Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    22. Srpanj 2016. 06:45

Mare pored 3 aparatica udje komarac????😱😱
    Marigmar imas sad raid tablete sa mirisom eukaliptusa. Ja kupila al nisam jos stavljala dok obicne ne potrosim. Al mogla bi probat.a jeste si vas dva popricali? Kako slatko😍 

Eto necak spavao kod mene. Kako ljubav tetkina zna da tetka voli spavat. Dere vec 9 sati u komadu😍😍😍😍 ❤❤

Mislim da je danas odmaranje. Jos sam sva natecena. Jedino po kuci malo....i osim ako nisam i danas teta cuvaljka.

Littleladybug
    22. Srpanj 2016. 07:37

jutrooo..
    ja sam bas u ponedjeljak predavala za naknade..na hzzo 2300 a grad split za prvo daje 2000 kn..predali u gradski kotar kako smo prijavljeni kod sveki..i receno mi je da ce isplata bit kroz mjesec ipo dana..
    za komarce, nesto cu i ja morat poduzet jer su me pojeliiii a vidim i bebac ima par na licu tockica..samo neznam koliko mi je pametno raid i to s obzirom na njega, gledala sam u bubamari ima neko chiccovo cudo za insekte sta se isto usteka u struju..ima li ko iskustva s tim? ili opcenito s bebama i komarcima? 
    Sanjarka bravo za frizera, odma se osjecas zenstvenije ha..a petric zna di ce, ravno izmedu cica..
    Sandrich drzi se, jos malo pa ce sve bit iza tebe ❤

Lucy16
    22. Srpanj 2016. 07:59

Za umrijeti nocas od vrucine.   Sva znojna, kosa se polijepila po vratu. Ne znam sta mi je. Dodu ti naleti vrucine kad se cijedim. Inace sam znala spavati u carapama. 

Jos sad mi je kosa mokra, a ima je duga i gusta. Zao mi je sisati, ali ne znam kako s njom na porodu i poslije. Morat cu ju oprati odmah poslije poroda jer ce se sljepiti sva, a kako?? 

Poslije poroda daju tusiranje, jel daju oprati kosu?

Jucer napokon slozila torbu. Jos onu manju za radaonu.

CrazyPuppet
    22. Srpanj 2016. 08:02

jutro cure!
    Ja sam malo u brizi, bila jučer kod dr. i CTG je bio dosta loš, pa me poslala u šetnju na 15 min pa smo ponovili, i onda je bilo malo bolje. No malac se slabo miče, tj. miče se nešto lagano, ali su mu pokreti dosta slabi. A protoke još nismo gledali... A ispremještala se tamo 10x ovaj bok, onaj bok, polubok, više niže, polusjedeći... Sad gledam da dal da odem u TA da mi tamo naprave još jedan CTG, nisam sigurna što napraviti... Popit ću kavu, možda malo živne... Strah me da nebi bilo nekih čvorova na pupčanoj, ili da posteljica nije u redu :S
    Babycoming ja ti imam taj od Chicca, ali onaj za kolica na baterije, i ne znam što bih ti rekla... slabo sam ga koristila, on ti radi na principu UZV valova... u svakom slučaju bi trebao biti bolji nego raid koji isparava insekticid...
    Uf Sanjarka, baš nađe malac di će hehehe :D I ja bi na frizuru, čim malo zahladi idem (sad mi ionako treba kose da je mogu svezat jer mi se glava znoji nenormalno). Trebala bih se i ofarbat prvi put u životu :D do sad sam bila ponosna crnka, ali stari se, počela sam sijede dobivat :S Kako vi sa šminkom/puderom sad preko ljeta? Nekad se mučim s time,ali toliko se znojim da ne znam ima li svrhe...
    kako ste mi vi jutros?

Lucy16
    22. Srpanj 2016. 08:10

Crazy, cvorovi na pupcanoj?? To nisam ni znala. Sad se brinem za svoga. Isto je mirniji zadnjih dana. A ctg mi jos nije radila, 37 t sam. 

Sandrich, strasno sto nam rade. Izdrzi!!! Grozno, kad smo mi njima samo komad mesa. 

I to dolje sad sve vise boli, bilo kakva intervencija. Mene bolio bris, a nikad me nije to boljelo do sada??'!! I onda jos oni na silu nesto hoce. 

I jedva sam se podigla na stol kod gin zadnji puta. Sta cu u TA?? Trazit dr.da mi podigne noge. 

bellaru
    22. Srpanj 2016. 08:22

Crazy pa odi . Sta imas izgubit osim vremena? Popij kavu, pojedi cokoladu i odi tamo. 
    Puder po ovoj vrucini?? Dobro ja ga inace ne koristim pa ne znam. 
    Maskara rumenilo vrh sminke. Ruz uvijek nosim😆 
    Babycoming moja sestra je bila dobila od nekog neke ko flastere male koji su kao protiv komaraca pa je ona to ljepila po kindacu, kolicima. Al nemam pojma cije je 😕 a ne zna ni ona jer je to dobila.

Lucy i ja inace u carapama spavam al eto zadnjih 3-4 mj ko da gorim. A ja kosu skratila do ramena. Narasti ce opet sta sad. Samo mi muz rekao da sam ko dijete sa tom frizurom😕  al bitno da je meni manje vruce a da ne moram stalno kosu vezat.

CrazyPuppet
    22. Srpanj 2016. 08:30

Lucy ma to je iznimno rijetko, recimo ako je duža pupčana, pa ju beba sveže u cvor kako se vrti po trbuhu. Obicno je pupcana oko pola metra, al zna biti i oko metar i po... a tesko da se to desi u kasnijem stadiju trudnoce jer sad se vise nemaju bas kuda vrtiti... plus ako cvor postoji a nije stegnut opet sve ok. A posteljica krene stariti oko 38.tt pa treba provjeriti u kakvom je stanju. Ma pratit cemo pokrete i bit ce to sve ok. Meni dr rekla da je bebo bas veliki i da se nema bas vise di ni micat, mozda je i to... 
    Bellaru koliko god. ima nećak? Fino on spava, dobar je :-)

bellaru
    22. Srpanj 2016. 08:35

Crazy evo navrsio godinu dana 1.7. Opcenito jako dobra beba. Aja ga stavim na pod i ako ne treba jest sam se igra po par sati. Das mu jest stavis u kindac i zaspi. Toliko sam se navikla na njega dobrog da mislim da ce me slagirat kad se moj rodi jer nema sanse da bude tako dobar😦

CrazyPuppet
    22. Srpanj 2016. 08:40

Hehe Bellaru ovo zvuči ko science fiction :-)

zabica25
    22. Srpanj 2016. 09:05

Jutreko..

Crazy, ja se uopće ne šminkam jer HB imam čisto lice i ništa mi ne treba..nekad stavim kad idemo van maskaru, sjenilo, ruž i rumenilo...puder rijetko koristim jer mi nije potreban. Onaj tvoj tata u kupaćim 
    Kod nas trudnice plaćaju nalaze u bolnici ako nemaju dopusnko ili ih pošalju natrag do dr  da im na uputnicu napišu da su trudne i da su oslobođene..a sad za TA nemam pojma.

mare, na zub stavi rakiju...meni jedino to pomoglo

Marigmar, ja imam stalno nalakirane nokte...ako pukne vodenjak ili počnu trudovi, brzo skinem s acetonom...

Sanjarka, pohvali se slikicom iz frizerskog..

Lucy, mislim da slobodno peremo kosu u bolnici. Ja uzela šampon i fen ;)

Jučer išla navečer s mužem do LIDla i začudo, dosta je ostalo. Rekla sam mu već doma ako nešto nađem za Hanu (a našla sam) da mi zabrani kupiti jer nemamo kamo sa stvarima. Tako je i bilo :) Uzela sam si stopalice..
    A bemu...opet trga u križima...
    Kod nas je jednokratna pomoć oko 2400 kn. Komaraca kod nas za sad nema..ili ih ja nisam vidjela.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.