Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    21. Srpanj 2016. 16:41

Hej koke☺
    Ajme polovit vas. Klinci spavaju a ja citam. Umjesto da sljakam. 😇😈
    Vozila do kraja. Uh tesko rikverc i prikljucivanje (rotor recimo). Sad mmmm. 
    Uopce mi ne fali trudnoca. 
    Mare slozili se da se ne slazete!!!😀 Ah brak!
    Crazy hug! Mogu si mislit razj zbog pauka i onda jos tm doda soli na ranu 😖
    Sandrich mozda doktor al visina nema veze za cackanje. Ja 172 pa me mucili. Tvoja bolnica bar daje sansu iza termina. Drz mi se😘 misli na to da si ubrzo doma sa novim zivim bicem
    Sanjarka frizerka...ja sanjam. Naivno racunam na muza da na miru odem, a vise mi dopi*dio.
    Bakica i tetka poharale lidl. Pokupovale bebici broj 86/92 uz brzo ce narasti. A dobro.
    Mi bili kod zubara. Bejbi moja ma divota, zaklopi okice ja i mali smugnemo. Vratimo se ona se probudi. Moji nisu uopce imali posla s malom...programirano ceka mamu za mucenje.

Ugolina
    21. Srpanj 2016. 17:16

Sandric,nazalost znam sto je indukcija!! Trazi epiduralnu obavezno!!!! Sretno

CrazyPuppet
    21. Srpanj 2016. 17:41

Sanjarka olaksao nas pauk za 650kn... bas fino.. bile bi bas fine neke cipele za te novce
    Abies ma nakon sto sam ja krenula plakat nije vise nista ni spomenuo. Tako da, pohvale mm ♡
    Evo mene s pregleda, 2 prsta otvorena, ja mislila bit ce to vise, sad mi se stvarno cini da ću ja u kolovoz... a neka što sad, jedino nisam bas fan TA a spucala sam i sve preglede kod svoje gin, pa si sad svaki moram placati. Jedino radi toga bih da je prije :-)
    Sanjarka kad je friz na redu?

mare1989
    21. Srpanj 2016. 17:56

Crazy ja mislim da trudnice nista ne placaju. Ja u prvoj trudnoci nisam imala dopunsko,pa su mi rekli da trudnice su oslobodene svih placanja.
    I bome dobre si cipele mogla kupiti za te solde

Elle827
    21. Srpanj 2016. 18:55

bok cure, 
    ajme, preko 15str.me dočekalo...

Dorich, čestitke na curici...uživajte 😊

Sandrich, žao mi zbog neugodnog pregleda...nemoj previše razmišljati kako će proći ..samo razmišljaj kako će sve biti super i da ćete ti i beba biti sretne i zadovoljne kad se napokon vidite...

Crazy, žao mi zbog pauka...baš bed... 

svima koji još imaju preglede ...držim fige da sve prođe ko po špagi ...

..uf..ne mogu se sjetiti što sam,sve čitala...

aha.da..Vjeverice, gdje u Afriku ide muž? ja se s muževom sestrom u Gvineji čujem bez problema..

..a mi evo danas bili prijaviti maloga.. malo me zeznula teta u matičnom..ja zvala jučer da pitam ako će papiri biti odmah gotovi i ona kaže da hoće...a danas mi došli, potpisali papir i to...kad kaže ona..eto, sad se vratite za sat vremena...😨šta??? pa zvala sam baš zbog toga...bila bi otišla u rijeku onda... al ajde, nisam niš rekla jer je ženica simpatična, a ionako sad više nisam mogla niš ... al ajde, bar je sve drugo išlo brzo, nije mi,bilo gužve ni na policiji ni na hzzo..a uspjela sam se zaletiti i predat papire u grad za jednokratnu pomoć...inače...naši u opatiji daju 5500kn z drugo dijete.. pa sam htjela to čim prije riješiti 😊

'

Abies
    21. Srpanj 2016. 19:00

Elle odoh u opatiju😀 . Prvo 1000 ili 1500. Drugo cak 3000. Tvoji su posteniji 😀 ja racunala kao prvo pa super iznenadjenje
    No moje misljenje da je to sramotno. Daj svima isto, osim napustenih dijelova zemlje

Ugolina
    21. Srpanj 2016. 19:16

U zg za prvo 1800 u dve rate..dobila sam nekidan 900kn, bezveze

Marigmar
    21. Srpanj 2016. 19:25

A ovo šta HZZO daje kao jednokratnu pomoć ide od jednom ili isto na rate?

mare1989
    21. Srpanj 2016. 19:56

Marigmar to ide odjedanput

Ja nemam pojma koliko Pula daje. Jer dok sam zivila u Fazani davali su 1500kn

CrazyPuppet
    21. Srpanj 2016. 20:11

Mare ja sam kod privatnice, u Zadru teška nestašica ginekologa koji rade preko HZZO-a... npr ova moja sic.gin. se javlja na telefon samo prve srijede u mjesecu a samo na uputnicu znam cekat po nekoliko sati. A kod privatnog 400kn jedan trudnicki pregled, s tim da sam sve do sad imala pokriveno preko croatia dodatnog, al sam ispucala svih 12 pregleda. 
    U Zadru mislim da za svako daju 3000kn
    A radi pauka mi je najvise krivo jer ima tolko idiota koji prakiraju svuda i svakako i nitko ih ne skupi, a ja jos idem vidit jel nije invalidsko mjesto, i ucinilo mi je kao da je ovo do mene zadnje invalidsko u nizu, al eto ocito nije... ajde da sam iz obijesti tako parkirala... a jos ovolko trudna s malim djetetom na rukama...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.