Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    22. Srpanj 2016. 18:47

Ja sam isto gledala caboo ali taj koji sam ja vidjela je do 15 kg pa mi je zato i interesantan, nekak ne znam da li bi mogla nositi na rukama i ovako kada nečije dijete primim me brzo ruke počnu boliti, znam da sa vremenom mišici ojačaju pa se navikneš ali ako si mogu olakšati zašto ne 👍🏻

mare1989
    22. Srpanj 2016. 18:48

I da ja ne znam kako te sve bestije navale na nas zenske a muski nista.
    Ja stalno moram doktoru govoriti da imam HPV da upise u knjizicu a on nista po tom pitanju ne reagira. Jer me stalno pitaj da li zelim maticne stanice spremiti pa kad reknem da imam HPV kazu a da ne mozete to.😩

bellaru
    22. Srpanj 2016. 19:22

Tpol prosli put morala u vise navrata piti antibiotik da bi proslo. Ta eserihija se neda bas lako.
    Al mi zene stvarno sve na nas a muskima se nista nit osjeti nit vidi nit imaju posljedice a mi....😨😨

mare1989
    22. Srpanj 2016. 20:00

Marigmar inace doktor napise u knjizici trudnickoj,mene su prva dva puta kad sam isla roditi pitali da li zelim,al sam rekla ja bi rado ali imam HPV onda su rekli nista od toga.

bellaru
    22. Srpanj 2016. 22:25

Abies na kojem se to poslu ne dozvoli sminkanje?😦

Ja bas ne volim kad netko pretjeruje u necemu pa tako i sminkanje, nokti itd... npr frizerka sa krampovima od noktiju, medicinska sestra nasminkana ko prostitutka , sa zlatninom na sebi ko kakva ciganka, odvjetnice u minicama i mrezastim carapama i stiklama ko za stangu...itd...

Ja sam svojoj sestri kupila ja to zovem tobolac. I kad smo isle u posjetu sestri u svedsku kaze mladja sestra kao ne trebaju nam kolica za po gradu nosit ce ga ona u tobolcu. Umrla je nakon pol sata. Sta ja znam...meni to sve izgleda bolno za ledja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.