Crazy, ne bih te plašila, ali htjela bi ti samo reći da je meni bila takva situacija s CTGom tri dana prije poroda....bila sam u TA i CTG loš, isto me stalno preokretala, namještala, bila sam priopčana sat i po, već se pokočila i poslije je sestra lijepo odrezala taj loš dio i pokazala doktorima samo onaj dobar i pustili me doma....a ako se sjećaš moje priče s poroda, CTG mi je bio loš i kad sam došla rodit i zbog toga sam na kraju završila na carskom....tako da me stalno peče savjest da možda sve ne bi bilo tako da su reagirali i ostavili me taj dan na promatranju....ne znam, ništa te ne košta da odeš provjeriti još jednom
Sanjarka, ja svakodnevno dobivam rigoleto među cicebaš se osjećam totalno sexy
Crazy ma upravo to, navuče penzice na sebe i ima mir biti najdugovječniji gradonačelnik, da ne pričam o tetama u jaslicama i vrticu gdje su po 1 na 20 i vise djece i onda kada prosvjeduju bez grca na licu on laže da je jedna na 7 😱 Pa kaj je sa mozgom??? Bila danas sa dragim na kozari putevima isli po nešto majke ti to postao pravi kvart iz onih stracara bespravno sagrađenih sad to sve asfaltirano dobro da nemaju autoput, kuće su sve dvokatnice sa fasadama i kovanim ogradama, svaka čast nikog ne omalovažavam ali vidi se šta on radi da kupi glasove dovoljni mu penzici i kozari bok i miran je do kad hoce 😂 (Isprike ako netko živi na kozari boku to je samo moje mišljenje 😜)
Bijesnim kada to sve vidim a svi šutimo i sretni smo sa onim šta imamo, moj dragi je uvijek govorio zašto da je to kriva percepcija moja uvijek sam govorila ma pusti može i gore, kaže on meni zašto ne gledaš da može i bolje, reko to je taj mentalitet sve nas izdrilaju da budemo sretni jer može i gore zato svi šutimo 😡
Sanjarka znaju te prve menge biti jace i duze, ako potraje vise od 8 dana zovi dr. za svaki slucaj.
Ma moj bebo jucer izgleda bio isfrustriran jer su mami digli auto :-P
TPol - piling ili promijeni nacin depilacije. Ja sam prije sve depilatorom cupala, pa onda jos kopaj te urasle pincetom, noge su mi izgledale ko.oranica... uzas zivi. Spasila se s britvicom. Jos sam gotova u 2min, a ovo mi je trebalo sat vremena dok ja to sve pocupam...
Puder u prahu, kažeš... imam, bas cu probat :-)
Bellaru ma cisto da ujednacim malo boju, vide se pjege i preko pudera ne zažbukam se ja bas... nekako si svjezije izgledam s malo pudera, eto :-)
Elle caboo ne da je zakon nego je vrh... skupa je, ali vrijedi svake lipe. Koristila sam ju s prvim, sad ide s menom odmah u rodiliste ;-)
Curica uh mozda si u pravu, vidit cu sad stanje tijekom dana, pa se zaletim do bolnice.
Aurelija tebi svaka čast, stvarno si to super izdrzala. Sad zasluzeno uzivaj sa svojom bebi ♡
Aurelija uh! Zao mi je sto si to sve morala proc 😕 no bitno da se isplatilo ❤ uzivaj sad sa svojom curkom 😘
Crazy tnx na savjetu. Vidit cemo do kad ce curit ako ne stane do pon. odo u ginica. 👍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zabica, mislim na ono prvo tusiranje poslije poroda. Cula sam da nakon ona 2 h s bebem dok prate krvarenje ide kupanje pa u sobu. Hoce li mi netko pomoc oprati kosu ili muz ako smije sa mnom??? Mislim da ce biti sva znojna i sljepljena i ja takva ne mogu spavati.
Curke, ja postajem bijesna...
mene su svi grudnjaci za dojenje počeli nenormalno tiskati sa strane. Sve mi se ureže na kožu jer sam se u tom dijelu dosta ojačala u T. Gdje da nabavim neki koji je ful udoban?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sta je caboo???
Lucy mislim da se tad sa tim neces bas umarat a i primjetit uopce. Mozda nece bit ni znojna ni sljepljena a ako bas bude, snaci ces se. Mada meni nebi palo na pamet odma nakon poroda kosu prat a pogotovo susit ju😮
Zabice a koje sad imas? Ja imam iz h&m i super su mi.
Danas je tako tezak dan😣
Noge nikako da splasnu. I trbuh mi nekako tezak danas . Ko da je dobio jos 4 kg. Ne znam kako bi ustala sa kauca ni kako bi hodala.
Sortiraj odgovore
Najstariji