Bellar bas mi zao :( ja imam osjecaj da cu i ja imat neku bakteriju, jer svaka treca zena ima, tako da bas je to velik postotak 😕😕😕 to isto dobijes antibiotike kod poroda?
Ja jos cekam svoj nalaz.
Depilacija hmm mozda cu se prebacit stvarno na britvicu , ili ako to ne onda egipatska 👍🏻👍🏻
Ja se ne mogu odlucit sta je bolje caboo ili elasticna marama? Imam tu maramu al neznam izgleda mi strasno komlicirano, a za caboo citam recenzije nesto isto nisu previse odusevljeni kao isto je komlicirano??
Bellar Caboo ti je nesto ko marama gdje nosis bebu
Ja sam sad na sofi gotova sam, morala sam ipak nabavit krug po vani pa se sad necu pomaknut s mjesta 😆
Ugolina da, ne kužim te vozače koji pokupe svaku rupu na cesti cesta je dovoljno široka da se rupe izbjegnu u većini slučajeva! Skužila sam i ja da dok me netko vozi u trudnoći obavezno se držim za onu ručku iznad vrata
ne paše mi to drndanje
Bellaru i ja mislim da će nas Mare prešišati. Ako rodim prije rujna bit ću sretna btw što će ti gaće ispod haljine, hehehehe
da, ovaj sluzni čep može i ne mora ništa značiti. Čak i ako ispadne može se napraviti novi
tako mi je doula rekla
Elle trenutno je negdje usred pustinje Sahare kad mu šaljem poruke, ne stižu mu jer nema signala. Jedino se preko maila uspijemo čuti.. danas će možda nešto više znati kad se vraća.. Nije loša ta Opatija, mogla bih se tamo prijaviti zbog naknade
ovdje je 1400kn, i nije baš nešto... Ja isto kupila caboo, sad još samo čekam malog da ga strpam unutra
e Crazy ja kupila doslovce novi polovni od cure koja ga je samo isprobala za 200kn, ne čini mi se tako skup. Novi dođe 360kn. Jedino je bed što ga ne možeš dugo koristiti tj bebač ga brzo preraste...
Sanjarka big lajk za fizuru/obrve/nokte/osjećaj žene
Crazy kako ćeš se ofarbati? U svoje prirodno crno? Ja imam genetski dosta loš ten i još povrh toga volim kopati kratere po licu. Ni inače se baš ne šminkam jer imam osjećaj da mi puder još više naglasi te neke nedostatke malo korektora eventualno stavim i maskaru svake prijestupne. Lijena sam za šminkanje a ni mm ne voli šminku.. Za svečane prilike se šminkam
Lucy ja sam si kupila šampon za suho pranje kose - nisam inače njihov fan i uglavnom mi smrdi, no ako neću moći oprati kosu zbog rooming in-a, bar da ju nekako osvježim...
Tpol ja ih sve iskopam - ne savjetujem meni od svega urastaju osim od britvice - a nju koristim za pazuhe samo. Ne volim britvicu jer mi je koža dosta osjetljiva i britvica ju dodatno iziritira... Ja sam sve pozitivno čula za caboo i jako se lako namontira što mi je plus
evo caboo-a
Za cure koje stvarno jako žele dojiti mogu pogledati na youtube-u Mliječnu stazu, Rodin dokumentarac o dojenju. Za one koje nisu tako čvrste u odluci ne preporučam jer bi ih lako mogao naživcirati
Lucy ja sam isto alergična na tu znojnu kosu, međutim odmah iza poroda se nisam mogla otuširat, jer mi je pola sekunde falilo da se srušim pod tušem, pa sam samo brže bolje sjela na wc. Drugi dan sam oprala i kosu i sve najnormalnije...
Žabica, Abies je hvalila cariwell grudnjake, baš ih neki dan našla u babycentru, nema žice i baš mi djeluju jako udobni. Ja imam iz Muellera i isto su udobni, i duplo jefiniji.
Bellaru, žao mi je zbog esherihije, ne znam koji je tretman, ali mislim da je ona opasnija u ranijoj trudnoći nego sad...
TPol ja sam s caboo bila prezadovoljna, nije uopće ništa komplicirano, ja bih se s tim spakirala u 30 sekundi...i stvarno je preudobna, težina je raspoređena na oba ramena pa je puno lakše za nošenje, nego ono kad imaš na jedno rame. Isto je vrlo jednostavna za pranje, a može se i namjestiti za dojenje...
Bellaru jesi i prije imala problema sa eserihijom. Obicno zene muku muce s tim prije trudnoce pa se tako nastavi i poslije. Ali postoje antibiotici za to. Puno caja i soka od brusnice i sl.
Jesu ti kroz trudnocu svi brisevi bili uredni ili?
Caboo, nekak mi bebac djeluje stisnuto u tome, pogotovo po ovim vrucinsma. Ne znam, nisam probala pa ne mogu reci
Vjeverice dobro si prošla, ja sam svoj pred 2g platila 640kn, s tim da je taj od organskog pamuka (mislim da ga više ni nemaju) i tirkizno plave boje... Al bitno je da je isti kroj, što je ;)
Ne znam još koju ću boju, vjerojatno ostat na toj tamnoooo smeđoj, ili eventualno polako svjetlit na neke pramenove... bumo vidli :D
a britvica nemore bez pjene ;)
Ja se nikako naviknut da cu poslije poroda biti zombi koji nista nece moci. Ja si sve mislim kako cu poslije obavljati sve normalno. A ono nit cu moci, nit cu imati vremena jer ce netko drugi biti vazniji.
Nevezano za trudnocu- cime cistite indukcijske ploce?? Imam neki ajax za kuhinje i uzmem obicnu spuzvicu, ali bojim se da sam ostetila plocu ribanjem i ne odlaze mi masne mrlje vise.
Crazy sad su od organskog pamuka 500kn, ali nisu lijepe tirkizne bez pjene britvica nema šta raditi na mojoj koži
jednostavno sam osjetljiva... ten i koža mi nisu jača strana... jedino boju imam dobru
Bellaru da, puno sušenih brusnica za eširihiju!! Imala sam ju i ja, doduše u urinu, negdje u prvom tromjesečju, riješila je antibioticima...
Ma imala sam to prije trudnoce i rekao mi ginic da necu lako zatrudnit ako to imam pa kao prvo da je se rijesim. I ja je se rijesila i odmah ostala trudna. Bris u trudnoci uredan. Urinokultura mi uredna isto. A dobila sam klavocin i vaginalete. A koliko sam ja zadnji put ginica skuzila da to nema veze sa porodom. Ne moze se nista desit. Mozda sam ga krivo shvatila ne znam😣
Tpol ma dobijes sad odma antibiotik. Mislim da nista ne dobijes kod poroda za eserihiju. Taj vam caboo djeluje bome mnogo komplicirano.
Sortiraj odgovore
Najstariji