Mare pored 3 aparatica udje komarac????😱😱
Marigmar imas sad raid tablete sa mirisom eukaliptusa. Ja kupila al nisam jos stavljala dok obicne ne potrosim. Al mogla bi probat.a jeste si vas dva popricali? Kako slatko😍
Eto necak spavao kod mene. Kako ljubav tetkina zna da tetka voli spavat. Dere vec 9 sati u komadu😍😍😍😍 ❤❤
Mislim da je danas odmaranje. Jos sam sva natecena. Jedino po kuci malo....i osim ako nisam i danas teta cuvaljka.
jutrooo..
ja sam bas u ponedjeljak predavala za naknade..na hzzo 2300 a grad split za prvo daje 2000 kn..predali u gradski kotar kako smo prijavljeni kod sveki..i receno mi je da ce isplata bit kroz mjesec ipo dana..
za komarce, nesto cu i ja morat poduzet jer su me pojeliiii a vidim i bebac ima par na licu tockica..samo neznam koliko mi je pametno raid i to s obzirom na njega, gledala sam u bubamari ima neko chiccovo cudo za insekte sta se isto usteka u struju..ima li ko iskustva s tim? ili opcenito s bebama i komarcima?
Sanjarka bravo za frizera, odma se osjecas zenstvenije ha..a petric zna di ce, ravno izmedu cica..
Sandrich drzi se, jos malo pa ce sve bit iza tebe ❤
Za umrijeti nocas od vrucine. Sva znojna, kosa se polijepila po vratu. Ne znam sta mi je. Dodu ti naleti vrucine kad se cijedim. Inace sam znala spavati u carapama.
Jos sad mi je kosa mokra, a ima je duga i gusta. Zao mi je sisati, ali ne znam kako s njom na porodu i poslije. Morat cu ju oprati odmah poslije poroda jer ce se sljepiti sva, a kako??
Poslije poroda daju tusiranje, jel daju oprati kosu?
Jucer napokon slozila torbu. Jos onu manju za radaonu.
jutro cure!
Ja sam malo u brizi, bila jučer kod dr. i CTG je bio dosta loš, pa me poslala u šetnju na 15 min pa smo ponovili, i onda je bilo malo bolje. No malac se slabo miče, tj. miče se nešto lagano, ali su mu pokreti dosta slabi. A protoke još nismo gledali... A ispremještala se tamo 10x ovaj bok, onaj bok, polubok, više niže, polusjedeći... Sad gledam da dal da odem u TA da mi tamo naprave još jedan CTG, nisam sigurna što napraviti... Popit ću kavu, možda malo živne... Strah me da nebi bilo nekih čvorova na pupčanoj, ili da posteljica nije u redu :S
Babycoming ja ti imam taj od Chicca, ali onaj za kolica na baterije, i ne znam što bih ti rekla... slabo sam ga koristila, on ti radi na principu UZV valova... u svakom slučaju bi trebao biti bolji nego raid koji isparava insekticid...
Uf Sanjarka, baš nađe malac di će hehehe :D I ja bi na frizuru, čim malo zahladi idem (sad mi ionako treba kose da je mogu svezat jer mi se glava znoji nenormalno). Trebala bih se i ofarbat prvi put u životu :D do sad sam bila ponosna crnka, ali stari se, počela sam sijede dobivat :S Kako vi sa šminkom/puderom sad preko ljeta? Nekad se mučim s time,ali toliko se znojim da ne znam ima li svrhe...
kako ste mi vi jutros?
Crazy, cvorovi na pupcanoj?? To nisam ni znala. Sad se brinem za svoga. Isto je mirniji zadnjih dana. A ctg mi jos nije radila, 37 t sam.
Sandrich, strasno sto nam rade. Izdrzi!!! Grozno, kad smo mi njima samo komad mesa.
I to dolje sad sve vise boli, bilo kakva intervencija. Mene bolio bris, a nikad me nije to boljelo do sada??'!! I onda jos oni na silu nesto hoce.
I jedva sam se podigla na stol kod gin zadnji puta. Sta cu u TA?? Trazit dr.da mi podigne noge.
Crazy pa odi . Sta imas izgubit osim vremena? Popij kavu, pojedi cokoladu i odi tamo.
Puder po ovoj vrucini?? Dobro ja ga inace ne koristim pa ne znam.
Maskara rumenilo vrh sminke. Ruz uvijek nosim😆
Babycoming moja sestra je bila dobila od nekog neke ko flastere male koji su kao protiv komaraca pa je ona to ljepila po kindacu, kolicima. Al nemam pojma cije je 😕 a ne zna ni ona jer je to dobila.
Lucy i ja inace u carapama spavam al eto zadnjih 3-4 mj ko da gorim. A ja kosu skratila do ramena. Narasti ce opet sta sad. Samo mi muz rekao da sam ko dijete sa tom frizurom😕 al bitno da je meni manje vruce a da ne moram stalno kosu vezat.
Lucy ma to je iznimno rijetko, recimo ako je duža pupčana, pa ju beba sveže u cvor kako se vrti po trbuhu. Obicno je pupcana oko pola metra, al zna biti i oko metar i po... a tesko da se to desi u kasnijem stadiju trudnoce jer sad se vise nemaju bas kuda vrtiti... plus ako cvor postoji a nije stegnut opet sve ok. A posteljica krene stariti oko 38.tt pa treba provjeriti u kakvom je stanju. Ma pratit cemo pokrete i bit ce to sve ok. Meni dr rekla da je bebo bas veliki i da se nema bas vise di ni micat, mozda je i to...
Bellaru koliko god. ima nećak? Fino on spava, dobar je :-)
Crazy evo navrsio godinu dana 1.7. Opcenito jako dobra beba. Aja ga stavim na pod i ako ne treba jest sam se igra po par sati. Das mu jest stavis u kindac i zaspi. Toliko sam se navikla na njega dobrog da mislim da ce me slagirat kad se moj rodi jer nema sanse da bude tako dobar😦
Jutreko..
Crazy, ja se uopće ne šminkam jer HB imam čisto lice i ništa mi ne treba..nekad stavim kad idemo van maskaru, sjenilo, ruž i rumenilo...puder rijetko koristim jer mi nije potreban. Onaj tvoj tata u kupaćim
Kod nas trudnice plaćaju nalaze u bolnici ako nemaju dopusnko ili ih pošalju natrag do dr da im na uputnicu napišu da su trudne i da su oslobođene..a sad za TA nemam pojma.
mare, na zub stavi rakiju...meni jedino to pomoglo
Marigmar, ja imam stalno nalakirane nokte...ako pukne vodenjak ili počnu trudovi, brzo skinem s acetonom...
Sanjarka, pohvali se slikicom iz frizerskog..
Lucy, mislim da slobodno peremo kosu u bolnici. Ja uzela šampon i fen ;)
Jučer išla navečer s mužem do LIDla i začudo, dosta je ostalo. Rekla sam mu već doma ako nešto nađem za Hanu (a našla sam) da mi zabrani kupiti jer nemamo kamo sa stvarima. Tako je i bilo :) Uzela sam si stopalice..
A bemu...opet trga u križima...
Kod nas je jednokratna pomoć oko 2400 kn. Komaraca kod nas za sad nema..ili ih ja nisam vidjela.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji