Bellaru takav je i moj sin. Zato me kcer unistava 😝
Crazy javi kako je. Mislim na vas dvoje😘
Mi se pakiramo zubaru (opet). Nasa na go. dosli vrata do. nista nema, iscetkati, jedino moze bit pod plombom. A jucer je bilo suza i nije se jelo zbog zubica. Sad idemo na trecoj zubarici. Samo malena nikako umiriti se.
Žabice ma i ja imam cisto lice ali nekako mi ljepse da malo ujednacim boju, jer imam dosta pjegica, pogotovo ljeti. Razmisljam dal da uzmem onu BB ili CC kremu, ali u biti nema spasa kad se krenem znojit. A za nokte mi je bitno da su cisti i uredni, perem suđe na ruke tako da nema smisla lakirat...
Bellaru moja seka je bila takva, di je ostavis tamo je... ali je danas jedan poseban i zajeban karakter ahahaha
Evo izmlatio me malo bebach ♡
Hvala Abies ♡
Ajoj zubici, mis mali, drzim fige da nađete dr. da mu to popravi. A Petri jedan hug, da se malo umiri ♡
Mare, Abies... žao mi zbog muka po zubićima... meni je to jedna od najgorih tegoba...
Sanjarka, super za frizuricu...
Lucy, naravno da možeš prati kosu....al ne znam baš dal ćeš imat volje to tamo u bolnici...a i zašto....pa doma si za 2 dana pa to lijepo u svojoj kupaoni na miru...
Marigmar, dobro to tebi ide...ti si svog krenula trenirati prije nego izađe 😊
..baš sam i ja pitala jučer u Gradu dal to oni isplaćuju odjednom ili na rate sad kad su povećali tu pomoć (prije je bilo 3500 i za prvo i za drugo...sad je 4000 za prvo, 5500 za drugo i 7000 za treće i svako sljedeće) pa mi je rekla ženskica da je odjednom i to za nekih 8-10 dana..
..a ovo od hzzo su rekli da će tek od sljedećeg mjeseca, od 20.u mjesecu jer da su tada isplate..
'
Jutro cure
bellaru meni desna vise natecena
crazy ja nista se ne sminkam,jest da mi lice ima pristica,ali po ovoj vrucini se ne isplati sminkat
Ja isla do grada,hodala sam 20min sad me boli stomak kao da cu rodit,u suzama sam usla u kucu
ne mogu vjerovat da me hodanje toliko slomilo
Crazy,... sigurno je sve ok... ti se lijepo fokusiraj na pozitivno, rekli su da je poslije bilo u redu na ctg-u, jelda? eto... a za svoj mir još lijepo odes u ta..😘
'
Crazy nema on sad puno mjesta da bi kolo igrao unutra,javit ce se on.Samo pozitivno misli
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m62bwpSi291qdlh1io1_250.gif
evo cure malo smijeha
Sortiraj odgovore
Najstariji