Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    22. Srpanj 2016. 09:22

Cure koje naoticu
    Dali vam jedna noga naotice vise nego druga?

Abies
    22. Srpanj 2016. 09:22

Bellaru takav je i moj sin. Zato me kcer unistava 😝
    Crazy javi kako je. Mislim na vas dvoje😘
    Mi se pakiramo zubaru (opet). Nasa na go. dosli vrata do. nista nema, iscetkati, jedino moze bit pod plombom. A jucer je bilo suza i nije se jelo zbog zubica. Sad idemo na trecoj zubarici. Samo malena nikako umiriti se.

CrazyPuppet
    22. Srpanj 2016. 09:28

Žabice ma i ja imam cisto lice ali nekako mi ljepse da malo ujednacim boju, jer imam dosta pjegica, pogotovo ljeti. Razmisljam dal da uzmem onu BB ili CC kremu, ali u biti nema spasa kad se krenem znojit. A za nokte mi je bitno da su cisti i uredni, perem suđe na ruke tako da nema smisla lakirat... 
    Bellaru moja seka je bila takva, di je ostavis tamo je... ali je danas jedan poseban i zajeban karakter ahahaha 
    Evo izmlatio me malo bebach ♡

CrazyPuppet
    22. Srpanj 2016. 09:31

Hvala Abies ♡
    Ajoj zubici, mis mali, drzim fige da nađete dr. da mu to popravi. A Petri jedan hug, da se malo umiri ♡

Elle827
    22. Srpanj 2016. 09:33

Mare, Abies... žao mi zbog muka po zubićima... meni je to jedna od najgorih tegoba... 

Sanjarka, super za frizuricu...

Lucy, naravno da možeš prati kosu....al ne znam baš dal ćeš imat volje to tamo u bolnici...a i zašto....pa doma si za 2 dana pa to lijepo u svojoj kupaoni na miru...

Marigmar, dobro to tebi ide...ti si svog krenula trenirati prije nego izađe 😊

..baš sam i ja pitala jučer u Gradu dal to oni isplaćuju odjednom ili na rate sad kad su povećali tu pomoć (prije je bilo 3500 i za prvo i za drugo...sad je 4000 za prvo, 5500 za drugo i 7000 za treće i svako sljedeće)  pa mi je rekla ženskica da je odjednom i to za nekih 8-10 dana.. 
    ..a ovo od hzzo su rekli da će tek od sljedećeg mjeseca, od 20.u mjesecu jer da su tada isplate..

'

mare1989
    22. Srpanj 2016. 09:35

Jutro cure

bellaru meni desna vise natecena

crazy ja nista se ne sminkam,jest da mi lice ima pristica,ali po ovoj vrucini se ne isplati sminkat

Ja isla do grada,hodala sam 20min sad me boli stomak kao da cu rodit,u suzama sam usla u kucu
    ne mogu vjerovat da me hodanje toliko slomilo

Elle827
    22. Srpanj 2016. 09:38

Crazy,... sigurno je sve ok... ti se lijepo fokusiraj na pozitivno, rekli su da je poslije bilo u redu na ctg-u, jelda? eto... a za svoj mir još lijepo odes u ta..😘

'

mare1989
    22. Srpanj 2016. 09:52

Crazy nema on sad puno mjesta da bi kolo igrao unutra,javit ce se on.Samo pozitivno misli

mare1989
    22. Srpanj 2016. 10:00

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m62bwpSi291qdlh1io1_250.gif

evo cure malo smijeha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.