljki, zašto se ograničiti samo s jednom
Dobar dan curke
Ja sad s mora 😊😉 ajme kako mi je bilo lijepo u vodi,osjecam se preporodeno.
Mm me zezao da napokon mogu lezati na stomaku 😁 pa makar u vodi
Moja djeca ko ribice samo uletili u vodu i nikako ih istjerat iz vode
Ma kad veceras stigne kolijevka i sve stvari slobodno mogu roditi😂😁,ali neka je jos malo makar do 38tjedna
Sortiraj odgovore
Najstariji