Obrisala post, sad opet pisi....
Bellaru, u pokretu sam dosta. Legnem par puta odmoriti preko dana. Mice se poslije jela, ali slabiji su udarci. Valjda nema mjesta.
Mare, hzzo pokriva sve vezano za trudnocu, ostalo ne. Zubar, npr. Meni endokrinolog upisao krivu sifru, nije me vodila kao trudnicu i svaki puta me za vadenje tsh trazili dop.
Lucy kad si u pokretu onda slabije se i krece. A i to, kako je veci manje je mjesta za kretanje.
Joooj otisli gostiii. Obavila jos sta sam trebala i sad cekam da mali kenjac od necaka zaspi u kindacu da mogu i ja zaspat😁
Citam abies kako nekom pise bit cete zajedno kao beba i mama i onak me prodje jeza ajme jbt pa i ja cu rodit😨 ja stvarno nisam svjesna😦 na momente jesam na momente nisam.
Nažalost te isplate su stvarno mizerija ali ajde bar ih isplate u nekom normalnom roku, nije a čekaš 6 mj osim ovu drugu polovicu od 900 kn kaj u ZG isplaćuju 😁
Joj tak sam nervozna sinoć me neki komarac doslovce pojeo, imam na lijevoj nozi 8 uboda, katastrofa, ne mogu ga naći vjerojatno se napio toliko krvi da krepava sam od sebe a bojim se da će noćas opet, mrzim ih 😡
Inače nekakvo nam je zatišje, i tobogan nam je sve manje u korištenju valjda ne bude od jednom navala 😂
Marigmar i ja mrzim komarce,kad ga cujem ne mogu zaspat dok ga ne nadem i ubijem
Sandrich 😕😕!
Izdrži ovo. Drugi put ces znat kako treba 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E ja svaku vecer ustekam raid pa nek komarci jedu govna😀
I fakat nema ni jednog onda. Doduse imam mrezicu na prozoru koju smo muz i ja postavljali al vec se sva odljepila al raid sve tamani.
Sanjarka medju cice?😂😂😂😂😂😂😂 bas slatko😂😂😂😂
bellaru ja upalim 3aparatica ali zavuce se jedan majmun i zuji oko glave,najrade bi kad ga ulovim cupala nogu po nogu😈
Sanjarka maleni je premeden😍😍 a zna on gdje treba gristi
Mene zub poceo boliti😢 mrzim kad boli a ne mogu nists popiti😩
Ma ja sam sad ustekala taj Raid al mi smrdi, tak da malo cu pustiti da radi pa ga istekati. Ima neki novi Raid kaj nisu tabletice vec nekakav pijesak al mi je ostao na moru, taj ne smrdi fakat je super 👍🏻
Joj Sanjarka zavidim, jedva čekam da se malo i ja nalakiram i nafeniram, a i jedva čekam bljuckanje 😊😊😊
Danas sam malo popričala sa svojim malcem, objasnila sam mu da kužim da mu je tijesno i da ga kinderbetic ceka kada bude spreman ali da mi se mora javljati redovito i bome me sluša cijeli dan, bas će biti dobar taj moj bebi 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji